ΙΣΟΘΕΟΣ ΤΖΕΡΡΥ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

ΙΣΟΘΕΟΣ ΤΖΕΡΡΥ

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 03 Απρ 2015, 11:42

Εικόνα

«Πότε θα ξεμπαρκάρει ο άντρας της Κωνσταντοπούλου;»

«Στην προσευχή μου το βράδυ, μέσα από τα άλλα που λέω, και την καταλαβαίνω και την αγαπάω πάρα πολύ, λέω “Θεέ μου, πότε θα ξεμπαρκάρει ο αγαπημένος μας ναυτικός, ο άντρας της;”. Για να είναι κοντά της. Λογικό είναι, μια γυναίκα τώρα… Οκτώ μήνες… Είναι λίγο δύσκολο… Θα ήθελα, δηλαδή, να είναι εδώ ο άντρας της. Όπως [για] κάθε γυναίκα».

Αυτό είπε χτες το βράδυ από τηλεοράσεως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, αναφερόμενος στην πρόεδρο της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Και συνέχισε:

· «Θα πω κάτι δημόσια που δεν το έχω ξαναπεί και θα το εισηγηθώ κιόλας. Εγώ προσωπικά όσο είμαι στη Βουλή, δεν θα την ξαναπώ πρόεδρο [θα τη λέω μόνο] κυρία Κωνσταντοπούλου. Πάω στη Βουλή, ήρεμος. Κάθομαι- και σε δέκα λεπτά μού έχει κάνει τα νεύρα κουρέλια. Λέω “Παναγία μου δεν μπορώ άλλο”. Αναγκάζομαι και φεύγω και πάω και καπνίζω 50 τσιγάρα»
· «Μου θυμίζει δασκάλα που κάνει μάθημα στα παιδιά. Έλεος, Βουλή είναι»
· «Ο Κακλαμάνης που ήταν “σκληρός” πρόεδρος δεν μας είχε φτάσει ποτέ σε άκρα. Πρέπει να τιμήσεις ότι είσαι πρόεδρος όλων των βουλευτών. Αν δεν τον τιμήσεις, θα μετανιώσεις».

http://www.athensvoice.gr/article/%CE%B ... F%85%C2%BB
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΙΣΟΘΕΟΣ ΤΖΕΡΡΥ

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 03 Απρ 2015, 11:45

Αυτό είναι το "ευρωπαϊκό επίπεδο" που ευαγγελίζεται ο Ποντικός.
Στον "πολυπολιτισμό" και στον Κοντσιτισμό ευρωπεή (δηλαδή στα αηδιαστικά στοιχεία της Δύσης), στον Βαλκάνιο εμετικό σεξισμό, το κοτζαμπασιλίκι το νταβατζιλίκι και την ρεμούλα, Ελληναράδες.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 03 Απρ 2015, 11:55

Εμετικός, απλά. Στο γνωστό νεοδημοκρατικό "ήθος" της λαϊκής δεξιάς, στο οποίο φαίνεται ότι ομνύει και η Σατανικιά Ποντικομαμή :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 03 Απρ 2015, 12:02

Άλα της! Μας τη βγαίνει και με επίπεδο ο αντιμνημονιακός τρωγλοδύτης κώλντρον :D
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 03 Απρ 2015, 12:07

Αυτό και μόνο αποδεικνύει πως η Ζωή είναι εξαίρετη πρόεδρος.Η μούργα των Ελ βολευτών και κυβερνήσεων είχε συνηθίσει πρακτικά να κάνει ό,τι γουστάρει, όπως γουστάρει και τώρα με τη Ζωή που μπήκανε σκληροί κανόνες, δυσανασχετεί. Τα δε ηλίθια σεξιστικά σχόλια από τον βαψομαλλιά Ελ Μαυρογιαλούρο επιβεβαιώνουν το χαμηλό επίπεδο των βολευτών της τρώγλης που ονομάζεται Ελλαδιστάν.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 03 Απρ 2015, 12:53

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Άλα της! Μας τη βγαίνει και με επίπεδο ο αντιμνημονιακός τρωγλοδύτης κώλντρον :D

Βρε απολογητή του Σημίτη, του Σαμαρά, του Μπένυ και τώρα και του Τζέρυ, πόσο πχιό χαμηλά θα πέσεις?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
akirav
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό akirav » 03 Απρ 2015, 13:27

Kauldron έγραψε:Αυτό είναι το "ευρωπαϊκό επίπεδο" που ευαγγελίζεται ο Ποντικός.
Στον "πολυπολιτισμό" και στον Κοντσιτισμό ευρωπεή (δηλαδή στα αηδιαστικά στοιχεία της Δύσης), στον Βαλκάνιο εμετικό σεξισμό, το κοτζαμπασιλίκι το νταβατζιλίκι και την ρεμούλα, Ελληναράδες.

Πες τα...
Ελληνες, ο σκουπιδοτενεκες της Ευρωπας.
Τουλαχιστον σε αυτο συμφωνειτε με τον Ευρωποντικα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Fidite Nemini
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Fidite Nemini » 03 Απρ 2015, 14:59

Στηρίζω Ζωάρα μέχρι τελευταία ρανίδα του αίματος μου. Η κυρά μας, αρχόντισσα μας παναγιά δίνει παράγγελμα απέναντι στον εχθρό και εμεις κλαρίνο και έφοδο όταν δώσει το σύνθημα :D
0 .
Ως και parapxoroum slayer

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”