Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...
-
bizeli
- Moderator

Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...
Αγαπητά μας κουνούπια καλώς σας ξαναβρήκαμε

1 .
-
bizeli
- Moderator

Re: Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...
Πώς ήταν η πρώτη σας συνάντηση για τη φετινή σεζόν; Περιγράψτε τις εμπειρίες σας.
Πού σας βρήκαν; Πού συναντηθήκατε; Πώς ήταν; Πώς αισθανθήκατε;
Σας έλειψαν καθόλου;
Εμείς είχαμε ήδη τις 2-3 πρώτες μας συναντήσεις.

Πού σας βρήκαν; Πού συναντηθήκατε; Πώς ήταν; Πώς αισθανθήκατε;
Σας έλειψαν καθόλου;
Εμείς είχαμε ήδη τις 2-3 πρώτες μας συναντήσεις.

0 .
-
bizeli
- Moderator

Παιδιά να σας πω κάτι; Έχω χάσει άπειρες φορές τον ύπνο μου βράδυ από το ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ μέσα στο αυτί μου και τα αμέτρητα τσιμπήματα.
Μάγκες μα την παναγία. Έχω τρομάξει με τον εαυτό μου με τα βασανιστήρια που μου ρχόταν να του κάνω έτσι και το πιάσω.
Και ξέρετε πόσο φιλόζωη είμαι.
Ευτυχώς δεν κατάφερα να πιάσω ποτέ κουνούπι, όσο και αν το κυνηγούσα όλη νύχτα, γιατί μετά θα έκλαιγα 10 μερόνυχτα από τις τύψεις.
Μάγκες μα την παναγία. Έχω τρομάξει με τον εαυτό μου με τα βασανιστήρια που μου ρχόταν να του κάνω έτσι και το πιάσω.
Και ξέρετε πόσο φιλόζωη είμαι.
Ευτυχώς δεν κατάφερα να πιάσω ποτέ κουνούπι, όσο και αν το κυνηγούσα όλη νύχτα, γιατί μετά θα έκλαιγα 10 μερόνυχτα από τις τύψεις.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

βαλε στην πριζα το μαρεφετι να ησυχασεις ...εξω ειναι το μεγαλο προβλημα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

Δεν έχω βρει κάποιο ικανοποιητικό αντικουνουπικό. Όλο και κάποιο κουνούπι ξεφεύγει.
Άσε που τις περισσότερες φορές "ξεμένω" από αντικουνουπικά και μαρτυράω όλη νύχτα.
Περιμένω να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ πρωί πρωί και πάω και στήνομαι να μην ξεχάσω να πάρω αντικουνουπικό και μαρτυρήσω άλλη μια νύχτα.
Άσε που τις περισσότερες φορές "ξεμένω" από αντικουνουπικά και μαρτυράω όλη νύχτα.
Περιμένω να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ πρωί πρωί και πάω και στήνομαι να μην ξεχάσω να πάρω αντικουνουπικό και μαρτυρήσω άλλη μια νύχτα.
0 .
-
bizeli
- Moderator

True story guys.

Εγώ μετά από ανεπιτυχές ολονύκτιο κυνήγι κουνουπιού.

Εγώ μετά από ανεπιτυχές ολονύκτιο κυνήγι κουνουπιού.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Επίσης, ούτε που είχα φανταστεί ότι διαθέτω τέτοιο υβρεολόγιο απέναντι σε ένα κουνούπι.
Πού τις σκέφτομαι αυτές τις βρισιές;
Φανταστείτε σε τι σημείο με φτάνουν.
Πού τις σκέφτομαι αυτές τις βρισιές;
Φανταστείτε σε τι σημείο με φτάνουν.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Ακούστε ιστορία με κουνούπι
Πριν χρόνια (παίζει να ήμουν φοιτήτρια ακόμα) κατέβαινα στην Αθήνα με το κτελ για έναν γάμο. Καταρχήν αυτό είναι το Νο1 τραγικό. Ταξίδι με το ΚΤΕΛ.
Και που λέτε κάνει στάση το λεωφορείο (νύχτα τώρα) σε ένα μαγαζί. Κατεβαίνουμε κάτω ανυποψίαστοι, περνάει λίγη ώρα και αρχίζουμε και συνειδητοποιούμε ότι το μέρος είναι πίτα στα κουνούπια - κομάντο. Κάτι κουνουπάρες ΝΑ.
Ήταν αδύνατο να σταθείς έξω.
Τρέξαμε όλοι μέσα στο λεωφορείο αλλά δυστυχώς ο μαλάκας ο οδηγός είχε αφήσει ανοιχτές τις πόρτες και είχαν προλάβει να μπουν πολλά κουνούπια μέσα στο λεωφορείο.
Μας γάζωσαν σε όλο το ταξίδι. Ήταν άνιση η μάχη πραγματικά όσο και αν προσπάθησα να καλυφθώ με ό,τι ρούχο έριξα πάνω μου. Όταν φτάσαμε εγώ είχα γίνει τούμπανο από τα κουνούπια.
Η τραγικότητα της κατάστασης συνεχίστηκε όταν εγώ για κάποιο λόγο τα ρούχα που κουβάλησα για τον γάμο δε με βόλεψαν (δε θυμάμαι γιατί) και ψάχναμε τελευταία στιγμή τι να βάλω.
Και που λέτε το μόνο που βρέθηκε που σχετικά να μου ταιριάζει στο νούμερο ήταν ένα τελείως καρναβαλίστικο σετ. Χωριζόταν σε δυο μέρη. Σε μπούστο και σε παντελόνι μαύρου χρώματος.
Το μπούστο σχετικά τρωγόταν παρά το ότι είχε καρναβαλίστικες πινελιές (κάτι ροζ τούλια) αλλά σχετικά με κολάκευε. Το παντελόνι παιδιά όμως ήταν μαύρο υφασμάτινο κολλητό που κατέληγε σε καμπάνα με ροζ φρου φρου τούλια και ήμουν σαν το Τόνι Σφήνο.
Αισθανόμουν κάπως έτσι
Το μόνο που πέτυχε στην όλη εμφάνιση ήταν το μαλλί και το μακιγιάζ και έσωσε λίγο την κατάσταση.
Πριν χρόνια (παίζει να ήμουν φοιτήτρια ακόμα) κατέβαινα στην Αθήνα με το κτελ για έναν γάμο. Καταρχήν αυτό είναι το Νο1 τραγικό. Ταξίδι με το ΚΤΕΛ.
Και που λέτε κάνει στάση το λεωφορείο (νύχτα τώρα) σε ένα μαγαζί. Κατεβαίνουμε κάτω ανυποψίαστοι, περνάει λίγη ώρα και αρχίζουμε και συνειδητοποιούμε ότι το μέρος είναι πίτα στα κουνούπια - κομάντο. Κάτι κουνουπάρες ΝΑ.
Ήταν αδύνατο να σταθείς έξω.
Τρέξαμε όλοι μέσα στο λεωφορείο αλλά δυστυχώς ο μαλάκας ο οδηγός είχε αφήσει ανοιχτές τις πόρτες και είχαν προλάβει να μπουν πολλά κουνούπια μέσα στο λεωφορείο.
Μας γάζωσαν σε όλο το ταξίδι. Ήταν άνιση η μάχη πραγματικά όσο και αν προσπάθησα να καλυφθώ με ό,τι ρούχο έριξα πάνω μου. Όταν φτάσαμε εγώ είχα γίνει τούμπανο από τα κουνούπια.
Η τραγικότητα της κατάστασης συνεχίστηκε όταν εγώ για κάποιο λόγο τα ρούχα που κουβάλησα για τον γάμο δε με βόλεψαν (δε θυμάμαι γιατί) και ψάχναμε τελευταία στιγμή τι να βάλω.
Και που λέτε το μόνο που βρέθηκε που σχετικά να μου ταιριάζει στο νούμερο ήταν ένα τελείως καρναβαλίστικο σετ. Χωριζόταν σε δυο μέρη. Σε μπούστο και σε παντελόνι μαύρου χρώματος.
Το μπούστο σχετικά τρωγόταν παρά το ότι είχε καρναβαλίστικες πινελιές (κάτι ροζ τούλια) αλλά σχετικά με κολάκευε. Το παντελόνι παιδιά όμως ήταν μαύρο υφασμάτινο κολλητό που κατέληγε σε καμπάνα με ροζ φρου φρου τούλια και ήμουν σαν το Τόνι Σφήνο.
Αισθανόμουν κάπως έτσι
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Το μόνο που πέτυχε στην όλη εμφάνιση ήταν το μαλλί και το μακιγιάζ και έσωσε λίγο την κατάσταση.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Κουνούπια αφορά το θέμα;
Κι εγώ φαντάστηκα ότι θα έχει σχέση με τις ''φυλές'' που θα εμφανιστούν εντός ολίγου στις ελληνικές παραλίες.
Πχ θα παρουσίαζε το ''σφίχτη'', την ''μπάρμπι'', τη ''χοντροκώλα'', την ''τεκνατζού'', το ''αρπακτικό'' και διάφορα άλλα είδη και υποείδη που παρεπιδημούν στις πλαζ την καλοκαιρινή περίοδο.
Κι εγώ φαντάστηκα ότι θα έχει σχέση με τις ''φυλές'' που θα εμφανιστούν εντός ολίγου στις ελληνικές παραλίες.
Πχ θα παρουσίαζε το ''σφίχτη'', την ''μπάρμπι'', τη ''χοντροκώλα'', την ''τεκνατζού'', το ''αρπακτικό'' και διάφορα άλλα είδη και υποείδη που παρεπιδημούν στις πλαζ την καλοκαιρινή περίοδο.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Για τα κουνούπια το πιο αποτελεσματικό είναι το αουτάν.
Κι ακόμα καλύτερο να βάζεις πάνω σου τον ανεμιστήρα σε φουλ ένταση.
Ας βάλουμε και κάνα καλοκαιρινό τραγουδάκι...
Κι ακόμα καλύτερο να βάζεις πάνω σου τον ανεμιστήρα σε φουλ ένταση.
Ας βάλουμε και κάνα καλοκαιρινό τραγουδάκι...
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.