“Αναρχία στου Παπάγου…”

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

“Αναρχία στου Παπάγου…”

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2021, 08:03

Οι Μπαλούρδοι της ΕΛ.ΑΣ. τραμπούκισαν 12χρονα κορίτσια στην Πλ. Κονίτσης!

Μετά τη Νέα Σμύρνη και τη λαϊκή αγορά του Χαλανδρίου, μαζί με την Πανόρμου, σειρά είχε η επιδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ την Κυριακή 7 Μαρτίου στην πλατεία Κονίτσης του Παπάγου ενάντια σε δωδεκάχρονα παιδιά που έπαιζαν.

Την ίδια μέρα που οι αστυνομικοί ξυλοκοπούσαν έναν νέο στη Νέα Σμύρνη, ξεσηκώνοντας την οργή όλης της γειτονιάς, οι συνάδελφοί τους στου Παπάγου πρόσθεταν άλλο ένα “μεμονωμένο περιστατικό” στις χρυσές σελίδες του αυταρχισμού, ξεσπώντας σε 12χρονα κορίτσια, στην πλατεία Κονίτσης! Κι αυτό δεν το καταγγέλλουν… “μέλη αναρχικών οργανώσεων”, αλλά κάτοικοι μιας παραδοσιακά συντηρητικής περιοχής, με στρατιωτικούς και οικογενειάρχες. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα κι η σχετική καταγγελία έγινε από τους γονείς των μικρών κοριτσιών -που είδαν τα παιδιά τους τρομοκρατημένα- έγινε στο militaire.gr…

Σύμφωνα με αυτές τις καταγγελίες, λοιπόν, οι αστυνομικοί έκαναν περιπολία στις 6.30 το απόγευμα -δηλαδή πριν αρχίσει η απαγόρευση κυκλοφορίας- και άρχισαν να φωνάζουν στα κορίτσια σε πολύ έντονο ύφος: Τι θέλετε εδώ; Πού είναι οι γονείς σας;

Τα παιδιά τρομοκρατήθηκαν, διηγήθηκαν τα καθέκαστα στους δικούς τους και αυτοί επέλεξαν τον δρόμο της δημοσιότητας, τα γεγονότα όμως συνέπεσαν χρονικά με το όργιο καταστολής στη Ν. Σμύρνη και δεν πήρε τόση έκταση. Έτσι λοιπόν, η περιοχή του Παπάγου προστίθεται στην αλυσίδα με τον γειτονικό Χολαργό, τη Νίκαια, τη Νέα Σμύρνη, την Πανόρμου τα Σεπόλια -και κανείς δεν ξέρει πού-πότε θα σταματήσει να γράφεται αυτή η “χρυσή βίβλος”…

[....]

http://www.katiousa.gr/koinonia/anarchi ... -konitsis/

Αλλη μια μεγαλη επιτυχια της ΕΛΑΣ. Αυτα τα 12χρονα κοριτσια ηταν σιγουρα μελη του Ρουβικωνα και αναρχοκουμουνοσυμμοριτισσες :fico:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: “Αναρχία στου Παπάγου…”

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Μαρ 2021, 08:58

προφανώς και υπάρχει γενικευμένο σχέδιο που εκπονείται απο την ΕΛΑΣ περί τρομοκράτησης του κόσμου

Το ζήτημα είναι γιατί γίνεται αυτό;

εικάζω ότι είμαστε στα πρόθυρα οικονομικής κατάρρευσης και προσπαθούν να καλυφθούν έναντι των επερχόμενων βίαιων αντιδράσεων του κόσμου.

μακάρι να μην βγω αληθινός
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2021, 09:07

vallon έγραψε:προφανώς και υπάρχει γενικευμένο σχέδιο που εκπονείται απο την ΕΛΑΣ περί τρομοκράτησης του κόσμου

εικάζω ότι είμαστε στα πρόθυρα οικονομικής κατάρρευσης και προσπαθούν να καλυφθούν έναντι των επερχόμενων βίαιων αντιδράσεων του κόσμου.

Ακριβως. Σε λιγο θα βαλουν αστυνομια στα νηπιαγωγεια.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 12 Μαρ 2021, 09:15

Μάλιστα η Κατιούσα είδε όλα αυτά τα τραγικά και ο Βαλλόν έκανε αυτή την περισπούδαστη ανάλυση "Τι κρύβεται από πίσω"....

Όπως καταγγέλουν στο Militaire.gr κάτοικοι του Παπάγου , περίπου στις 18.30 τέσσερις αστυνομικοί με δύο μοτοσικλέτες, μπήκαν στην πλατεία Κονίτσης, όπου υπάρχει και παιδική χαρά. Στην πλατεία βρίσκονταν 12χρονα κορίτσια στα οποία οι αστυνομικοί άρχισαν να φωνάζουν “τι θέλετε εδώ”, “που είναι οι γονείς σας” κι άλλα σχετικά, αλλά σε πολύ έντονο ύφος!

Όπως καταγγέλουν γονείς τα παιδιά τρομοκρατήθηκαν από τη συμπεριφορά των αστυνομικών.

Έγιναν κι εκεί…επεισόδια όπως αυτά που “είδε” ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στη Νέα Σμύρνη;

Είναι προφανές ότι κάποια εντολή έχει δοθεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, η οποία ας υποθέσουμε ότι απλά έχει…ερμηνευθεί με λάθος τρόπο από το προσωπικό που εκτελεί τις περιπολίες.

https://www.militaire.gr/peristatiko-ne ... 12chronon/

Όπως είναι γνωστό στη Παιδική Χαρά πάνε παιδάκια, οι αστυνομικοί είδαν μεγάλα παιδάκια “τι θέλετε εδώ”, “που είναι οι γονείς σας” από αυτό ο Βάλλον βλέπει "γενικευμένο σχέδιο" και συμπεραίνει "είμαστε στα πρόθυρα οικονομικής κατάρρευσης και προσπαθούν να καλυφθούν έναντι των επερχόμενων βίαιων αντιδράσεων του κόσμου." :stavros01:

Ο δε Λαχουρένιος κάνει μια ακόμα πιο σπουδαία εοισλημανση : "Ακριβως. Σε λιγο θα βαλουν αστυνομια στα νηπιαγωγεια." :hmhmhm:

Δηλαδή τα πράγματα είναι τραγικά. Να πάμε αμέσως στο σούπερ μάρκετ να πάρουμε μακαρόνια.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Μαρ 2021, 09:54

Λαχουρένιος έγραψε:
vallon έγραψε:προφανώς και υπάρχει γενικευμένο σχέδιο που εκπονείται απο την ΕΛΑΣ περί τρομοκράτησης του κόσμου

Διάβαζα τις παγκόσμιες προβλέψεις για την ύφεση της οικονομίας , όχι εδώ , αλλά σε όλες τις χώρες και τρόμαξα.
Μια μικρή και καταχρεωμένη οικονομία όπως της ελλάδας , με χρέος που ξεπερνά το 200 % του πτωτικού κάθε χρονιά αεπ της πως θα αντέξει; Εδώ η ίδια η Barclays το γράφει καθαρά, δεν έιναι βιώσιμο το χρέος με την κατρακύλα της εθνικής μας οικονομίας.
είναι εμφανές ότι όλη αυτή η παράσταση παίζεται για να απομακρυνθεί ο κοσμάκης από το ουσιαστικό πρόβλημα που έρχεται το πολύ μέχρι μετά αυτό το καλοκαίρι και είναι η χρεοκοπία. Μακάρι να βγω ψεύτης..
αλλά το καλοκαίρι που θα περάσουμε αν δεν προλάβουμε να ανοίξουμε τον τουρισμό και να μαζέψουμε τίποτα λεφτά από εκεί τότε το μέλλον θα είναι πολύ δύσκολο
Η βόμβα θα σκάσει στα χέρια του κούλη και προφανώς ετοιμάζεται να την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια
Προφανώς πάντως επεξεργάζονται το σχέδιο του να πουλήσουν το μισό αιγαίο και να μπουκώσει με κάποιο τρόπο ο κούλης τα νοικοκυριά με τίποτα δανεικά για να μην μιλήσουν. Η μόνη ελπίδα είναι να βρει από εκεί λεφτά , αν δούμε ότι το καλοκαίρι γίνεται πανικός με την αρρώστεια, γεγονός που απ ότι νομίζω θα το επιδιώξουν στην κυβέρνηση γιατί μόνο τότε θα δημιουργηθεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα για να μπορέσει να επιβάλλει την συνεκμετάλευση - ξεπούλημα του αιγαίου.

