Όταν η Ρωσική πρεσβεία ασχολείται με άρθρο μου...

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Όταν η Ρωσική πρεσβεία ασχολείται με άρθρο μου...

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Νοέμ 2020, 16:49

...έχω κάθε λόγο να είμαι ευχαριστημένος. :D

Ανεβασε η ρωσικη πρεσβεια στο τουιτ της τη δημοσιευση του αρθρου μου απο τη Δημοκρατια!!!

https://twitter.com/RFEmbassyGr/status/ ... LVPZNQFwko

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Όταν η Ρωσική πρεσβεία ασχολείται με άρθρο μου...

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Νοέμ 2020, 17:21

Неплохо ;)
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Νοέμ 2020, 17:56

Αρίστος έγραψε:...έχω κάθε λόγο να είμαι ευχαριστημένος. :D

Ανεβασε η ρωσικη πρεσβεια στο τουιτ της τη δημοσιευση του αρθρου μου απο τη Δημοκρατια!!!

.

Γι' αυτό από εδώ και πέρα πρέπει να προσέχεις τι γράφεις και να πάρεις αποστάσεις από απόψεις που ξεφεύγουν, έστω και ελάχιστα, από το κοινά αποδεκτό. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Νοέμ 2020, 18:43

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Γι' αυτό από εδώ και πέρα πρέπει να προσέχεις τι γράφεις και να πάρεις αποστάσεις από απόψεις που ξεφεύγουν, έστω και ελάχιστα, από το κοινά αποδεκτό. :D

Μην ανησυχεις, δεν λεω κατι διαφορετικο απο οτι λεει ο Ιωαννιδης που του πηρε συνεντευξη το Mega και το επισημο περιοδικο του ΠΟΥ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 17 Νοέμ 2020, 19:49

Συγχαρητηρια
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Νοέμ 2020, 05:43

Γεια σου Γιαννη, αριστοτεχνη στην ιντριγκα, νομιζες οτι δεν θα σε καταλαβω; το σεπουκου σε καρφωσε. :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 19 Νοέμ 2020, 20:19

Αρίστος έγραψε:Γεια σου Γιαννη, αριστοτεχνη στην ιντριγκα, νομιζες οτι δεν θα σε καταλαβω; το σεπουκου σε καρφωσε. :laugh1:

.

Διαβασα τα σχολια που αναφερεις αλλα δεν εχω σχεση.
Και παλι συγχαρητηριατο σωστο να λεγεται
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Νοέμ 2020, 20:30

Ευχαριστώ βρε.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 20 Νοέμ 2020, 00:34

.

θα σε πουν φιλορωσσο οπως τον βελοπουλο :P
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Νοέμ 2020, 04:54

denplirono έγραψε:

.

θα σε πουν φιλορωσσο οπως τον βελοπουλο :P

Αν ο Τραμπ δεν καταφερει να αποδειξει τη νοθεια τοτε η Ρωσια θα ειναι το μονο ελευθερο κρατος παγκοσμιως απο τα δεσμα της Νεα Ταξης (αντε και η Ινδια).

Συνεπως πρεπει να υποστηριχθει γιατι αν πεσει ο Πουτιν επεσε ο ελευθερος κοσμος.

Δεν ειναι τυχαιο οτι ο Μπαιντεν ειπε πως σε συνεργασια με την ΕΕ θα επιδιωξει να περικυκλωσει τη Ρωσια.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”