Σήμερα απεργεί ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας δηλαδή όλοι.
Στην πραγματικότητα απεργεί ΜΟΝΟ ο δημόσιος τομέας και όσοι έχουν εξασφαλισμένη θέση εργασίας, οι υπόλοιποι δουλεύουν κανονικά, έτσι μπορείτε να πάτε άφοβα στα μαγαζιά, στις καφετέριες και η παραγωγή θα δουλεύει οι μηχανές δεν θα σταματήσουν... τα αιτήματα της απεργίας δεν είναι σημαντικό θέμα, το ψωμί των συνδικαλιστοτεμπέληδων να βγαίνει ....
Και μη ξεχνάμε τα παλιά καλά συνθήματα: "Ο ΠΙΤΣΟΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ"
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
-
pluton
- Supreme poster

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Re: ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Georgy Zhukov ☭
@GeorghyZhukov
·
1 ώ
Επίπεδο 1:
Συζήτηση χθες βράδυ με ξάδερφο δημ. υπάλληλο:
-Ευτυχώς αύριο έχει απεργία γιατί έχω να πάω easy mail, Κωτσόβολο και mall για τη μικρή.
-Δεν απεργούν αυτοί εκεί;
-Τι με νοιάζει ρε; Πλάκα κάνεις; Εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου.
Αυτά.
#απεργια_10Ιουνη #εργατοπατερες
@GeorghyZhukov
·
1 ώ
Επίπεδο 1:
-Ευτυχώς αύριο έχει απεργία γιατί έχω να πάω easy mail, Κωτσόβολο και mall για τη μικρή.
Αυτά.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Georgy Zhukov ☭
@GeorghyZhukov
·
1 ώ
Επίπεδο 1:
Αυτά.
Το ''Ζουκωφ'' και οι υπολοιποι γλειφτες της ΝΔ στο Τουιτερ πως βιοποριζονται δηλαδη και παριστανουν τους τιμητες? Δεν νομιζω να τους μενει χρονος για κανονικη δουλεια οταν ολη μερα γραφουν βλακειες στο ιντερνετ.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Εχτές οι συγκεντρώσεις έδειξαν τρεις και ο Τσίπρας.... η εργάτες γύρισαν την πλάτη στους επαγγελματίες τεμπελχανάδες των σωματείων.
Αν δε γινόντουσαν συνελεύσεις με συμμετοχή των εργαζομένων και όχι των συνδικαλισταράδων επ ουδενί θα αποφασιζόταν απεργία.
Αυτό ακριβώς φοβούνται τα τρωκτικά του εργατοπατερισμού, ένα νόμο που να εκφράζουν δημοκρατικά την βούλησή τους οι εργαζόμενοι.
Αναχωρητής ΨΟΦΟΣ Σημαία της Ελλάδας India Σημαία της Ινδίας - Free Tibet
@MakeMyDayPunk_
Οι Πακιστανοί, γιατί απεργούν σήμερα;
Αν δε γινόντουσαν συνελεύσεις με συμμετοχή των εργαζομένων και όχι των συνδικαλισταράδων επ ουδενί θα αποφασιζόταν απεργία.
Αυτό ακριβώς φοβούνται τα τρωκτικά του εργατοπατερισμού, ένα νόμο που να εκφράζουν δημοκρατικά την βούλησή τους οι εργαζόμενοι.
Αναχωρητής ΨΟΦΟΣ Σημαία της Ελλάδας India Σημαία της Ινδίας - Free Tibet
@MakeMyDayPunk_
Οι Πακιστανοί, γιατί απεργούν σήμερα;
0 .
-
nemo
- Supreme poster

εγινε το μεγαλο μπαμ χθες οπως ολοι οι μεγαλοι ηγετες και ο τσιπ φωτογραφηθηκε
με την αρχουσα φυλη με σελφι
με την αρχουσα φυλη με σελφι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

pluton έγραψε:Οι Πακιστανοί, γιατί απεργούν σήμερα;
Απλά γιατί είναι καλύτεροι ως άνθρωποι από εσένα και τους ομοίους σου.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Georgy Zhukov ☭
@GeorghyZhukov
·
1 ώ
Επίπεδο 1:
Αυτά.
Το ''Ζουκωφ'' και οι υπολοιποι γλειφτες της ΝΔ στο Τουιτερ πως βιοποριζονται δηλαδη και παριστανουν τους τιμητες? Δεν νομιζω να τους μενει χρονος για κανονικη δουλεια οταν ολη μερα γραφουν βλακειες στο ιντερνετ.
Αυτά που γράφουν οι διάφοροι ''ζούκωφ'' ας πάνε να τα πουν κατάφατσα στα παιδιά που δουλεύουν δεκάωρα ή δωδεκάωρα για ούτε 500 ευρώ το μήνα.
Βάζουν μπροστά τους ασυνείδητους δυ, που είναι δικό τους δημιούργημα και δικά τους παιδιά, για να δείξουν ότι απεργούν μόνο οι εξασφαλισμένοι και οι τεμπέληδες.
Και κάνουν γαργάρα το ότι αν απεργήσει ο φουκαράς του πεντακοσάρικου την άλλη μέρα θα ψωμολυσσάξει γιατί οι νόμοι που έχει φτιάξει η νδ δίνουν το ελεύθερο στον εργοδότη του να τον σουτάρει όποτε θέλει και θα μείνει στην ανεργία μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:pluton έγραψε:Οι Πακιστανοί, γιατί απεργούν σήμερα;
Απλά γιατί είναι καλύτεροι ως άνθρωποι από εσένα και τους ομοίους σου.
Να σου πω αυτό είναι το πιό χαριτωμένο που άκουσα, κάνουν απεργία και στο Πακιστάν; Βρε είστε πολύ διασκεδαστικοί και σας είχα υποτιμήσει... σε αφήνω διότι βλέπω ότι έγραψες και κάτι ακόμα. Να το διαβάσω ελπίζω να είναι εξ ίσου καλό.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

συζηταγα με εναν νεο τι νεο δηλαδη 30 ετων και με ελεγε αυτα ακριβως
που λεει ο λαχου λυκειο τελειωσε ..και του λεω γιατι τουλαχιστον δεν εμαθες
κατι ωστε να εχεις μια ειδικευση σε κατι -και επανελαβε οσα μου ειχε πει
και ξανα τα επαναλαμβανε συνεχως λες και ειχε βαλει την κασετα
συγκρατηθηκα να μην τον βρισω ή να του δοκω μια σφαλιαρα
αυτοι οι τυποι ειναι γεννημενοι για να βασανιζουν τους αλλους και να πεθαινουν
δυο φορες ΄΄λογω τεμπελιας
που λεει ο λαχου λυκειο τελειωσε ..και του λεω γιατι τουλαχιστον δεν εμαθες
κατι ωστε να εχεις μια ειδικευση σε κατι -και επανελαβε οσα μου ειχε πει
και ξανα τα επαναλαμβανε συνεχως λες και ειχε βαλει την κασετα
συγκρατηθηκα να μην τον βρισω ή να του δοκω μια σφαλιαρα
αυτοι οι τυποι ειναι γεννημενοι για να βασανιζουν τους αλλους και να πεθαινουν
δυο φορες ΄΄λογω τεμπελιας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Αυτά που γράφουν οι διάφοροι ''ζούκωφ'' ας πάνε να τα πουν κατάφατσα στα παιδιά που δουλεύουν δεκάωρα ή δωδεκάωρα για ούτε 500 ευρώ το μήνα.
Βάζουν μπροστά τους ασυνείδητους δυ, που είναι δικό τους δημιούργημα και δικά τους παιδιά, για να δείξουν ότι απεργούν μόνο οι εξασφαλισμένοι και οι τεμπέληδες.
Και κάνουν γαργάρα το ότι αν απεργήσει ο φουκαράς του πεντακοσάρικου την άλλη μέρα θα ψωμολυσσάξει γιατί οι νόμοι που έχει φτιάξει η νδ δίνουν το ελεύθερο στον εργοδότη του να τον σουτάρει όποτε θέλει και θα μείνει στην ανεργία μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.
Δε μου λες Ραν ταν πλαν οι εργάτες στον υπαρκτό τι μεροκάματο καθάριζαν;
Φαντάζομαι 3.000 Ευρώ μέσα στο νερό, διότι αν είχατε επικρατήσει κάπου εκεί θα ήταν το μεροκάματο του εργατικού κράτους που θα φτιάχνατε ή όχι;
Λοιπόν οι δημόσιοι υπάλληλοι που εκπροσωπούν το κράτος δεν δικαιούνται (κανονικά) να απεργήσουν.... διότι και οι μισθοί τους είναι οι καλύτεροι στην αγορά και τίγκα στα προνόμια είναι, αλλά πάλι αν δεν απεργήσουν οι Δημόσιοι υπάλληλοι, είναι άνευ αντικειμένου η ύπαρξη των τεμπελοσυνδικαλιστών, διότι σε κανένα άλλο δεν μπορούν να υπολογίζουν ... ξέρεις με τι μοιάζει η απεργία των Δημοσίων υπαλλήλων; Σαν να κατεβαίνουν σε απεργία οι βουλευτές και οι υπάλληλοι της βουλής για την βελτίωση των αποδοχών τους.
0 .