Γέμισε η Ελλάδα βιασμένες
-
pluton
- Supreme poster

Γέμισε η Ελλάδα βιασμένες
Μπουντούρης για Μπεκατώρου: «Δεν υπάρχει βιασμός, άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της».
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Γέμισε η Ελλάδα βιασμένες
Αυτό που ξέρω εγώ (αλλά δεν ισχύουν αυτά τα φλωρίστικα στο Γιουνανιστάν) είναι ότι πρέπει να αποδεικνύεται μια καταγγελία για κάποια αξιόποινη πράξη ώστε να κριθεί κάποιος ένοχος για την πράξη αυτή. Εδώ κυκλοφορούν παντού και το όνομα και η φωτό αυτού που φέρεται να είναι ο "βιαστής", χωρίς δίκη, χωρίς καμία έρευνα, απλά και μόνον γιατί κάποια κατήγγειλε ότι τη βίασε. Επίσης, άλλο πράγμα η σεξουαλική παρενόχληση (που θα έπρεπε να την έχει καταγγείλει εγκαίρως και όχι μετά από δεκαετίες) και άλλο ο "βιασμός".
Εν ολίγοις, στο Γιουνανιστάν ισχύει το τεκμήριο της ενοχής και όχι της αθωότητας. Είσαι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Και μιλάμε για κομματόσκυλο της ΝΔ ο φερόμενος ως "βιαστής", δηλαδή είχα κάθε λόγο να τον κράξω, αλλά δεν γίνεται να μην επισημάνω κάτι έκνομο που βλέπω.
Εν ολίγοις, στο Γιουνανιστάν ισχύει το τεκμήριο της ενοχής και όχι της αθωότητας. Είσαι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Και μιλάμε για κομματόσκυλο της ΝΔ ο φερόμενος ως "βιαστής", δηλαδή είχα κάθε λόγο να τον κράξω, αλλά δεν γίνεται να μην επισημάνω κάτι έκνομο που βλέπω.

4 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
tsakas
- Basic poster

καλα εκανε και κατηγγειλε τον βιασμο της,τα ΜΜΕ όμως επρεπε να μην αναφερουν ονομα μεχρι να αναλαβει η δικαιοσύνη,αλλα τα κανανε μανταρα
1 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Adminović έγραψε:Εν ολίγοις, στο Γιουνανιστάν ισχύει το τεκμήριο της ενοχής και όχι της αθωότητας. Είσαι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Νομίζω ότι το βάρος της απόδειξης, με την πεφωτισμένη τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ, έχει μετατοπιστεί πλέον στον κατηγορούμενο όταν πρόκειται για "παρενόχληση".
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
pluton
- Supreme poster

NikosVy έγραψε:Adminović έγραψε:Εν ολίγοις, στο Γιουνανιστάν ισχύει το τεκμήριο της ενοχής και όχι της αθωότητας. Είσαι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Νομίζω ότι το βάρος της απόδειξης, με την πεφωτισμένη τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ, έχει μετατοπιστεί πλέον στον κατηγορούμενο όταν πρόκειται για "παρενόχληση".
Το είδαμε και αυτό...
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Adminović
- Sloboda Narodu

NikosVy έγραψε:Adminović έγραψε:Εν ολίγοις, στο Γιουνανιστάν ισχύει το τεκμήριο της ενοχής και όχι της αθωότητας. Είσαι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Τί πράγμα;;
Ποιο «βάρος απόδειξης»;
Σε ποινική δίκη δεν υφίσταται κανένα βάρος απόδειξης.
Εκτός αν έχει καταργηθεί το τεκμήριο αθωότητας και θα πρέπει ο κατηγορούμενος να αποδείξει την αθωότητά του. Μόνο τότε θα μιλούσαμε για «βάρος απόδειξης». Αλλά το τεκμήριο αθωότητας στηρίζεται και στο Σύνταγμα και την ΕΣΔΑ, οπότε κάθε νόμος που τυχόν το καταργεί πολύ απλά δεν εφαρμόζεται.

1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
vallon
- Supreme poster

δε μπορούμε να κάνουμε λίγο τα στραβά μάτια; και να τον κράξουμε;
αρκεί και μόνο αυτό που είπες ρε αντμίν ότι είναι κομματόσκυλο της νουδούλας..
τον αλήτη...!!!!

αρκεί και μόνο αυτό που είπες ρε αντμίν ότι είναι κομματόσκυλο της νουδούλας..
τον αλήτη...!!!!

1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
pluton
- Supreme poster

Πύργος: Δημοτική υπάλληλος κατήγγειλε αντιδήμαρχο για σεξουαλική παρενόχληση
Δημοτικής υπάλληλος στον Πύργο κατήγγειλε ότι αντιδήμαρχος την παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω Facebook. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι υποβαθμίστηκε η θέση της, επειδή δεν ενέδωσε.
https://www.news247.gr/koinonia/pyrgos- ... 18456.html
παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω Facebook............
Δημοτικής υπάλληλος στον Πύργο κατήγγειλε ότι αντιδήμαρχος την παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω Facebook. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι υποβαθμίστηκε η θέση της, επειδή δεν ενέδωσε.
https://www.news247.gr/koinonia/pyrgos- ... 18456.html
παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω Facebook............
1 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Adminović έγραψε:NikosVy έγραψε:Νομίζω ότι το βάρος της απόδειξης, με την πεφωτισμένη τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ, έχει μετατοπιστεί πλέον στον κατηγορούμενο όταν πρόκειται για "παρενόχληση".
Τί πράγμα;;![]()
Ποιο «βάρος απόδειξης»;
Σε ποινική δίκη δεν υφίσταται κανένα βάρος απόδειξης.
Εκτός αν έχει καταργηθεί το τεκμήριο αθωότητας και θα πρέπει ο κατηγορούμενος να αποδείξει την αθωότητά του. Μόνο τότε θα μιλούσαμε για «βάρος απόδειξης». Αλλά το τεκμήριο αθωότητας στηρίζεται και στο Σύνταγμα και την ΕΣΔΑ, οπότε κάθε νόμος που τυχόν το καταργεί πολύ απλά δεν εφαρμόζεται.
Γι΄αυτό ξεκίνησα με το"ΝΟΜΙΖΩ...". Το άκουσα στις ειδήσεις και σκέφτηκα μπας και ο ΣΥΡΙΖΑ το άλλαξε και αυτό. Δεν έκατσα να το επιβεβαιώσω. Τώρα τι μπορείς να αποδείξεις που να έγινε πριν 20 χρόνια;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
nemo
- Supreme poster

με τοσα βλαμμενα που γεμισε η χωρα δεν χρειαζεται αποδειξη ..αφου το λενε τα βλαμμενα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου