Αν ισχυουν οσα λεει εχουμε περασει στη Ζωνη του Λυκοφωτος. :e040:
Νοσηλεύτρια Νοσοκομείου Ξάνθης: «Μας εκβιάζουν - Είχαμε θανάτους από εμβολιασμό - Απειλούν ασθενείς να μην το αναφέρουν»
Για κλίμα τρομοκρατίας και απειλών μίλησε μια νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης, η οποία προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες σχετικά με την πίεση που δέχονται οι υγειονομικοί να εμβολιαστούν.
Παράλληλα αποκάλυψε πως υπάρχουν παρενέργειες και θάνατοι από το εμβόλιο, αλλά αποκρύπτονται.
«Μας εκβιάζουν… ουσιαστικά μας εκφοβίζουν, μας τιμωρούν για την προσφορά μας τόσους μήνες, μας κάνουν bullying», είπε χαρακτηριστικά στο Focus FM σχετικά με την κατάσταση που βιώνει το τελευταίο διάστημα, η ίδια αλλά και συνάδελφοι της υγειονομικοί που αρνούνται να εμβολιαστούν.
«Ένας λόγος που δεν θέλω να εμβολιαστώ είναι ο εκβιασμός και δεύτερον ο βασικότερος λόγος είναι ότι αυτή την στιγμή το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν ανταποκρίνεται στον λόγο για τον οποίο έχει βγει. Νιώθω ανασφάλεια, από την στιγμή που δεν μου προσφέρει ανοσία και που ακόμη βρίσκεται σε ένα πειραματικό στάδιο… Και εκτός αυτού κανείς γιατρός στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιεί την κάρτα, δεν καταγράφει τις παρενέργειες, δεν καταγράφονται οι θάνατοι.
Όταν οι εμβολιασμένοι έρχονται στο νοσοκομείο με οποιαδήποτε πρόβλημα μέσα στις πρώτες 28 μέρες μετά τον εμβολιασμό, θα πρέπει όλα αυτά να καταγράφονται και όχι να απειλούν τους εμβολιασμένους. Τους λένε δεν θα λες ότι έχεις κάνει το εμβόλιο, θα λες ότι χτύπησα, δεν θα λες ότι είναι από το εμβόλιο. Είναι ένας τρόπος χειραγώγησης, αυτό γίνεται.
Τους λένε, δεν θα λέτε ότι αυτά τα προβλήματα που εμφανίζεται είναι από το εμβόλιο.
Είναι πολλά τα περιστατικά. Άνθρωποι που παθαίνουν θρομβώσεις, μυοκαρδίτιδα… διάφορα .
Ορισμένοι την 2η, την 3η μέρα, κάποιοι την 13 μέρα μετά το εμβόλιο
Είχαμε και θανάτους από ανθρώπους που ήρθαν εμβολιασμένοι και πάθανε ανακοπή και τους χάσαμε.
Και εγώ σήμερα έχω 4 παιδιά, αν εγώ πάθω κάτι, ποιος θα μεγαλώσει τα παιδιά μου. Υπάρχει κράτος πρόνοιας που θα τα αναλάβει ή θα πεθάνει άλλη μια μαμά για την οποία θα κλάψει λίγο η τηλεόραση και σε 5 μέρες θα την ξεχάσουν και μετά αυτά τα παιδιά θα μεγαλώνουν ορφανά μόνα τους ζητιανεύοντας και ψάχνοντας από τα σκουπίδια να φάνε.
Όλοι νιώθουμε την ίδια ανασφάλεια, όλοι φοβόμαστε για την επόμενη μέρα ,όλοι φοβόμαστε για την δουλειά μας και τις οικογένειες μας.
Όταν ξέρω ότι έρχεται η σειρά των παιδιών μου εκεί δεν μπορώ απλώς να κλείσω τα μάτια μου πρέπει να αντισταθώ, πρέπει να αντισταθώ για το μέλλον των παιδιών μου, κάθε παιδιού. Κάθε γονέας πρέπει να το κάνει».
https://www.pronews.gr/ygeia/1011545_no ... o-apeiloyn
.
Νοσηλεύτρια Νοσοκομείου Ξάνθης: «Μας εκβιάζουν - Είχαμε θανάτους από εμβολιασμό - Απειλούν ασθενείς να μην το αναφέρουν»
-
Αρίστος
- Prediction Guru

