Eλληνορθοδοξος ''επενδυτης'' πνιγει την γυναικα και τον σκυλο του μπροστα στο παιδι τους!!

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Eλληνορθοδοξος ''επενδυτης'' πνιγει την γυναικα και τον σκυλο του μπροστα στο παιδι τους!!

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Ιουν 2021, 08:17

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της Κάρολαϊν

https://www.kathimerini.gr/society/5614 ... -karolain/

Η Καρολαιν ειναι θυμα του πολυπολιτισμου. Τι δουλεια ειχε μια προτεσταντισσα βρετανιδα να παρει εναν βρωμιαρη ελληνορθοδοξο? Χαθηκε ενας αγγλος, ενα σκωτσεζος ή εστω ενας ιρλανδος? Στην Ελλαδα η κυριαρχη κουλτουρα δεν σεβεται την ανθρωπινη ζωη. Βλεπε Παπαχρονη, δολοφονους Τοπαλουδη, τον αλλο που τεμαχισε την γυναικα του στα 80s κλπ. Ενας βρετανος δε θα εκανε τετοιο εγκλημα.

Παλι καλα που το ΗΒ βγηκε απο την ΕΕ και θα γλυτωσει απο τους κωλοελληνες. Fuck off bitches!!
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Eλληνορθοδοξος ''επενδυτης'' πνιγει την γυναικα και τον σκυλο του μπροστα στο παιδι τους!!

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Ιουν 2021, 10:21

τι δουλεια ειχε ενας νορμαλ ελλην να βρει ενα πολυπολιτισμικο τυχαιο δημιουργημα
δε του φτανανε οι χοντροκωλες αρβανιτισες και οι αρχοντισες καραγκουνισες;
οι νησιώτισσες; οι βλαχες;

οποτε καταληγουμε οτι ηταν αριστερος και σαν ολους τους αριστερους ηταν και χαζος
και μαλιστα χωρις ενσυναισθηση και φαντασια αφου κατεληξε σε φονο
οπως το ειπε ενας ποιητης αγγλος -ενας ισχυρος ηλιθιος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Eλληνορθοδοξος ''επενδυτης'' πνιγει την γυναικα και τον σκυλο του μπροστα στο παιδι τους!!

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Ιουν 2021, 12:27

αφηστε και το αλλο βουρκωσε σημερα ο λαχου τον επνιξαν κυριολεκτικα
οι μυξες και τα δακρυα και πολλες φορες κοβοταν η αναπνοη του
ηταν τοσο μεγαλη η χαρα του που εζησε επιτελους για να δει εναν ελληνα φονια
που παρολιγο να τον χαναμε -ευτυχως που τωρα εχει συνερθει
και θα τον εχουμε κοντα μας και πολυ χαρουμενο
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 18 Ιουν 2021, 14:05

Λαχουρένιος έγραψε:
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της Κάρολαϊν

https://www.kathimerini.gr/society/5614 ... -karolain/

Η Καρολαιν ειναι θυμα του πολυπολιτισμου. Τι δουλεια ειχε μια προτεσταντισσα βρετανιδα να παρει εναν βρωμιαρη ελληνορθοδοξο? Χαθηκε ενας αγγλος, ενα σκωτσεζος ή εστω ενας ιρλανδος? Στην Ελλαδα η κυριαρχη κουλτουρα δεν σεβεται την ανθρωπινη ζωη. Βλεπε Παπαχρονη, δολοφονους Τοπαλουδη, τον αλλο που τεμαχισε την γυναικα του στα 80s κλπ. Ενας βρετανος δε θα εκανε τετοιο εγκλημα.

Παλι καλα που το ΗΒ βγηκε απο την ΕΕ και θα γλυτωσει απο τους κωλοελληνες. Fuck off bitches!!

