Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 06 Φεβ 2021, 16:30

Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου στις σελιδες 12 και 13 με αφορμη την κυκλοφορια του βιβλιου μου. :D

Στις σελίδες 8-10 υπαρχει συνεντευξη του Αντιπροεδρου της Βουλης Νικητα Κακλαμανη.

Τοσο η δικη μου συνεντευξη οσο και του Κακλαμανη αναφερονται και στο εξωφυλλο.

.
3 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Φεβ 2021, 00:04

Ευγε Αρίστο
και εις ανώτερα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Φεβ 2021, 00:58

Αρίστος έγραψε:Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου στις σελιδες 12 και 13 με αφορμη την κυκλοφορια του βιβλιου μου. :D

Στις σελίδες 8-10 υπαρχει συνεντευξη του Αντιπροεδρου της Βουλης Νικητα Κακλαμανη.

Τοσο η δικη μου συνεντευξη οσο και του Κακλαμανη αναφερονται και στο εξωφυλλο.

.

κατι μου λεει οτι επειδη διαφωνεις με τα λεγομενα του κουλη εισαι και εσυ ενας ψεκασμενος.
ΥΓ: αντε και εις ανωτερα, εκτος απο τους φασαρτζηδες που μονο ποσταρουν, οπως πχ εγω, εχουμε και κανεναν αλλον που εχει ανεβει επιπεδο ως προς το τι κανει ;) :D :good:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Φεβ 2021, 05:13

Ευχαριστω ρε. Δεν νοιωθω παντως οτι κανω κατι σπουδαιο, απλα παντα ειχα τη φαγουρα να γραφω και τωρα εχω στρωσει κατω τον κωλο μου να δουλευω λιγο περισσοτερο αυτα που εγραφα ετσι κι αλλιως για τα φορα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 07 Φεβ 2021, 09:30

Γράφει για τον Παϊσιο η Ελεύθερη Ώρα;

Αν όχι, δεν θα την αγοράσω.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Φεβ 2021, 10:28

NikosVy έγραψε:Γράφει για τον Παϊσιο η Ελεύθερη Ώρα;

Αν όχι, δεν θα την αγοράσω.

θυμαμαι και κατι σοβαρες που εγραφαν οτι η ελ αλλαζει σελιδα επι σιμιτι και πραγματι αλλαξαμε σελιδα
γιναμε αφρικανικο κρατος -αυτες να διαβαζεις νικος
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”