Εκτός από τη μούγκα λόγω σεβασμού που έχω παρατηρήσει για τον Πολλάκη εδώ μέσα, σήμερα παρατηρώ ένα μούδιασμα και διστακτικότητα για να ανοιχτεί ένα νήμα για τον Μίκη Θεοδωράκη.
Γιατί;
Πέστε μας εσείς οι λαλίστατοι κατά τα άλλα κομμουνιστές, "πως τον έχετε κριτικάρει ή επαινέσει ή τέλος πάντων αξιολογήσει αυτόν τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη;"
Κομμουνιστές του elefthero, περιμένω να ανοίξετε νήμα για το Θεοδωράκη. Έζησε και πέθανε σαν κομμουνιστής;
-
NikosVy
- Extreme poster

Κομμουνιστές του elefthero, περιμένω να ανοίξετε νήμα για το Θεοδωράκη. Έζησε και πέθανε σαν κομμουνιστής;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
nemo
- Supreme poster

Re: Κομμουνιστές του elefthero, περιμένω να ανοίξετε νήμα για το Θεοδωράκη. Έζησε και πέθανε σαν κομμουνιστής;
NikosVy έγραψε:Εκτός από τη μούγκα λόγω σεβασμού που έχω παρατηρήσει για τον Πολλάκη εδώ μέσα, σήμερα παρατηρώ ένα μούδιασμα και διστακτικότητα για να ανοιχτεί ένα νήμα για τον Μίκη Θεοδωράκη.
Γιατί;
Πέστε μας εσείς οι λαλίστατοι κατά τα άλλα κομμουνιστές, "πως τον έχετε κριτικάρει ή επαινέσει ή τέλος πάντων αξιολογήσει αυτόν τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη;"
νικος εχουν ανοιξει νημα και τον βγαζουν κομμουνιστη
.gif)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Spark
- Extreme poster

Re: Κομμουνιστές του elefthero, περιμένω να ανοίξετε νήμα για το Θεοδωράκη. Έζησε και πέθανε σαν κομμουνιστής;
δεν είναι ηθικό να κάνουν οι ανώνυμοι φορουμίτες κριτική στον αποθανόντα.
δεν μας ενδιαφέρει τι λέει και τι γράφει ο καθένας, η ιστορία του γράφτηκε και το έργο του τεράστιο. τέλος.
δεν μας ενδιαφέρει τι λέει και τι γράφει ο καθένας, η ιστορία του γράφτηκε και το έργο του τεράστιο. τέλος.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Spark έγραψε:δεν είναι ηθικό να κάνουν οι ανώνυμοι φορουμίτες κριτική στον αποθανόντα.
η ηθική είναι μη αναγνωρίσιμη έννοια απο τον εκπρόσωπο του σιμητομητσοτακισμού
μην μπερδεύεστε
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
NikosVy
- Extreme poster

nemo έγραψε:νικος εχουν ανοιξει νημα και τον βγαζουν κομμουνιστη
Που το έχουν βάλει το νήμα και δεν φαίνεται;
Μουσική, τι σκέφτεσαι τώρα; Ιστορία; Που;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
nemo
- Supreme poster

NikosVy έγραψε:nemo έγραψε:νικος εχουν ανοιξει νημα και τον βγαζουν κομμουνιστη
Που το έχουν βάλει το νήμα και δεν φαίνεται;
στα γενικα
«Θέλω να αφήσω τον κόσμο αυτόν σαν κομμουνιστής»
από Ραν ταν πλαν » 02 Σεπ 2021, 12:27
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
vallon
- Supreme poster

nemo έγραψε:NikosVy έγραψε:Που το έχουν βάλει το νήμα και δεν φαίνεται;
στα γενικα
«Θέλω να αφήσω τον κόσμο αυτόν σαν κομμουνιστής»
από Ραν ταν πλαν » 02 Σεπ 2021, 12:27
παλιά μου τέχνη κόσκινο ε;

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εζησε σαν κομμουνιστης μεχρι τα 60 του και μετα σαν ψεκασμενος.
0 .