Αιτία για άλλη μια φορά ο Λουδοβίκος που βρήκε την ευκαιρία για να δείξει ότι είναι Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ που έχει τα κότσια να επιβάλλει. Είναι ο αποφασιστικός μανατζερ όπως στον Ηγεμόνα του Μακιαβέλι. Δεν έχει ενδοιασμούς να πλακώνεται στο ξύλο ο κόσμος με τα ΜΑΤ στο σύνταγμα γιατί έκανε το λάθος να μην πείθεται από την ανίκανη κυβέρνηση ότι είναι αναγκαίος ο εμβολιασμός.
Όλα αυτά αφού κατέκαψε με την αδιαφορία του όλη την Ελλάδα, πέρασε από λοκντάουν που τώρα το απορρίπτει γιατί θα καταστρέψει την οικονομία, λες και ξέρει τι είναι αυτό , ο άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, ο σιμήτης τον έβαλε διευθυντή στην εθνική τράπεζα/.
Μάλλον έχει αρχίσει και παίρνει και ΨΗΦΟ εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση το κίνημα των αντιεμβολιαστών και το ξέρουν στο Μαξίμου.
Οι πολιτική δεν αποσκοπεί στο να επιβάλλει φασιστικές μεθόδους κύριε μητσατάκη , έχει σκοπό να δίνει λύσεις στην κοινωνία, δεν έχει σκοπό , υποτίθεται να απολύει υγειονομικούς εργαζόμενους από τον δημόσιο τομέα αλλά να πείθει για τις αποφάσεις της. Αλλιώς τις εφαρμόζει με την χρήση των τάνκσ. Ας πάρετε λοιπόν μια σοβαρή απόφαση και κατεβάστε τα τάνκς στο σύνταγμα και μην κρύβεστε πίσω απο το δάχτυλό σας.
Η χώρα με την πανελλαδική αντίσταση των υγειονομικών δίνει το ηχηρό μήνυμά της στα προνοκάναλά τύπου σκαι που ξαμόλησε τον Παναγιώτη..... στο βραδινό δελτίο να πει το πόσο κακοί είναι οι υγειονομικοί που δεν εμβολιάζονται, στοχοποιώντας , εξοβελίζοντας και κάνοντας την διατεταγμένη υπηρεσία για την οποία πληρώνεται. Δεν θα σας ξεχάσουν δημοσιογραφίσκοι . Θα σας θυμόμαστε όπως τον πρετεντέρη την άλλη την κλώσα την τρέμη τονκαμπουράκη κλπ κλπ όλους όσους εσάς πουλήσατε τον ελληνικό λαό αφού πληρωθήκατε.
Ο λαός θα σας φτύσει κατάμουτρα και είναι καιρός να το καταλάβει ο ανεύθυνος Λουδοβίκος. Το τέλος της σιμητικής τυραννίας πλησιάζει.
Η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.
-
vallon
- Supreme poster

Η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
vallon
- Supreme poster

Re: Η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.
Να πως γίνονται τα πράγματα.....
Η προετοιμασία του πληθυσμού για το έγκλημα της Νοοκτονίας ξεκινά με την διασπορά του φόβου. Όταν ένα άτομο κατακλυστεί από αρνητικά συναισθήματα, όπως ο φόβος ή το άγχος γίνεται πολύ δεκτικός στο να κατρακυλίσει στην πλάνη της τρέλας. Απειλές πραγματικές ή φανταστικές ή κατασκευασμένες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διασπείρουν τον φόβο.
Μια ιδιαίτερα αποτελεσματική τεχνική ειναι η χρήση «κυμάτων τρόμου». Στην τεχνική αυτή τις φάσεις διασποράς του φόβου ακολουθούν περίοδοι ηρεμίας. Αλλά κάθε φάση ηρεμίας την διαδέχεται μία ακόμη μεγαλύτερη, κατασκευασμένη διασπορά φόβου. Και ούτω κάθε εξής, συνεχίζεται η διαδικασία.
Ή όπως γράφει ο Merloo: Κάθε κύμα τρομοκρατίας δημιουργεί αποτελέσματα ευκολότερα μετά από μία περίοδο ανάπαυλας, από ότι το προηγούμενο κύμα, καθότι οι άνθρωποι είναι ακόμη αναστατωμένοι από την προηγούμενή τους εμπειρία. Έτσι η ηθική πέφτει όλο και πιο χαμηλά και τα ψυχολογικά αποτελέσματα κάθε νέας εκστρατείας προπαγάνδας γίνονται όλο και πιο ισχυρά. Αγγίζουν ένα κοινό που έχει ήδη μαλακώσει».
✅Για όσους θεωρούν φυσιολογική την υποχρεωτικότητα σε ιατρικές πράξεις, στις παρούσες συνθήκες με τα τωρινά δεδομένα,τότε έχουν σοβαρό θέμα με τον ηθικό τους κώδικα. Και κρίνεται επιτακτικό να επανεξετάσουν τις εσωτερικές και εξωτερικές συνθήκες που τους οδήγησαν σε αυτό το αξιακό σύστημα.
https://www.facebook.com/anna.fragkaki. ... 1722210157
Η προετοιμασία του πληθυσμού για το έγκλημα της Νοοκτονίας ξεκινά με την διασπορά του φόβου. Όταν ένα άτομο κατακλυστεί από αρνητικά συναισθήματα, όπως ο φόβος ή το άγχος γίνεται πολύ δεκτικός στο να κατρακυλίσει στην πλάνη της τρέλας. Απειλές πραγματικές ή φανταστικές ή κατασκευασμένες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διασπείρουν τον φόβο.
Μια ιδιαίτερα αποτελεσματική τεχνική ειναι η χρήση «κυμάτων τρόμου». Στην τεχνική αυτή τις φάσεις διασποράς του φόβου ακολουθούν περίοδοι ηρεμίας. Αλλά κάθε φάση ηρεμίας την διαδέχεται μία ακόμη μεγαλύτερη, κατασκευασμένη διασπορά φόβου. Και ούτω κάθε εξής, συνεχίζεται η διαδικασία.
Ή όπως γράφει ο Merloo: Κάθε κύμα τρομοκρατίας δημιουργεί αποτελέσματα ευκολότερα μετά από μία περίοδο ανάπαυλας, από ότι το προηγούμενο κύμα, καθότι οι άνθρωποι είναι ακόμη αναστατωμένοι από την προηγούμενή τους εμπειρία. Έτσι η ηθική πέφτει όλο και πιο χαμηλά και τα ψυχολογικά αποτελέσματα κάθε νέας εκστρατείας προπαγάνδας γίνονται όλο και πιο ισχυρά. Αγγίζουν ένα κοινό που έχει ήδη μαλακώσει».
✅Για όσους θεωρούν φυσιολογική την υποχρεωτικότητα σε ιατρικές πράξεις, στις παρούσες συνθήκες με τα τωρινά δεδομένα,τότε έχουν σοβαρό θέμα με τον ηθικό τους κώδικα. Και κρίνεται επιτακτικό να επανεξετάσουν τις εσωτερικές και εξωτερικές συνθήκες που τους οδήγησαν σε αυτό το αξιακό σύστημα.
https://www.facebook.com/anna.fragkaki. ... 1722210157
1 .
-
denplirono
- Extreme poster

αυριο να γινει πολεμος, ολοι οι φοβισμενοι - μπολιασμενοι θα εγκαταλειπουν την χωρα ακολουθωντας τον ηγητε τους μητσοτακη γμσαι, που ελεγε, εγκαταλειψτε τα χωρια, ο σωσων ευατον σωθειτω. Θα πανε για επιστρατευση αυτοι που δεν φοβουνται. Δε νοειται να φοβασαι την κορωνοπαπαρια αλλα να μην φοβασαι τον τουρκο. Εγω τους εχω γραμμενους και τους δυο και δεν μασαω μια. Προφανως δεν ειμαι βλαξ να παω να συνωστειστω σε ενα μερος μπουγιο με πολυ κοσμο ειτε με ειτε χωρις φιμωτρο, οπως δεν θα περναγα μεσα απο ενα ναρκοπεδιο. Αλλα δε μασαω ταραμα δεν φοβαμαι, ειμαι ελευθερος. Ανθρωπος που φοβαται, δεν ειναι ελευθερος, δεν λογιζεται σωστα. Αυτα λεει ο μεγας φιλοσοφος δενπληρωνω.
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Αρίστος
- Prediction Guru

denplirono έγραψε:αυριο να γινει πολεμος, ολοι οι φοβισμενοι - μπολιασμενοι θα εγκαταλειπουν την χωρα ακολουθωντας τον ηγητε τους μητσοτακη γμσαι, που ελεγε, εγκαταλειψτε τα χωρια, ο σωσων ευατον σωθειτω. Θα πανε για επιστρατευση αυτοι που δεν φοβουνται. Δε νοειται να φοβασαι την κορωνοπαπαρια αλλα να μην φοβασαι τον τουρκο. Εγω τους εχω γραμμενους και τους δυο και δεν μασαω μια. Προφανως δεν ειμαι βλαξ να παω να συνωστειστω σε ενα μερος μπουγιο με πολυ κοσμο ειτε με ειτε χωρις φιμωτρο, οπως δεν θα περναγα μεσα απο ενα ναρκοπεδιο. Αλλα δε μασαω ταραμα δεν φοβαμαι, ειμαι ελευθερος. Ανθρωπος που φοβαται, δεν ειναι ελευθερος, δεν λογιζεται σωστα. Αυτα λεει ο μεγας φιλοσοφος δενπληρωνω.
Σωστος σε ολα.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
vallon
- Supreme poster

0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Οταν μαζευονται 30.000 στο Συνταγμα και αλλοι 30.000 στις υπολοιπες πολεις, τελευταια Κυριακη του Αυγουστου με 35 βαθμους θερμοκρασια...
μπορειτε να φαντασθειτε ποσο θα αυξηθει γεωμετρικα ι κοσμος τις επομενες φορες.
.
μπορειτε να φαντασθειτε ποσο θα αυξηθει γεωμετρικα ι κοσμος τις επομενες φορες.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
vallon
- Supreme poster

Πιστεύω πάντως ότι μέσα από το αντιεμβολιαστικό κίνημα έχει βρει τρόπο έκφρασης όλος ο κόσμος που αντιπαλεύεται τον μητσοτακισμό.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

οσοι και να μαζευτουν, το σεναριο, παω ειρηνικα να διαμαρτυρηθω και σε καποια φαση θα φαω τα ληγμενα μου τα χημικουλια και θα παω σπιτι μου, δεν βγαζει πουθενα. ειναι το μονο σεναριο που δεν θα βγαλει ΠΟΤΕ πουθενα.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"