Σωστά.
Είχε μεγαλώσει με άλλα πολιτισμικά πρότυπα το κοριτσάκι και δεν είχε τη δυνατότητα να καταλάβει ότι είχε να κάνει με πρωτόγονο κατσίβελο που θεωρεί την απόρριψη λόγο για φόνο.
Και το πλήρωσε με τη ζωή της.
Έχει τέτοιους ουκ ολίγους μαλάκες το κατσιβελιστάν που γίνονται τσιμπούρια όταν τους σουτάρουν, κλαίνε για να τους λυπηθούν και εκβιάζουν τις γυναίκες για να τις κρατήσουν με το ζόρι και αρκετές φορές, όπως εν προκειμένω, φτάνουν σε ακραίες πράξεις.
Το έγραψα και αλλού.
Θες να φύγεις κυρά μου; Στο καλό και μη μας γράφεις και μέχρι εκεί και στα τέτοια μας.
Στο φινάλε παρακαλετό μου.νι ξινό γαμήσι λέει ο σοφός λαός.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Ιουν 2021, 18:54

ακουσα στο ραδιο πολλους βλαμμενους να προσπαθουν να εξισοροπησουν
το εγκλημαα του ελληνα με τα εγκληματα των αλλοδαπων
πατε καλα βρε ! ανεκαθεν στην ελληνικη ιστορια ειχαμε εγκληματα ζηλειας
ακομη και ετσι τα εγκληματα των αλλοδαπων δεν συγκρινονται
και ακομη μια διαφορα ειναι οτι στην τιμωρια δεν μιξοκλαιγομαστε
οτι λεμε για τους αλλοδαπους δολοφονους λεμε και για τον ελληνα
ισοβια και να τα εννοουμε ....οχι σαν εσας τους βλαμμενους που λετε
να βγαινουν νωρις εξω μη παθουν ψυχικα ...ε!!! βλαμμενοι
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Ιουν 2021, 19:12

και μολις ειδα ενα βιντεακι απο αμερικη ενας μαυρος να απειλει με την γροθια του
σηκωμένη στα μουτρα ενος γερακου που ειχε και μπαστουνι αφου δεν ειχε ισορροπία
αφου τον ταλαιπωρούσε αρκετα λεπτα του δινει μια ελαφρια και του πηρε το μπαστουνι

αυτα δεν συμβαινουν με αμιγη πληθυσμο -και κλαψτε και προσκυνατε εσεις χαιβανια
για τους ταλαιπωρους
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Ιουν 2021, 09:03

nemo έγραψε:τι δουλεια ειχε ενας νορμαλ ελλην να βρει ενα πολυπολιτισμικο τυχαιο δημιουργημα
δε του φτανανε οι χοντροκωλες αρβανιτισες και οι αρχοντισες καραγκουνισες;
οι νησιώτισσες; οι βλαχες;

οποτε καταληγουμε οτι ηταν αριστερος και σαν ολους τους αριστερους ηταν και χαζος
και μαλιστα χωρις ενσυναισθηση και φαντασια αφου κατεληξε σε φονο
οπως το ειπε ενας ποιητης αγγλος -ενας ισχυρος ηλιθιος

Εντάξει ρε παπάρα, είπαμε να γράφουμε καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα αλλά εσύ το τερμάτισες.
Ξεπέρασες και τον Πλούτωνα σε ασυναρτησίες. :D
Αναφαίρετο δικαίωμα της γυναίκας ρε ελληνόφωνε κάφρε, όπως και του άντρα, είναι το να τερματίσει την όποια σχέση όποτε θέλει και χωρίς καμιά εξήγηση αν έτσι γουστάρει.
Ο λόγος που θα το κάνει αυτό μια γυναίκα μας είναι αδιάφορος (στα παπάρια μας δλδ φύγει ή μείνει) αλλά και καθ΄όλα σεβαστός γιατί δεν είναι ιδιοκτησία μας.
Δεν τη σκοτώνουμε επειδή θα μας πάρει τα παιδιά ούτε επειδή μας παντρεύτηκε για τα λεφτά μας και μετά μας λέει μωρό μου σόρι μα έχω βρει καλύτερο αγόρι ή ότι σε θεωρώ πλέον μαλάκα και πάω να μείνω με τη μάνα μου.
Η ευθύνη σε αυτή την περίπτωση είναι δική μας αφού δεν είμαστε ικανοί να δούμε από πριν το χαρακτήρα και τα κίνητρα της και της ζητάμε εκ των υστέρων τα ρέστα.
Οπότε τη βοηθάμε κιόλας να φτιάξει τη βαλίτσα της, της καλούμε και ταξί και μετά αν αισθανόμαστε ότι μας έπιασε μαλάκες κοπανάμε τη δική μας κεφάλα στον τοίχο προς γνώση και συμμόρφωση.
Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τη βρίζουμε, δεν τη δέρνουμε και δεν τη σκοτώνουμε είτε πρόκειται για αχάριστη είτε για οτιδήποτε άλλο.
Ας πάει στο καλό και εμείς, όπως και αυτή, πάμε για άλλα καλύτερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιουν 2021, 09:17