0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Νοσηλεύτρια Νοσοκομείου Ξάνθης: «Μας εκβιάζουν - Είχαμε θανάτους από εμβολιασμό - Απειλούν ασθενείς να μην το αναφέρ
https://rumble.com/vlhy97-36109483.html
τι είπε ο τηλεμαιντανός στο 0:30 για τους λαθρο:
"νέοι άνθρωποι και παιδιά οι οποίοι δεν κινδυνεύουν ιδιαίτερα απο τον ιο "
τι είπε ο τηλεμαιντανός στο 0:30 για τους λαθρο:
"νέοι άνθρωποι και παιδιά οι οποίοι δεν κινδυνεύουν ιδιαίτερα απο τον ιο "
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Νοσηλεύτρια Νοσοκομείου Ξάνθης: «Μας εκβιάζουν - Είχαμε θανάτους από εμβολιασμό - Απειλούν ασθενείς να μην το αναφέρ
Και μενα η κυρα Κατινα στην γειτονια μου ειπε οτι βρηκε ομαδικο ταφο απο νεκρους εμβολιασμενος αλλα την απειλουν οι νεοταξιτες και δεν παει στην αστυνομια
2 .
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Ανωνυμη νοσηλευτρια απειληθηκε απο ανωνυμους και ανω φοβαται μην χασει την δουλεια της γιατι εχει τεσσερα παιδια ειναι ανεμβολιαστη και βγαινει στα ραδιοφωνα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
NikosVy
- Extreme poster

Καλό, από την άποψη ότι ίσως τρομοκρατηθούν οι Αφγανοί πρόσφυγες με όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, και δεν έρθουν.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ανωνυμη νοσηλευτρια απειληθηκε απο ανωνυμους και ανω φοβαται μην χασει την δουλεια της γιατι εχει τεσσερα παιδια ειναι ανεμβολιαστη και βγαινει στα ραδιοφωνα
Το νοσοκομειο Ξανθης δημοσιο δεν ειναι? Πως να χασει την δουλεια της? Ουτε ο ΠτΔ δεν την κουναει.
Eν τω μεταξυ αυτη ως καθαριστρια πως ειναι σε θεση να ξερει το ιστορικο καθε ασθενη και πως ειναι παρουσα οταν το προσωπικο δηθεν απειλει τους συγγενεις των νεκρων να μην πουν τιποτα?
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

αυτος που ΔΕΝ θελει να δει, δεν θα δει....βαρατε εσεις το θυμα και επικροτηστε τον θυτη, ετσι κανουν ολοι οι ψεκασμενοι δηλαδη ολοι οι νεοδημοκρατες (βασικα ειναι νεοτρομοκρατες αλλα τεσπα)
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
NikosVy
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Το νοσοκομειο Ξανθης δημοσιο δεν ειναι? Πως να χασει την δουλεια της? Ουτε ο ΠτΔ δεν την κουναει.
Eν τω μεταξυ αυτη ως καθαριστρια πως ειναι σε θεση να ξερει το ιστορικο καθε ασθενη και πως ειναι παρουσα οταν το προσωπικο δηθεν απειλει τους συγγενεις των νεκρων να μην πουν τιποτα?
Σίγουρα ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ το σημείωσε και είναι στις προτεραιότητές του να σου απαντήσει εμπεριστατωμένα.
Στο μεταξύ μπορεί να πάρεις προσωρινό σχολιασμό από τον διαδικτυακό κλώνο του.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
vallon
- Supreme poster

NikosVy έγραψε:Καλό, από την άποψη ότι ίσως τρομοκρατηθούν οι Αφγανοί πρόσφυγες με όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, και δεν έρθουν.
κοιτάξτε σε τι ελπίζουν τα νεοφίλια
για να αποφύγουν το μεταναστευτικό κύμα από κακομοίρηδες που τρέχουν να γλυτώσουν από τους ταλιμπάν που έθρεψαν και γιγάντωσαν οι ηπα.
τελείως σουρεάλ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
NikosVy
- Extreme poster

vallon έγραψε:κοιτάξτε σε τι ελπίζουν τα νεοφίλια
για να αποφύγουν το μεταναστευτικό κύμα από κακομοίρηδες που τρέχουν να γλυτώσουν από τους ταλιμπάν που έθρεψαν και γιγάντωσαν οι ηπα.

Τι θα τον κάνετε τελικά το φράχτη;
0 .