Λαχουρένιος έγραψε:Ε πες μας μην μας κρατας σε αγωνια
μά δεν ξερω ποιά είναι αυτη ή "μορφή".....
ήθελα να φτιάξω κάποιο θρέντ γυρω απ'τα δραματικά γεγονότα του Σεπτέμβρη του 22 στη Σμύρνη...
κοιτούσα διαφορα βίδεο καί αναφορές,όπως αυτη του Τζ.Χόρτον,όταν άρχισα να βλέπω το συγκεκριμένο,
τό ματι μου κατι πήρε χαμπάρι στο διάστημα 2:32 έως 2:37 κι'αυτό οφείλεται στη "παρειδωλία" που αναφέρω
εδώ
"τό φαινόμενο τής παρειδωλίας ψυχολογικά είναι αποτέλεσμα "ενδοβολής" καί "προβολής",δηλ κάποιες
εικόνες πού είναι αποτυπωμένες στό ασυνείδητο,από σχέδια ή φιλμ ή έργα τέχνης,μπορεί να κινητοποιηθούν
κατω από συνθήκες εξωτερικές αλλά καί εσώτερες(συναισθηματικές,διαισθητικές) καί να δώσουν μια
προβολή πάνω στίς εξωτερικές εικόνες,τό ζήτημα εδώ όμως είναι ότι όχι μόνο ή εικόνα αδιόρατα μοιάζει
σάν νά έρχεται από μιά Νεφέλη απόκοσμη σάν έργο τέχνης αλλά είναι καί ή χρονική συγκυρία πού εμφανίζεται
σ'αυτό τό τόπο έτσι πού νά θυμίζει τήν "Συγχρονικότητα ώς μιά αναίτια αρχή σύνδεσης" τού C.G.Jung"
περίμενε αυτή ή "μορφή" σ'αυτη τη κοπια κόπια 99 χρόνια να εντοπιστεί από μενα;
ίσως ναί γιατί μιά φωτό ενός παπού μου έχει τό ίδιο γενάκι καί μέτωπο και τη περιαργαζόμουν
όταν ημουν πιτσιρικάς.....
ό παπούς πέθανε το 1940 σε ηλικία 85 ετων ενω εγω γεννηθηκα το 1960......
ή φωτο χάθηκε και φταίω εγω σ'αυτό γιατί όταν έκανα ανακαίνιση στό πατρικό σπίτι για να
κάτσω με τη πρώην μου κάποια πράματα δεν τα πρόσεξα....
όχι δεν ξέρω ποιά είναι αυτη ή μορφή,φαίνεται σαν "Αρχέτυπη φιγούρα".........ακούω γνώμες
.......τό Φρέαρ......