Η εξουσία του υπαλλήλου του ΚΕΠ

Κοινωνικά θέματα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Η εξουσία του υπαλλήλου του ΚΕΠ

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Φεβ 2021, 11:45

Υπόθεση:
να προσπαθήσεις να κάνεις σε ΚΕΠ γνήσιο υπογραφής
εν μέσω καραντίνας
Τα ΚΕΠ υποτίθεται ότι δέχονται κατόπιν ραντεβού, μάλιστα , και αν πας να τηλεφωνήσεις έχουν κατεβάσει το τηλέφωνο και δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού.
Παμ παρακάτ, Εχτές έψαξα στο ιντερνετ και έλεγε ΚΕΠ .....τάδε περιοχής , ανοιχτό μέχρι τις 8,
Πάω εκεί να πάρω το γνήσιο υπογραφής, κλειστό.οι υπάλληλοι μέσα, βρε καλή μου της λέω ανοιχτό δεν πρέπει να είσαστε ; έτσι λέει το ρημαδοίντενρετ
οχι μου λέει, στο μεταξύ οι υπάλληλοι μέσα στο ΚΕΠ και κλειδωμένη πόρτα. Η μία να μιλάει στο τηλέφωνο , η άλλη να τρώει κλπ
δουλειά δεν έβλεπα από το τζάμι να κάνει κάνεις.
Φεύγω σιγομουρμουρίζοντας...
Πάω το επόμενο πρωί σε άλλο ΚΕΠ
στις 11.20
ξέρετε θέλω ραντεβού για Γνήσιο υπογραφής;
ρωτάω,.,
Μέσα στο κεπ τρεις υπάλληλοι πάλι τα ίδια, κανείς να μην κάνει τίποτα ... ο ένας κάπνιζε κι όλα...

ελάτε στις 14.00 με 15,00 να σας κάνουμε το γνήσιο, η απάντηση
και ρωτάω εγώ ο απλός πολίτης που υποτίθεται θέλω α εξυπηρετηθώ;
τόσο δύσκολο είναι να βάλουν για μισό λεπτό μια σφραγίδα και να ελέγξουν τα στοιχεία μου;
ενώ δεν υπήρχε κανείς πελάτης στο κεπ , ενώ δεν υπήρχε κόσμος και ενώ κάθονταν οι υπάλληλοι;

αλλά έτσι είναι
μόλις ο υπάλληλος επί συμβάσει των 600? ευρώ πάρει εξουσία σου λέει.. τώρα θα δεις..
θα την πληρώσεις που εγώ ζω έτσι..
καληνύχτα σας
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η εξουσία του υπαλλήλου του ΚΕΠ

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Φεβ 2021, 14:32

Failed state.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Φεβ 2021, 19:21

είναι χαρακτηριστική η συμπεριφορά του μέσου Έλληνα
όπου μπορεί και όπου τον παίρνει θα πουλήσει την μαγκιά του,

μπορεί να μην σε εξυπηρτετήσει; θα πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω; ε όχι βέβαια... δεν πρέπει να σε εξυπηρετήσει
τι να τον περάσουν για χαζό;

αμα λέω ότι είμαστε βρωμοφάρα...
μόνο ρουφιάνους και γλύφτες βγάζει αυτή η χώρα
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Φεβ 2021, 21:38

vallon έγραψε:είναι χαρακτηριστική η συμπεριφορά του μέσου Έλληνα ΔΥ

μπορεί να μην σε εξυπηρτετήσει; θα πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω; ε όχι βέβαια... δεν πρέπει να σε εξυπηρετήσει

Ok, I fixed it :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 04 Φεβ 2021, 05:25

ВладимирВладимирович έγραψε:
vallon έγραψε:είναι χαρακτηριστική η συμπεριφορά του μέσου Έλληνα ΔΥ

Ok, I fixed it :yesyes:

Οχι Βλαντ, διαφωνώ,
και στον ιδιωτικό τομέα θα βρείς τον μααλακουπαλληλάκο των 400 ευρώ που μπήκε χειριστής βάρδιας στην μεγάλη τράπεζα και ντύνεται με τραπεζικό στύλ, αλλά όλα κι όλα.. θα φορέσει το ρολόι το καλό που του έκαναν δώρο στο γάμο του γαμπριάτικο δηλ, αλλά όταν του μιλήσεις θα πρέπει να του μιλήσεις στον πληθυντικό γιατί δεν το ανέχεται ο εγωισμός του. Θυμήθηκα έναν τέτοιο τζιτζχιφιόγκο στην hsbc Που μου πούλαγε μούρη ότι αυτός είναι τραπεζικός... :laugh1:
δεν είναι το ουσιαστικό χαρακτηριστικό ο δημοσιουπαλλήλισμος. Είναι κάτι παραπάνω. Μάλλον πιο βαθύ. Έρχεται να δέσει με τον κομπλεξισμό που έχουμε σαν έλληνάρες
Βλέπει ο ελληνάρας ότι κάποιος είναι καλύτερος από εκείνο; κατ ευθείαν να τον μισήσει. Βλέπει ο ελληνάρας ότι υπάρχει κάτι όμορφο κάτι που θαυμάζουν οι άλλοι; θα πάει να το κατουρήσει.
θα τολμήσει κανείς να πάρει πιο καλό αυτοκίνητο απο εκείνον;...;;; θα το γρατζουνήσει, θα πάρει κάποιος πιο γρήγορη μηχανή;
είναι εθνικό φιλότιμο ότι πρέπει να τον προσπεράσει ρε γαμώτο, για μια τιμή ζούμε..!!!!
Ο ελληνάρας έχει το πρόβλημα της αυτοπροβολής
γεννήθηκε κομπλεξικός ότι είναι ο γαμάουα γιατί η μαμά του τον είχε στα όπα όπα και ο κανακάρης της ήταν ο καλύτερος και ο πιο σπουδαίος απ όλους και μεγαλώνοντας συνειδητοποιεί ότι είναι ακόμα ένας μαλάκας που απλά ζει ανάμεσα σε άλλους
ε αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί και κάνει ότι κομπλεξικά υπάρχουν.
Δεν είναι ούτε καν θέμα φύλλου.
Η ουσία είναι η γυναικεία ελληνική πουτανιά ή αλλιώς χοντροκωλισμός
αυτό έχει καταστρέψει την κοινωνία μας
αυτή είναι η ρίζα του κακού
Βλέπεις η μέση ελληνίδα ( ευτυχώς όχι όλες και αυτό μας σώνει , αυτή ψάχνω ακόμα) θα σε κοζάρει και θα αρχίσει.. τις δεύτερες σκέψεις, ποιες είναι ; ασύλληπτο να μπορέσει ο κοινός νους να συνειδητοποιήσει
αυτό είναι προνόμιο μόνο των Ελληνίδων γυναικών
για παράδειγμα , έχω υπάρξει με αμερικανίδα... καμία σχέση... χάπατο τελείως μπροστά στις δικές μας
σαν να μιλάς με το φιλαράκι σου , τόσο καθαρή σκέψη
έχω υπάρξει με γαλλίδα
άλλη κομλπεξάρα από εκεί, όλοι οι γάλλοι τραβάνε το ζόρι ότι αυτοί είναι ο ΄"ήλιος" μιλάμε για άπειρα ανέκδοτα...
Έχουμε λοιπόν εθνικό κομπλεξισμό
είτε βλέπεις πάει στο γήπεδο ο ελληνάρας και σκοτώνει όσους χειροκροτούν την άλλη ομάδα , όχι την δική του , γιατί όλοι αυτοί θέλουν να τον προσβάλλουν να του την πούν, οπότε τι κάνει ο μέσος ελληνάρας ; θα τους τσακίσει..!!
είτε περιμένει στη σειρά και βρίσκεται ο ένας ο πιο μάγκας απ όλους και λέει τώρα θα σας την κάνω ρε μνια όλους σας και θα σας περάσω εγώ γιατί η μαμά μου μου είπε ότι είμαι ο καλύτερος όταν ήμουν μικρούλι. είτε στο φανάρι για να περάσουν τα αυτοκίνητα, είτε είτε είτε..
ρε είμαστε κομπλεξάρες,
είμαστε βλαμμένοι και εθνικά κομπλεξικοί
διάβαζα ξανά της ιστορία του Μπάτση που την έκανα πόστ εδώ
και έλεγα μέσα μου
βρέθηκε ένας άνθρωπος και έγραψε ένα βιβλίο και τι πήγε να πει; ότι αυτή η μαλακοχώρα μπορεί να είναι πολύ δυνατή και ποιος τον σκότωσε; οι ίδιοι οι δικοί του...!!!!!! τι να λέμε τώρα
γι αυτό σας λέω...

άστα να πάνε πόσο έχουμε ακόμα ,θα υποφέρουμε ...!!!!!
:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Φεβ 2021, 11:00

βρεθηκε οτι το μεγαλυτερο προβλημα της χωρας ειναι αν θα εχουμε αστυνομευση στα πανεπιστημια ή οχι

167 πανεπιστημιακοι αντιδρουν και ενα *εκατομμυριο εκπαιδευτικοι συνηγορουν
ολοι αυτοι γνωριζουν οτι στο δημοσιο της ελλαδος δεν υπαρχει τιμωρια οτι ακομα και να κανει κανεις φονο
τον μισθο θα το παιρνεις και στην φυλακη

το ιδιο γνωριζει και ο υπαλληλος στα κεπ και στα ταχυδρομεια οπου αναγκαζομαι να στελνω την συνταξη της μανας μου