Ραν ταν πλαν έγραψε:Εντάξει ρε παπάρα, είπαμε να γράφουμε καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα αλλά εσύ το τερμάτισες.
Αναφαίρετο δικαίωμα της γυναίκας ρε ελληνόφωνε κάφρε, όπως και του άντρα, είναι το να τερματίσει την όποια σχέση όποτε θέλει και χωρίς καμιά εξήγηση αν έτσι γουστάρει.
Ο λόγος που θα το κάνει αυτό μια γυναίκα μας είναι αδιάφορος (στα παπάρια μας δλδ φύγει ή μείνει) αλλά και καθ΄όλα σεβαστός γιατί δεν είναι ιδιοκτησία μας.
Δεν τη σκοτώνουμε επειδή θα μας πάρει τα παιδιά ούτε επειδή μας παντρεύτηκε για τα λεφτά μας και μετά μας λέει μωρό μου σόρι μα έχω βρει καλύτερο αγόρι ή ότι σε θεωρώ πλέον μαλάκα και πάω να μείνω με τη μάνα μου.
Η ευθύνη σε αυτή την περίπτωση είναι δική μας αφού δεν είμαστε ικανοί να δούμε από πριν το χαρακτήρα και τα κίνητρα της και της ζητάμε εκ των υστέρων τα ρέστα.
Οπότε τη βοηθάμε κιόλας να φτιάξει τη βαλίτσα της, της καλούμε και ταξί και μετά αν αισθανόμαστε ότι μας έπιασε μαλάκες κοπανάμε τη δική μας κεφάλα στον τοίχο προς γνώση και συμμόρφωση.
Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τη βρίζουμε, δεν τη δέρνουμε και δεν τη σκοτώνουμε είτε πρόκειται για αχάριστη είτε για οτιδήποτε άλλο.

Οποια ζηταει διαζυγιο ή χωρισμο δεν σημαινει οτι φταιει η ιδια. Στην συγκεκριμενη περιπτωση φαντασου τι ξυλο ή σκηνικα ζηλειας θα ειχε ζησει η Καρολαιν οποτε λογικο να θελει να την κοπανησει.

Θυμαμαι πολυ καλα τους ελληνομπαν τις δεκαετιες του '80 και '90 να διαμαρτυρονται που ο αλητης ο Αντρεας εκανε πιο ευκολα τα διαζυγια το '81 και ''διελυσε την οικογενεια''. Χωρις την επιλογη του διαζυγιου δεκαδες χιλιαδες γυναικες θα επρεπε να ζησουν με τετοια μπουμπουκια μεχρι να πεθανουν (απο φυσικα αιτια ή τον συζυγο :D )
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Ιουν 2021, 09:39

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Εντάξει ρε παπάρα, είπαμε να γράφουμε καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα αλλά εσύ το τερμάτισες.

Οποια ζηταει διαζυγιο ή χωρισμο δεν σημαινει οτι φταιει η ιδια. Στην συγκεκριμενη περιπτωση φαντασου τι ξυλο ή σκηνικα ζηλειας θα ειχε ζησει η Καρολαιν οποτε λογικο να θελει να την κοπανησει.

