Όταν η Παγώνη συμφωνεί μαζί μου να ανοίξουν τα καταστήματα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Όταν η Παγώνη συμφωνεί μαζί μου να ανοίξουν τα καταστήματα

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Μαρ 2021, 12:50

Δηλωσε σημερα η Παγωνη.

H πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Open, ξεκαθάρισε ότι αφενός δεν υπάρχει κανένα lockdown έτσι όπως το βιώνουμε, αφετέρου πρέπει να ανοίξουν άμεσα μαγαζιά και σχολεία, αλλά και μέρος της εστίασης, καθώς θα ήταν πιο εύκολο να ελεγχθεί η κατάσταση με τον κόσμο.

https://www.tribune.gr/greece/news/arti ... anoyn.html

Ακριβώς ότι είχα γράψει σε άρθρο μου πριν ένα μήνα.

Ας πάψει λοιπόν η κοροϊδία ενός ανύπαρκτου lockdown που γίνεται καθημερινά η αφορμή για τους περισσότερους συνωστισμούς ανά δήμο που γνώρισε η χώρα! Ο κόσμος που συνωστίζεται σε πλατείες, πάρκα και με παρέες σε σπίτια, ας κάνει κάτι παραγωγικότερο και πιο ασφαλές υγειονομικά: ας πάει να δουλέψει! Γλυτώστε μας λοιπόν κύριοι ειδικοί και κύριοι της κυβέρνησης από αυτή την καραντίνα-παρωδία, την καραντίνα-ανέκδοτο.

https://slpress.gr/politiki/lockdown-st ... ton-dromo/

Γιατι δεν με προσλαμβανουν σαν συμβουλο στην κυβερνηση να τους γλυτωνω 3 ΔΙΣ καθε μηνα που χανει η οικονομια απο το αχρειαστο lockdown που το μονο που κανει ειναι να δημιουργει περισσοτερους συνωστισμους;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Όταν η Παγώνη συμφωνεί μαζί μου να ανοίξουν τα καταστήματα

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 01 Μαρ 2021, 13:31

Αρίστος έγραψε:Γιατι δεν με προσλαμβανουν σαν συμβουλο στην κυβερνηση να τους γλυτωνω 3 ΔΙΣ καθε μηνα που χανει η οικονομια απο το αχρειαστο lockdown που το μονο που κανει ειναι να δημιουργει περισσοτερους συνωστισμους;

Σε προσλαμβάνουν τα Forums για να προκαλείς συνωστισμούς στα Forums.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 01 Μαρ 2021, 20:37

Αρχιζουν να πηδανε απο το βουλιαγμενο καραβι οι "ειδικοι" :yesyes: οταν ανοιξουν τα λαικα δικαστηρια, ολοι τους θα λενε οτι απλα "δεν τους καταλαβαν σωστα" κι οτι ποτέ δεν προτειναν αυτα που εχει κανει η χουντα :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Μαρ 2021, 20:34

Ακομα και στα πιο φιλοκουλικα σαϊτς πλεον τον χλευάζουν ανελέητα τον γκαντεμη. Μολις πηγα να λουρκαρω λιγο τι παιζει στο πρωτοψεμα και στο σαπιταλ, και δεν πίστεψα τα ματια μου... :o
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 04 Απρ 2021, 23:11

Ωραια ζευγαρι θα ηταν το Αριστος-Παγωνη
Ταιριαζουν και ηλικιακα
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 15 Απρ 2021, 11:38

είναι πλέον αργά για δάκρυα...

Θεσσαλονίκη – λιανεμπόριο: «Δεν μιλάμε για πτώση τζίρου αλλά για ανυπαρξία»

https://www.newsit.gr/ellada/thessaloni ... a/3263784/
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Απρ 2021, 12:43

kαι παμε ολαταχως να ξεπερασουμε τις δεκα χιλιαδες και αμα μας κρατησουν μεσα και το πασχα
θα ξεπερασουμε ανετα και τις 15 με εικοσι χιλιαδες ακριβως οτι ελεγα απο το πρωτομνημονιο
και η κορυφωση αργει ακομη και υποψιν πολλοι θανατοι δεν οφειλονται στον ιο
αλλα σε τροπους αντιμετωπισης του αρρωστου ....προκειται για καθαρα εγκληματα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 15 Απρ 2021, 21:41

nemo έγραψε:kαι παμε ολαταχως να ξεπερασουμε τις δεκα χιλιαδες και αμα μας κρατησουν μεσα και το πασχα
θα ξεπερασουμε ανετα και τις 15 με εικοσι χιλιαδες ακριβως οτι ελεγα απο το πρωτομνημονιο
και η κορυφωση αργει ακομη και υποψιν πολλοι θανατοι δεν οφειλονται στον ιο
αλλα σε τροπους αντιμετωπισης του αρρωστου ....προκειται για καθαρα εγκληματα

βρε αμα ειναι να μας κοψουν το δικαιωμα να παμε στην εκκλησια και 500.000 νεκρους θα ανακινώσουν
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 16 Απρ 2021, 14:19

Εχετε μπλέξει ασχημα εκει κατω με αυτη τη καταραμένη οικογένεια... διώξτε τους πριν σας καταστρέψουν πλήρως.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”