Τι ακριβώς δήλωσε ο πρωθυπουργός για τα εμβόλια

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Τι ακριβώς δήλωσε ο πρωθυπουργός για τα εμβόλια

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 07 Δεκ 2020, 17:05

Τι ακριβως δηλωσε ο πρωθυπουργος.

Με αφορμή το γεγονός ότι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, όπως η Quanta’s, έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δέχονται επιβάτες που δεν θα έχουν κάνει το εμβόλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό status fm τόνισε χαρακτηριστικά:

«Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι πέραν των κρατικών επιλογών που θα γίνουν είναι βέβαιο ότι θα κινηθούμε, τουλάχιστον ως προς τα ταξίδια, σε αυτή την κατεύθυνση. Και θα πρέπει να γνωρίζουν ενδεχομένως και αυτοί που οικειοθελώς δεν θα εμβολιαστούν -γιατί όπως είπα ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός- μπορεί να θέλουν να ταξιδέψουν και να μην μπορούν. Είναι τόσο απλό».

Πρόσθεσε δε ο κ. Μητσοτάκης ότι «εγώ δεν πρόκειται να κυνηγάω με το εμβόλιο στο δρόμο ανθρώπους οι οποίοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αναλαμβάνουν μία ευθύνη απέναντι στον εαυτό τους. Και μπορεί, όχι εμείς αλλά η ίδια η αγορά, η ελεύθερη οικονομία να επιβάλλει τέτοιους περιορισμούς που να είναι η ζωή τους λίγο πιο δύσκολη».

https://www.in.gr/2020/11/28/greece/kor ... -epivates/

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τι ακριβώς δήλωσε ο πρωθυπουργός για τα εμβόλια

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Δεκ 2020, 17:40

και ετσι πρεπει να γινει αριστο για αρχη και υστερα με τη σειρα πρωτα οι γεροι μετα οι φεμινίστριες οι φεμινιστικοι
οι λοατκι οι προσφυγες οι συριζαιοι οι κεκεδες
και μετα εμεις αφου πρωτα καταψυξουμε σπερμα και ωράρια για να το εχουμε καβατζα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Δεκ 2020, 17:52

αυτην την στιγμη το κουλι κερναει και το κουλι πινει το αλλο το χαζο ασχολειται με την χρηματαγορα
την ανοιξη που θα σφιξει ο γκωλος μας θα βγει και θα το παρει πανω του ..και θα μας ξανασωσει
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Δεκ 2020, 17:58

και εγω ειμαι υπερ του εμβολιασμου οταν ακουω απο 74χρονο οτι ανησυχεί για τις επιπτωσεις στον οργανισμο του
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Δεκ 2020, 18:06

αν αληθευει αυτο να πουμε απο τωρα- χαιρετα με τον πλατανο -μηπως και θα πρεπει να δωσουμε βαση
στους ψεκασμενους συνομωσιολογους που μας λενε οτι μας εχουν για εξόντωση ;

φυρι φυρι το πανε για γενικο ξεσηκωμό

Τους κλάδους της οικονομία που δεν θα ανοίξουν στις εορτές ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ανακοινώσεις που είναι πιθανόν να σημάνουν το "τέλος" για έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, που θα πρέπει να χωνέψουν ότι θα χάσουν την εορταστική περίοδο. Σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης - που ανοίγει ξανά - στην Ελλάδα επιμένουμε στα παρατεταμένα lockdown, αποτεφρώνοντας την οικονομία. Τις ανακοινώσεις είχε προαναγγείλει ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της εισαγωγικής του τοποθέτησης στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε την συνέχιση του lockdown που ισχύει μέχρι και σήμερα στα σχολεία και στην εστίαση, τα οποία θα ανοίξουν με τη νέα χρονιά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ανακοίνωσε την επέκταση των μέτρων διασποράς κορωνοϊού σε ό,τι αφορά στα σχολεία μέχρι και τις διακοπές των Χριστουγέννων, κάτι που σημαίνει ότι η παρουσία των μαθητών στις σχολικές αίθουσες όλων των βαθμίδων μετατίθεται για την 7η Ιανουαρίου του 2021.

Αναφορικά με την εστίαση, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι συνεχίζει να υφίσταται το «λουκέτο» λόγω της διαμορφωθείσας επιδημιολογικής εικόνας της χώρας, η οποία δεν επιτρέπει το ασφαλές άνοιγμα των επιχειρήσεων του κλάδου, που συνεχίζει να πλήττεται ανεπανόρθωτα.

Παράλληλα, κλειστή παραμένει η ψυχαγωγία, τα χιονοδρομικά κέντρα, τα δικαστήρια.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 08 Δεκ 2020, 01:43

Αρίστος έγραψε: μπορεί να θέλουν να ταξιδέψουν και να μην μπορούν. Είναι τόσο απλό».

Δεν πειραζει, ουτως ή αλλιως δεν θα ηθελα να ταξιδεψω εκει που θα πανε οι καλοταξιδοι :yesyes:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 08 Δεκ 2020, 13:07

σας εκλιπαρω, καντε το εμβολιο για να εχει επιτυχια. εγω παντως θα κοιταω και θα χασκογελαω χωρις να το κανω
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Δεκ 2020, 14:00

τον κουλι δεν τον ενδιαφερει και πολυ να ξαναβγει πρωθυπουργος το εκανε το κομματι του
ο τσιπρας το ιδιο και εχει και τις λιγοτερες πιθανοτητες λογω παρελθον
και οι δυο αντιμετωπιζουν θεματα διαδοχης

οποτε δεν τους ενδιαφερει και μαλλον θα εχουμε συγκυβερνηση με γυναικα πρωθυπουργο για να χρυσωσουν
το χαπι και να θολωσουν ακομη περισσοτερο τα γιδια

το κουλι θα πρεπει να εχασε 400.000 με 500.000 ψηφους που δεν θα τους παρει ο τσιπρας
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 08 Δεκ 2020, 20:19

Ρόμπερτ Κέννεντυ: «Αποφύγετε τα εμβόλια mRNA πάση θυσία - Η ζημιά που θα υποστείτε θα είναι μη αναστρέψιμη»

https://www.pronews.gr/ygeia/942515_rom ... steite-tha
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 14 Δεκ 2020, 23:05

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/697 ... oyn-anagki

Κόσμος 14.12.2020 - 22:37 Ενημερώθηκε στις: 14.12.2020 - 22:46
Μπουρλά: Δεν έχω εμβολιαστεί ακόμα, προηγούνται άνθρωποι που έχουν ανάγκη!

Είμαι 59 ετών και με καλή υγεία, οπότε θεωρώ ότι θα ήταν απαράδεκτο να κάνω το εμβόλιο πριν από άλλους ανθρώπους
--------------------

ρε μεγαλε κοφτο το δουλεμα. μεγαλυτερος φιλανρωπος και φιλος της φυσης και των ζωων απο εμενα δεν υπαρχει. πρωτα θα το κανουν ολοι ανθρωποι,. ολα τα δεντρα, ολα τα φυτα, ολα τα ζωα, ολα τα πουλια και μετα θα το κανω εγω...θελω να γινω θυσια.... :P :winneer: :winneer: :winneer:

ΥΓ:τελικα για ποοοοοοσο ηλιθιους μας εχουνε......
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”