ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΑΠΙΤΑΚΟ Βασιλακόπουλε

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΑΠΙΤΑΚΟ Βασιλακόπουλε

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Ιούλ 2021, 14:27

Aπολαυστικος Πολακης once more.

Θ.Βασιλακόπουλος λέει πως ο ιός μεταδίδεται από ανεμβολίαστους - Π.Πολάκης: «Δαπιτάκο είσαι τζουκ μποξ των εταιριών»

Ο καθηγητής πνευμονολογίας Θοδωρής Βασιλακόπουλος, σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε πως ο ιός θα πολλαπλασιάζεται στα παιδάκια ή στους ανεμβολίαστους ενήλικες, παρόλο που έκθεση του CDC υποστηρίζει σε έκθεσή του πως εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταδίδουν το ίδιο τον ιό.

Παράλληλά ο Παύλος Πολάκης απάντησε στην χθεσινή ανοίκεια επίθεση του καθηγητή, ο οποίος σχολιάζοντας μία επιστημονική τοποθέτηση του κ.Πολάκη για την ιβεμερκτίνη, του επιτέθηκε χωρίς αιτία, λέγοντάς του να «πάει να οργανώσει καμία κατάληψη», χωρίς φυσικά να απαντάει επί της ουσίας.

Η απάντηση του κ.Πολάκη:

«ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΑΠΙΤΑΚΟ Βασιλακόπουλε:

Το μόνο πράγμα που εσυ εκπαιδεύτηκες στη ζωή σου ήταν το γλύψιμο σε καθηγητές και η ψεύτικη εργασιορυπανση !

Έγινες καθηγητής γιατί κουβάλαγες τη τσάντα του Ρουσσου και όχι γιατί θεράπευσες κάποιον ασθενή ,στη ζωη σου πρέπει ναχεις δει ελάχιστους!!!

Τους ασθενείς που εγώ έχω χειρουργήσει ή έχω θεραπεύσει στις ΜΕΘ που δούλεψα και δουλεύω ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ (και όχι κρυπτόμενος πίσω από άλλους)

εσυ δεν το έχεις καταφέρει μέχρι τώρα στη ζωη σου και ούτε πρόκειται ,γιατί απλά είσαι ένα πληρωμένο,μέτριο τζουκ μποξ εταιρειών...

ΥΓ Ναι, εγω στη Ιατρικη σχολή και στα νοσοκομεία που πέρασα και διάβασα και αγωνίστηκα για τα δικαιώματα της γενιάς μας και κατάφερα πολλά με άλλους σαν εμένα .

Ορθοστατων και ορθοβαδιζων!

Εσυ τι έκανες;;;;Αυτό που λέει το παλιο γνωμικό για τους χοχλιούς: «Έρποντας γλύφοντας και με τα κέρατα μου»

Αυτό είναι το δικό σου φορτε...»

https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... voliastoys

.
2 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Τι σημαίνει να είσαι αντιεμβολιαστής. Τι μου είπε ένας φίλος του Πολλάκη

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 31 Ιούλ 2021, 15:51

Οι αρνητές του εμβολίου είναι αυτοί που αν πάθει κάτι ο πατέρας τους, η μητέρα τους, τα παιδιά τους, δεν θα μπορέσουν να τους βοηθήσουν ούτε να έρθουν στο νοσοκομείο για συμπαράσταση και θα τους πουν από το κινητό "λυπάμαι αλλά είμαι ανεμβολίαστος και δεν μπορώ να έρθω ούτε να σε βοηθήσω, σου εύχομαι περαστικά". Ένας φίλος μου συνταξιούχος πνευμονολόγος, αρνητής και ανεμβολίαστος δεν δέχεται ούτε εργαστηριακό τεστ να κάνει, επειδή λέει ότι "μπορεί να προκαλέσει ιατρογενή λοίμωξη".
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΑΠΙΤΑΚΟ Βασιλακόπουλε

Δημοσίευσηαπό Adminović » 31 Ιούλ 2021, 16:04

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 01 Αύγ 2021, 00:13

Θεωρω πως ηρθε η ωρα ο Πολακης να παρει μεταθεση στην Γυαρο η τν Μακρονησο οπου η κυβερνηση θα πρεπει αμεσα να του φτιαξει ολες τις υποδομες και να του προσφερει και επιτελειο απο ψεκ γιατρους και ειδικη αδεια με δικη του ευθυνη φυσικα ωστε να μπορει να χορηγει σε ψεκες ιβεμερκτίνη.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 01 Αύγ 2021, 21:26

Ο κρητήκαρος τον έσκισε...

γεια σου όρε κρητικάτσι που τα νεοφίλια τρως δυο δυο..!!!!!

:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 04 Αύγ 2021, 01:38

γεμισαμε δαπιτακους με εκτελεση πληρωμενων συμβολαιων....αρνουμαι να γινω βλακας
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”