επισης απο εγκυρες πηγες εμαθα οτι με το πασοκ στην εξουσια απο την πρωτη στιγμη ο μισθος των δημοσιων υπαλληλων
αυξηθηκε τρεις φορες πανω ενω των ιδιωτικων μια φορα -να ο στρατος των κομματοσκυλων και η πηγη της χρεωκοπιας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 04 Φεβ 2021, 18:17

nemo έγραψε:βρεθηκε οτι το μεγαλυτερο προβλημα της χωρας ειναι αν θα εχουμε αστυνομευση στα πανεπιστημια ή οχι

167 πανεπιστημιακοι αντιδρουν και ενα *εκατομμυριο εκπαιδευτικοι συνηγορουν
ολοι αυτοι γνωριζουν οτι στο δημοσιο της ελλαδος δεν υπαρχει τιμωρια οτι ακομα και να κανει κανεις φονο
τον μισθο θα το παιρνεις και στην φυλακη

το ιδιο γνωριζει και ο υπαλληλος στα κεπ και στα ταχυδρομεια οπου αναγκαζομαι να στελνω την συνταξη της μανας μου

επισης απο εγκυρες πηγες εμαθα οτι με το πασοκ στην εξουσια απο την πρωτη στιγμη ο μισθος των δημοσιων υπαλληλων
αυξηθηκε τρεις φορες πανω ενω των ιδιωτικων μια φορα -να ο στρατος των κομματοσκυλων και η πηγη της χρεωκοπιας

Σαν εκπρόσωπος όλων αυτών των κοπριτών , δεν ξέρεις πόσο το διασκεδάζουμε που μόνο εσείς τα κορόιδα δουλεύετε για να μας πληρώνετε
να ο νεμο όπως βλέπετε αγαπητοί συμφορουμήτες είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ελληναρά...!!!!!
:laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 05 Φεβ 2021, 00:17

vallon έγραψε:Υπόθεση:
εν μέσω καραντίνας
Τα ΚΕΠ υποτίθεται ότι δέχονται κατόπιν ραντεβού, μάλιστα , και αν πας να τηλεφωνήσεις έχουν κατεβάσει το τηλέφωνο και δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού.
Παμ παρακάτ, Εχτές έψαξα στο ιντερνετ και έλεγε ΚΕΠ .....τάδε περιοχής , ανοιχτό μέχρι τις 8,
Πάω εκεί να πάρω το γνήσιο υπογραφής, κλειστό.οι υπάλληλοι μέσα, βρε καλή μου της λέω ανοιχτό δεν πρέπει να είσαστε ; έτσι λέει το ρημαδοίντενρετ
οχι μου λέει, στο μεταξύ οι υπάλληλοι μέσα στο ΚΕΠ και κλειδωμένη πόρτα. Η μία να μιλάει στο τηλέφωνο , η άλλη να τρώει κλπ
στις 11.20
ρωτάω,.,
Μέσα στο κεπ τρεις υπάλληλοι πάλι τα ίδια, κανείς να μην κάνει τίποτα ... ο ένας κάπνιζε κι όλα...

τόσο δύσκολο είναι να βάλουν για μισό λεπτό μια σφραγίδα και να ελέγξουν τα στοιχεία μου;
ενώ δεν υπήρχε κανείς πελάτης στο κεπ , ενώ δεν υπήρχε κόσμος και ενώ κάθονταν οι υπάλληλοι;

αλλά έτσι είναι
μόλις ο υπάλληλος επί συμβάσει των 600? ευρώ πάρει εξουσία σου λέει.. τώρα θα δεις..
καληνύχτα σας

poysti kapitalizzzzme, aaaaarrrrrgggg
1 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 08 Φεβ 2021, 20:21

εν μέσω καραντίνας
στις 11.20
ρωτάω,.,

αλλά έτσι είναι
καληνύχτα σας

Το συμπέρασμα από όλα αυτά που ανέφερες είναι ότι επί Χούντας, Επανάστασης, Πραξικοπήματος -όπως θέλετε πείτε το- όλα δούλευαν ρολόι και ήμασταν κράτος υπόδειγμα και όποιος δημόσιος υπάλληλος τόλμαγε να ξύσει τα @@ του, του έδιναν τα παπούτσια στο χέρι και πήγαινε σε κανά γιαπί να κουβαλάει τσιμέντα! :thankyou:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Φεβ 2021, 08:02

Deutsch Lover έγραψε:
εν μέσω καραντίνας
στις 11.20
ρωτάω,.,

αλλά έτσι είναι
καληνύχτα σας

Το συμπέρασμα από όλα αυτά που ανέφερες είναι ότι επί Χούντας, Επανάστασης, Πραξικοπήματος -όπως θέλετε πείτε το- όλα δούλευαν ρολόι και ήμασταν κράτος υπόδειγμα και όποιος δημόσιος υπάλληλος τόλμαγε να ξύσει τα @@ του, του έδιναν τα παπούτσια στο χέρι και πήγαινε σε κανά γιαπί να κουβαλάει τσιμέντα! :thankyou:

θερμή παράκληση:
όποιος τρόφιμος ψυχιατρείου βγαίνει με άδεια στον έξω κόσμο να μην λαμβάνεται σοβαρά υπ όψη
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”