Θυμαμαι πολυ καλα τους ελληνομπαν τις δεκαετιες του '80 και '90 να διαμαρτυρονται που ο αλητης ο Αντρεας εκανε πιο ευκολα τα διαζυγια το '81 και ''διελυσε την οικογενεια''. Χωρις την επιλογη του διαζυγιου δεκαδες χιλιαδες γυναικες θα επρεπε να ζησουν με τετοια μπουμπουκια μεχρι να πεθανουν (απο φυσικα αιτια ή τον συζυγο :D )

Ρε συ, όταν κάποιος (άντρας ή γυναίκα) θέλει να φύγει από μια σχέση έχει τους λόγους του.
Καλοί κακοί δε μας ενδιαφέρει. Ούτε και ρωτάμε να τους μάθουμε όταν εκδηλώσει τέτοια πρόθεση.
Στα παπάρια μας αφού πλέον δε μας γουστάρει κι ας πάει στο καλό.
Αυτό όμως ισχύει για λογικούς ανθρώπους.
Ο ψυχάκιας δε σκέφτεται έτσι αφού θεωρεί τον άλλον ιδιοκτησία του και αντικείμενο.
Και το αποτέλεσμα μερικές φορές είναι ο φόνος ενώ στις περισσότερες των περιπτώσεων, όπως έγραψες, κάνουν τη ζωή του θύματος τους κόλαση το οποίο φοβάται να τους εγκαταλείψει.
Καλά θα κάνουν οι γυναίκες όταν γνωρίζουν κάποιον να προσπαθούν να τον αποκρυπτογραφήσουν μέσα από κάποιες συμπεριφορικές λεπτομέρειες που ο άρρωστος δεν μπορεί να κρύψει.
Αν δουν από την αρχή τηλέφωνα σε ώρες περίεργες και ερωτήσεις του τύπου ''πού είσαι τώρα'', ''τι θα κάνεις μετά'' και ''βάλε την κάμερα στο κιν να σε δω λίγο γιατί σε πεθύμησα'' (που σημαίνει θέλω να δω πού είσαι) να φεύγουν με χίλια.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Ιουν 2021, 09:43

βρε παπαρες το υφος ηταν χιουμοριστικο ..δεν υπαρχει περιπτωση να συμφωνησω
με τον φονο αφου μιλαμε οτι ηταν παιδι ακομη οποτε οτι και αν εκανε ακομη
και να την ειχε δει με καποιον αλλον δεν δικαιολογειται με τιποτα ο φονος

ο ανθρωπος ηταν παιδεραστης- θυμαμαι τον εαυτο μου στην ηλικια των 16 -17
δεν πλησιαζα με τιποτα τα 14-15 -16 ακομη και αν μου τα εριχναν
και οικτίρω ανδρες που παντρευονται με μεγαλη διαφορα γυναικες
αυτο το ζευγαρι πηγε πολυ αδικα και μια αιτια η βασικη ειναι που εχει απομακρυνθει
η οικογενεια -που ειναι οι πεθερες στην περιπτωση μας ; πως αφησαν μια μικρομανα
εντελως μονη ; δεν το καταλαβε καμια της ; δλδ τι θα γινοταν αν καποια αποφασιζε να πηγαινε για καποιο διαστημα να βοηθησει το ζευγαρι
..συνηθως λεμε οτι τα εγκληματα γινονται απο την γκρινια της φτωχιας
εδω δεν υπαρχει .. ουτε και τριτο προσωπο στην σχεση και ειναι κριμα

παντα ομως ειχαμε τετοιου ειδους εγκληματα αλλα παντα υπηρχε μια ορατη
αιτια -εδω δεν υπηρχε καμια

ενα αλλο που με πειραξε στην υποθεση αυτη ειναι η χαρα των βλαμμενων
που ο δολοφονος ηταν ελληνας ...αυτα που ακουγα απο το ραδιο
αναλυσεις επι αναλυσεων για οτι οι αλλοδαποι ειναι καλυτεροι ανθρωποι και μεις
τους εχουμε παραξηγημενους -με προσπερασαν μιλαμε απο ατομα μορφωμενα
τουλαχιστον γνωριζαν πολυ καλα τα ελληνικα ...η κοινωνια εχει σαπισει
και την σαπισαν οι βλαμμενοι
0 .