Εχω να κανω μια προταση που θα βρει τους παντες συμφωνους, ψεκ και αντιψεκ. Ειναι δεδομενο οτι σε μερικες εβδομαδες θα εχουμε εκρηξη των κρουσματων και ειναι πολυ πιθανο να παμε σε τριτο λοκνταουν. Επειδη ομως δεν βρισκω τον λογο να κλειστουμε παλι μεσα και να γαμηθει η οικονομια απο την στιγμη που εχουμε τοσα εμβολια η κυβερνηση αν εχει @@ (που δεν εχει) θα πρεπει να μην παρει κανενα απολυτως μετρο και να αφησει την φυσικη επιλογη να παρει τον δρομο.
Οποιος θελει εμβολιαζεται και εχει το κεφαλι του ησυχο και οποιος δε θελει δεν εμβολιαζεται. Τα παντα ανοιχτα και ας ζησει ο δυνατοτερος. Δεν γινεται η χωρα να μετατραπει για 3η φορα μεσα σε 2 χρονια σε ενα απεραντο Κωσταλεξι. Ατομικη ευθυνη μπιτσεζ.
Nα παμε σε λυση Far West
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
NikosVy
- Extreme poster

Re: Nα παμε σε λυση Far West
Η χώρα να γίνει ένας ατελείωτος χώρος τουρνουά μπριτζ που ο ένας να κολλάει τον άλλον πιάνοντας την τράπουλα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
vallon
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε: σε ενα απεραντο Κωσταλεξι. .
Ααααααα .............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλοπερνάγατε εκεί στην επαρχία τον καιρό των λοκνταουν
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Σουηδια rules.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Τα επομενα δυο χρονια θα δουμε τι θα διασωθει απο Ελλαδα, Ευρωπη και κοσμο. Απο το φθινοπωρο αρχιζουν τα πραγματικα δυσκολα και το οικονομικο κραχ παραμενει ο πρωτος κινδυνος.Για αρχη προσοχη στην ακριβεια και στην ανατιμηση τροφιμων και βασικων αγαθων, στη συνεχεια προσοχη μην θεωρησουν οι αγορες ξανα το ελληνικο χρεος μη βιωσιμο.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
nemo
- Supreme poster

εγω θα πω ενα μπραβο στο λαχου για την σκεψη δλδ παρολο που μας εβγαλε το λαδι τοσο καιρο
ερχεται επιτελους στα λογια μας με ψηλα το κεφαλι καταθετοντας την προταση του με καθυστερηση
200 ετων μπραβο του και παλι
το αλλο παραξενο ειναι και δεν το εχουμε ζησει ποτε -το οτι μας δανειζουν με πολυ πολυ φθηνο χρημα
που δεν προκειται να το παρουν πισω ..και αν μου λυσετε αυτην την απορια θα σας πω μπραβο
τοαλλο παραξενο ειναι οτι η οικοδομη αυξανεται συνεχως εκει που δεν κτιζοταν ουτε κοτετσια
το αλλο παραξενο ειναι οι φωτιες που καινε χωρις να θελει η κυβερνηση να τις σβησει
το αλλο παραξενο ειναι οτι η ηπα δεν πονταρουν πλεον στον στρατο αλλα σε στοχευμενα κτυπηματα
με την αεροπορια αφηνοντας την ασια για την κινα και ρωσια
εδω εχουμε να κανουμε με συμφωνια κυριων αλλα τα ανταλλαγματα που εχουν δοθει αναμεσα τους
δεν τα γνωριζουμε και αυτα θα μας επηρεασουν στο προσεχες μελλον
στα δυο χρονια που λεει και ο αριστο θα δουμε το αληθινο προσωπο της παγκοσμιοποιησης
ερχεται επιτελους στα λογια μας με ψηλα το κεφαλι καταθετοντας την προταση του με καθυστερηση
200 ετων μπραβο του και παλι
το αλλο παραξενο ειναι και δεν το εχουμε ζησει ποτε -το οτι μας δανειζουν με πολυ πολυ φθηνο χρημα
που δεν προκειται να το παρουν πισω ..και αν μου λυσετε αυτην την απορια θα σας πω μπραβο
τοαλλο παραξενο ειναι οτι η οικοδομη αυξανεται συνεχως εκει που δεν κτιζοταν ουτε κοτετσια
το αλλο παραξενο ειναι οι φωτιες που καινε χωρις να θελει η κυβερνηση να τις σβησει
το αλλο παραξενο ειναι οτι η ηπα δεν πονταρουν πλεον στον στρατο αλλα σε στοχευμενα κτυπηματα
με την αεροπορια αφηνοντας την ασια για την κινα και ρωσια
εδω εχουμε να κανουμε με συμφωνια κυριων αλλα τα ανταλλαγματα που εχουν δοθει αναμεσα τους
δεν τα γνωριζουμε και αυτα θα μας επηρεασουν στο προσεχες μελλον
στα δυο χρονια που λεει και ο αριστο θα δουμε το αληθινο προσωπο της παγκοσμιοποιησης
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

