Δημοσίευσηαπό NikosVy » 25 Οκτ 2020, 22:37
Εγώ όταν την είχα δει σε μια διαδικτυακή τηλεοπτική προβολή (Θεός ξέρει σε ποιο μπλογκ στήθηκε) δίπλα στον Κασιδιάρη, ο τρόπος που μιλούσε και εμψύχωνε τους οπαδούς του κόμματος, θύμιζε οπωσδήποτε Ιωάννα της Λωραίνης αλλά και σου δημιουργούσε την εντύπωση ότι είχε κάνει την καλύτερη επιλογή επαγγέλματος όταν θα έδινε στις Πανελλήνιες.
Είναι ότι καλύτερο μπορεί να τύχει σε έναν άνθρωπο που θα θελήσει ψυχική βοήθεια.
nemo έγραψε:εγω που εχω ψηφισει την χα δεν ξερω καν τι λεει η ουρανια -δεν ανοιγω ποτε τα βιντεο ουτε και τον πατερα της
ακουγα -μια φορα ηταν αρκετη ....για ολες τις φορες που μιλουσε
ο δε λαχουρ ξεσκίστηκε να ακουει ουρανια -τωρα προστεθηκε στην λιστα και ο νικος
αλλος;
Μπορεί να υπάρχουν, αλλά να είναι σε κλινική και να μην έχουν πρόσβαση στο Internet ή να μη γνωρίζουν το elefthero για να σε διαβάσουν και να σου απαντήσουν.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".