(Μάλλον τα κινήματα των ΗΠΑ θα εννοούσε ο Αλέξης)
ΣΥΡΙΖΑ:Νικη του Μπαιντεν θα αποτελεσει σημαντικη νικη για τα.....κινηματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

ΣΥΡΙΖΑ:Νικη του Μπαιντεν θα αποτελεσει σημαντικη νικη για τα.....κινηματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δυο τυχαιες εικονες.

0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
pluton
- Supreme poster

Re: ΣΥΡΙΖΑ:Νικη του Μπαιντεν θα αποτελεσει σημαντικη νικη για τα.....κινηματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βενσερέμος στον αριστερό Μπάιντεν
Προς το παρόν
Κουτσούμπας: Ψηφίζουμε παρών στην επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια.
Και πάλι βενσερέμος και λευτεριά στα ψάρια του Ιονίου.
Προς το παρόν
Κουτσούμπας: Ψηφίζουμε παρών στην επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια.
Και πάλι βενσερέμος και λευτεριά στα ψάρια του Ιονίου.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Re: ΣΥΡΙΖΑ:Νικη του Μπαιντεν θα αποτελεσει σημαντικη νικη για τα.....κινηματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δύο τυχαίες εικόνες

0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
denplirono
- Extreme poster

Η χαρα των π@υστραιων και των τραβελιων.....
κοιταχτε υφυπουργο υγειας που εκανε ο κοιμησης μπαντενοπουλος:

δεν τρολαρω, οντως αυτος ο σερνικοθυληκος δρακοντας εγινε υφυπουργος....
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

denplirono έγραψε:Η χαρα των π@υστραιων και των τραβελιων.....
Το κακο ειναι οτι το συγκεκριμενο προλαβε να αναπαρχθει πρωτου κοψει τη μαλαπερδα
Dr. Rachel before transition, married his wife by the name Ellen Levine. Levine married during her fourth year, and was the chief resident at Mount Sinai Medical Center in New York, where she also taught. She and her wife divorced in 2013. The couples are proud parents of two children.

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
denplirono
- Extreme poster

L'ami du peuple έγραψε:
και τι καταφερες μαλακα; να αποκτησουν οι ρωσσοι βαση στο Νις και ποιος ξερει τι εχουν βαλει μεσα.....παπαρα ε παπαρα....
ακουσε γεροντα τζοε, με τα αεροπλανα δεν μαμησε κανεις. αμα δεν πατησει ποδι φανταρου στο χωμα δεν εκανες τιποτα. βεβαια κανατε καποιες προσπαθειες αλλα το σκατο πηγε στην καλτσα και οπως νυχτα ηρθατε νυχτα φυγατε(οχι ολοι ομως
) . Με λιγα λογια κανετε μια τρυπα στο νερο.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"