Εγώ πάντως κάνω τις κινήσεις μου, διαπραγματεύομαι χωράφι για κανονική καλλιέργεια δίπλα στο σπίτι μου στον Ωρωπό. Τέλος κύριοι η εποχή της πείνας έρχεται και θα είναι δύσκολη και μακροχρόνια.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 12 Μαρ 2021, 14:13

"Τι κρύβεται πίσω;" ρωταει ο σφος Βαλλον. Αυτο κρύβεται, τιποτα αλλο:

Ev5ys8nXIAU5Xi8.jpg

Τα αποθρασυμενα χουντικα σκουπιδια που μυρισαν εξουσια και τωρα δείχνουν τα πραγματικα τους προσωπα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 12 Μαρ 2021, 15:45

vallon έγραψε:Εγώ πάντως κάνω τις κινήσεις μου, διαπραγματεύομαι χωράφι για κανονική καλλιέργεια δίπλα στο σπίτι μου στον Ωρωπό. Τέλος κύριοι η εποχή της πείνας έρχεται και θα είναι δύσκολη και μακροχρόνια.

Εμεις περιμένουμε τελος σχολικής χρονιάς για να παρουμε τα χαρτια παιδιων απο το σχολειο, και μετα φευγουμε Μοσχα... εχει παρθει η αποφαση, συμφωνουν πλεον και τα παιδια οτι δεν υπαρχει ζωη στην Ελλαδα.
Βγαλτε κι εσείς καλου κακου τα διαβατήρια, αν και το βλεπω χλωμο να σας αφησει η χουντα να φυγετε ετσι απλα...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2021, 17:03

vallon έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Διάβαζα τις παγκόσμιες προβλέψεις για την ύφεση της οικονομίας , όχι εδώ , αλλά σε όλες τις χώρες και τρόμαξα.
Μια μικρή και καταχρεωμένη οικονομία όπως της ελλάδας , με χρέος που ξεπερνά το 200 % του πτωτικού κάθε χρονιά αεπ της πως θα αντέξει; Εδώ η ίδια η Barclays το γράφει καθαρά, δεν έιναι βιώσιμο το χρέος με την κατρακύλα της εθνικής μας οικονομίας.
είναι εμφανές ότι όλη αυτή η παράσταση παίζεται για να απομακρυνθεί ο κοσμάκης από το ουσιαστικό πρόβλημα που έρχεται το πολύ μέχρι μετά αυτό το καλοκαίρι και είναι η χρεοκοπία. Μακάρι να βγω ψεύτης..
αλλά το καλοκαίρι που θα περάσουμε αν δεν προλάβουμε να ανοίξουμε τον τουρισμό και να μαζέψουμε τίποτα λεφτά από εκεί τότε το μέλλον θα είναι πολύ δύσκολο
Η βόμβα θα σκάσει στα χέρια του κούλη και προφανώς ετοιμάζεται να την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια
Προφανώς πάντως επεξεργάζονται το σχέδιο του να πουλήσουν το μισό αιγαίο και να μπουκώσει με κάποιο τρόπο ο κούλης τα νοικοκυριά με τίποτα δανεικά για να μην μιλήσουν. Η μόνη ελπίδα είναι να βρει από εκεί λεφτά , αν δούμε ότι το καλοκαίρι γίνεται πανικός με την αρρώστεια, γεγονός που απ ότι νομίζω θα το επιδιώξουν στην κυβέρνηση γιατί μόνο τότε θα δημιουργηθεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα για να μπορέσει να επιβάλλει την συνεκμετάλευση - ξεπούλημα του αιγαίου.

Εγώ πάντως κάνω τις κινήσεις μου, διαπραγματεύομαι χωράφι για κανονική καλλιέργεια δίπλα στο σπίτι μου στον Ωρωπό. Τέλος κύριοι η εποχή της πείνας έρχεται και θα είναι δύσκολη και μακροχρόνια.

Aποκλειεται να μην μπουμε σε πεμπτο μνημονιο μεχρι το τελος της τετραετιας Κουλη. Το χρεος μας ηταν ηδη μη βιωσιμο πριν απο τις καραντινες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2021, 17:44

Δεν ειναι καθολου τυχαιο που εδωσαν το Δημοσιας Ταξης σε μη νεοδημοκρατη. Αν ηξεραν οτι αυτο το υπουργειο θα ειναι δημοφιλες στην θητεια τους τοτε θα εβαζαν καποιο δικο τους στελεχος, δεν ηταν χαζοι να το αφηναν σε καποιο πασοκο. Οταν ερθει η καταλληλη στιγμη θα αδειασουν τον Χρυσοχοιδη, θα τα ριξουν ολα πανω του ως εξωκομματικος και η ΝΔουλα θα την βγαλει καθαρη.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Μαρ 2021, 17:52

ВладимирВладимирович έγραψε:
vallon έγραψε:Εγώ πάντως κάνω τις κινήσεις μου, διαπραγματεύομαι χωράφι για κανονική καλλιέργεια δίπλα στο σπίτι μου στον Ωρωπό. Τέλος κύριοι η εποχή της πείνας έρχεται και θα είναι δύσκολη και μακροχρόνια.

Εμεις περιμένουμε τελος σχολικής χρονιάς για να παρουμε τα χαρτια παιδιων απο το σχολειο, και μετα φευγουμε Μοσχα... εχει παρθει η αποφαση, συμφωνουν πλεον και τα παιδια οτι δεν υπαρχει ζωη στην Ελλαδα.
Βγαλτε κι εσείς καλου κακου τα διαβατήρια, αν και το βλεπω χλωμο να σας αφησει η χουντα να φυγετε ετσι απλα...

Νομίζω ότι θα κάνεις την καλύτερη δουλειά, αν έχει κάποια υποδομή εκεί θα μπορέσεις να ζήσεις σε πιο σταθερό περιβάλλον, εδώ μάλλον είναι μαύρα τα μαντάτα.
Μακάρι να μπορούσα να φύγω κι εγώ αλλά δεν έχω κάποια λύση.

Λαχουρένιος έγραψε:Aποκλειεται να μην μπουμε σε πεμπτο μνημονιο μεχρι το τελος της τετραετιας Κουλη. Το χρεος μας ηταν ηδη μη βιωσιμο πριν απο τις καραντινες.

Συμφωνώ σε αυτό καθώς είναι προδιαγεγραμμένο. Υπερθεματίζω μάλιστα και νομίζω ότι θα είναι ένα μνημόνιο που θα έχει πολύ σκληρούς κοινωνικούς όρους. Απ την μια γιατί θα επιβληθούν από τους έξω και από την άλλη γιατί θα βρει ο κούλης και η συμμορία του, την ευκαιρία να περάσουν όλα εκείνα τα νεοφιλ μέτρα που ήθελαν τόσο καιρό.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”