NikosVy έγραψε:Η χώρα να γίνει ένας ατελείωτος χώρος τουρνουά μπριτζ που ο ένας να κολλάει τον άλλον πιάνοντας την τράπουλα.
Ή ενα ατελειωτο κρεβατι

0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Εχω να κανω μια προταση που θα βρει τους παντες συμφωνους, ψεκ και αντιψεκ. Ειναι δεδομενο οτι σε μερικες εβδομαδες θα εχουμε εκρηξη των κρουσματων και ειναι πολυ πιθανο να παμε σε τριτο λοκνταουν. Επειδη ομως δεν βρισκω τον λογο να κλειστουμε παλι μεσα και να γαμηθει η οικονομια απο την στιγμη που εχουμε τοσα εμβολια η κυβερνηση αν εχει @@ (που δεν εχει) θα πρεπει να μην παρει κανενα απολυτως μετρο και να αφησει την φυσικη επιλογη να παρει τον δρομο.
Οποιος θελει εμβολιαζεται και εχει το κεφαλι του ησυχο και οποιος δε θελει δεν εμβολιαζεται. Τα παντα ανοιχτα και ας ζησει ο δυνατοτερος. Δεν γινεται η χωρα να μετατραπει για 3η φορα μεσα σε 2 χρονια σε ενα απεραντο Κωσταλεξι. Ατομικη ευθυνη μπιτσεζ.
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ο στομας σου....
αυτο λεγαμε εξ΄ αρχης......ο δρομος ειναι ανοιχτος, τα σκυλια δεμενα και οποιος θελει το κανει και οποιος δεν θελει δεν το κανει, αλλα αυτο ειναι κατι που ειναι δημοκρατικο. Δεν παει αυτο με τον μητσοτακη γμσαι, δεν κολλανε μαζι αυτα τα δυο
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
nemo
- Supreme poster

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του CDC, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα την Κυριακή 14 Αυγούστου και αφορούν τις καταγραφές παρενεργειών στο σύστημα VAERS, από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού έχουν πεθάνει στις ΗΠΑ διπλάσιοι απ' ότι έχουν πεθάνει απ' όλα τα εγκεκριμένα εμβόλια του FDA τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Συγκεκριμένα τους τελευταίους 8,5 μήνες έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ 12.791 θάνατοι, 16.044 μόνιμες παρενέργειες, 70.667 επισκέψεις σε νοσοκομείο, 51.242 νοσηλείες και 13.139 σοβαρές παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα
Συγκεκριμένα τους τελευταίους 8,5 μήνες έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ 12.791 θάνατοι, 16.044 μόνιμες παρενέργειες, 70.667 επισκέψεις σε νοσοκομείο, 51.242 νοσηλείες και 13.139 σοβαρές παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες