Θυμοσαστε που ειχα γραψει την ανοιξη πως υπαρχουν ατομα που εχουν φυσικη ανοσια απεναντι στον κορονοϊό;
Τοτε ειχαν πεσει να με βγαλουν ασχετο και επικινδυνο για τη δημοσια υγεια ο Λαχου και ο Διαδοχος.
Τελικα αποδειχτηκε ομως πως εγω ειχα το δικιο.
Πρόκειται για άτομα που δεν έχουν γνωστή έκθεση στον ιό, άρα δεν διαθέτουν αντισώματα για αυτόν, έχουν όμως περάσει άλλους κορωνοϊούς (κοινά κρυολογήματα) στο παρελθόν. Οι έρευνες συμπεραίνουν ότι πιθανότατα τα άλλα κρυολογήματα έχουν προκαλέσει αυτό που οι ειδικοί ονομάζουν «διασταυρούμενη ανοσία», κοινώς μια ασπίδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εναντίον άλλων κορωνοϊών. «Τα ερευνητικά δεδομένα μπορεί να υποχρεώσουν όσους χαράσσουν πολιτική για την πανδημία να αλλάξουν τις παραδοχές γύρω από το πώς μετριέται η ευαλωτότητα του πληθυσμού», ανέφερε το άρθρο.
Η δημοσίευση στο BMJ παραθέτει έξι έρευνες που δείχνουν ότι τα κύτταρα του ανοσοποιητικού (T-cells) αντιδρούν στον νέο κορωνοϊό στο 20% έως και στο 50% των ατόμων.
https://www.kathimerini.gr/world/561084 ... -thanaton/
.
Τι είναι η διασταυρούμενη (φυσική) ανοσία στον κορονοϊό και πόσα άτομα την έχουν
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Τι είναι η διασταυρούμενη (φυσική) ανοσία στον κορονοϊό και πόσα άτομα την έχουν
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Τι είναι η διασταυρούμενη (φυσική) ανοσία στον κορονοϊό και πόσα άτομα την έχουν
Για ποιο λογο ειχα θεωρησει την ανοιξη πως πρεπει να υπαρχουν ατομα με φυσικη ανοσια στον κορονοιο;
Για τον πολυ απλο λογο πως οι συντριπτικα περισσοτεροι (και ειδικα οι νεοι) τον παιρνουν ασυμπτωματικα η με τα συμπτωματα ενος κοινου κρυολογηματος που τους φευγουν σε λιγες μερες.
Σε ΟΛΕΣ τις μεγαλες επιδημιες της ανθρωποτητας αν δεν υπηρχε φυσικη (διασταυρουμενη) ανοσια απο ενα μικρο ως μεγαλο κομματι του πληθυσμου, τοτε θα ειχαμε αφανιστει σαν ειδος.
Κοινη λογικη ειναι αυτο.
.
Για τον πολυ απλο λογο πως οι συντριπτικα περισσοτεροι (και ειδικα οι νεοι) τον παιρνουν ασυμπτωματικα η με τα συμπτωματα ενος κοινου κρυολογηματος που τους φευγουν σε λιγες μερες.
Σε ΟΛΕΣ τις μεγαλες επιδημιες της ανθρωποτητας αν δεν υπηρχε φυσικη (διασταυρουμενη) ανοσια απο ενα μικρο ως μεγαλο κομματι του πληθυσμου, τοτε θα ειχαμε αφανιστει σαν ειδος.
Κοινη λογικη ειναι αυτο.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
nemo
- Supreme poster

Re: Τι είναι η διασταυρούμενη (φυσική) ανοσία στον κορονοϊό και πόσα άτομα την έχουν
πρεπει να υποχρεωθουν ολοι οι πολιτες να περασουν για λιγο απο τα κεντρα αποκαταστασης -ετσι τα λενε τωρα
απο ανθρωπους με ανοια και υπέργηρους - πριν λιγο ειδα μια φωτο με μια χεσμενη και δεμενη στο κρεβατι
και πριν απο καιρο ειδα με τα ματια μου ενα αρρωστο με πληγες στο σωμα με εγκεφαλικο κι με αλλες αρρωστιες
να τον συντηρουν τα νοσοκομεια ...και αυτος να βογκαει απο τους πονους - και ακουσα με τα ιδια μου τα αυτια
την γυναικα του και τις αδελφες του να παρακαλανε τους γιατρους να του παρατεινουν την ζωη
και εκεινους να λενε -δεν παει αλλο και να τον αφησουν να ξεκουραστει
και μου ηρθε για μια στιγμη να τους δολοφονήσω τους συγγενεις και την γυναικα του επισης
και να τους πω -μωρη καργια υπογραψε ενα εγγραφο οτι αν παθεις το ιδιο να σε κραταμε και σενα
με το ζορι στην ζωη να δουμε τοτε αν σε αρεσει
το καθε ειδος στον πλανητη γιεννιεται με μια δικλιδα ασφαλειας ως προς την υπολοιπη φυση ..οταν ενα ειδος υπεραυξανεται τοτε ενας ιος μπαινει σε λειτουργια με σκοπο να μειωσει το ειδος
και συγχρονως να δωσει αυξημενες πιθανοτητες στο ειδος για να επιβιωσει
το βλεπουμε παντου να συμβαινει με ολα τα ειδη και δεν αποτελει εξαιρεση ο ανθρωπος
οι επιζωντες απο καθε ειδους αρρωστιες βγαινουν παντα πιο δυνατοι
αυτος ο ιος θα πρεπει να ειναι τεχνικος γιατι ποτε οι ιοι δεν ηταν τοσο φιλευσπλαχνοι με το ειδος μας
το εννοω με την εννοια που δειχνει οικτο προς τις νεοτερες ηλικες
απο ανθρωπους με ανοια και υπέργηρους - πριν λιγο ειδα μια φωτο με μια χεσμενη και δεμενη στο κρεβατι
και πριν απο καιρο ειδα με τα ματια μου ενα αρρωστο με πληγες στο σωμα με εγκεφαλικο κι με αλλες αρρωστιες
να τον συντηρουν τα νοσοκομεια ...και αυτος να βογκαει απο τους πονους - και ακουσα με τα ιδια μου τα αυτια
την γυναικα του και τις αδελφες του να παρακαλανε τους γιατρους να του παρατεινουν την ζωη
και εκεινους να λενε -δεν παει αλλο και να τον αφησουν να ξεκουραστει
και μου ηρθε για μια στιγμη να τους δολοφονήσω τους συγγενεις και την γυναικα του επισης
και να τους πω -μωρη καργια υπογραψε ενα εγγραφο οτι αν παθεις το ιδιο να σε κραταμε και σενα
με το ζορι στην ζωη να δουμε τοτε αν σε αρεσει
το καθε ειδος στον πλανητη γιεννιεται με μια δικλιδα ασφαλειας ως προς την υπολοιπη φυση ..οταν ενα ειδος υπεραυξανεται τοτε ενας ιος μπαινει σε λειτουργια με σκοπο να μειωσει το ειδος
και συγχρονως να δωσει αυξημενες πιθανοτητες στο ειδος για να επιβιωσει
το βλεπουμε παντου να συμβαινει με ολα τα ειδη και δεν αποτελει εξαιρεση ο ανθρωπος
οι επιζωντες απο καθε ειδους αρρωστιες βγαινουν παντα πιο δυνατοι
αυτος ο ιος θα πρεπει να ειναι τεχνικος γιατι ποτε οι ιοι δεν ηταν τοσο φιλευσπλαχνοι με το ειδος μας
το εννοω με την εννοια που δειχνει οικτο προς τις νεοτερες ηλικες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου