Οι ψεκασμενοι:
-Εμβολιο δεν θελουν γιατι περιεχουν τσιπακια
-Καραντινα δε θελουν για να μην καταρρευσει η οικονομια
-Μασκα δε θελουν γιατι....ετσι
Ειναι μια εντελως αντικοινωνικη μεριδα του πληθυσμου που θετει σε κινδυνο την δημοσια υγεια γιατι δε θελει να ξεβολευτει και βρισκει διαφορες γελοιες προφασεις για να δικαιολογηθει. Πολλοι απο αυτους ομως τα πιστευουν οντως και ειναι φυσικα για δεσιμο.
Τι θελουν επιτελους τα ουφο?
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
nemo
- Supreme poster

Re: Τι θελουν επιτελους τα ουφο?
δεν εισαι αρκετα πιστευτος θελω περισσοτερο θρασος και παθος θελω να ουρλιαζουν οι ιδιες οι λεξεις
και με οπωσδηποτε μερικα κρεσεντα της εσθηρ -χωρις ναζι φασισμους δωσιλογους δεν γινεται τιποτα
το νημα θα παει απατο μιλα της να γραψει εμενα δεν με ακουει -και να πουμε στον ραν να μην τα σβησει
οπως εκανε την προηγουμενη φορα και δεν μπορω να βρω κανενα δειγμα της
και με οπωσδηποτε μερικα κρεσεντα της εσθηρ -χωρις ναζι φασισμους δωσιλογους δεν γινεται τιποτα
το νημα θα παει απατο μιλα της να γραψει εμενα δεν με ακουει -και να πουμε στον ραν να μην τα σβησει
οπως εκανε την προηγουμενη φορα και δεν μπορω να βρω κανενα δειγμα της
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Spark
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:-Εμβολιο
Να κάνετε ότι εμβόλιο σας ρίξουν, και ποντικοφάρμακο να σας ρίξουν, σας αξίζει.
-Καραντινα
Καρα-Γκιλοτίνα!
με κάθετη πτώση 78% της κίνησης επιβατών στα αεροδρόμια, σε απόλυτα νούμερα, οι απώλειες των επιβατών που ήρθαν στην Ελλάδα τον προηγούμενο μήνα, από 4,498 εκατ. πέρσι, σε μόλις 969 χιλιάδες φέτος.
-Μασκα
κάθε μέρα απόκριες καταντήσαμε
... γελοιες προφασεις για να δικαιολογηθει. Πολλοι απο αυτους ομως τα πιστευουν οντως και ειναι φυσικα για δεσιμο.
ας πεθάνουν όσοι θέλουν να ρισκάρουν, ρίσκα πολλά έχει η ζωή,
ας δουλέψουν τα γραφεία τελετών αφού η δουλειά μας τελείωσε,
δηλαδή τι κακό έχουν οι πεθαμένοι; είναι οι πιο ήσυχοι, ούτε μιλάνε, ούτε προσβάλλουν, ούτε ενοχλούν, δεν έχουν ανάγκες, dead is cool..

0 .
-
vallon
- Supreme poster

Λέτε άσχετα
Η Σουηδία δηλ τι είναι κορόιδα;
Η Σουηδία δηλ τι είναι κορόιδα;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Εσθήρ
- Basic poster

Θέλουν σεχ αλλα επειδή εινα καραβλαμενα και κανενας/καμια δεν τους καθεται τα πρηζουν σε ολους τους υπολοιπου γμτ.
.Καρα αρρωστα κομπελξικα βουρλα ειναι μωρε αλλα επειδη βρισκουν συμπαρασταση και απο αλλα βουρλα τελικα καταντουν επικινδυνα.
Επισης θελουν και σουταρισμα απο την κοινωνια καθως ειναι ακρως αντικοινωνικα οντα.
Απλα και ομορφα.
Δεν σεβεσε την κοινωνια και τους νομους της , ΟΥΣΤ.
Ψεκαστε,σκουπιστε.τελειωσατε.
.Καρα αρρωστα κομπελξικα βουρλα ειναι μωρε αλλα επειδη βρισκουν συμπαρασταση και απο αλλα βουρλα τελικα καταντουν επικινδυνα.Επισης θελουν και σουταρισμα απο την κοινωνια καθως ειναι ακρως αντικοινωνικα οντα.
Απλα και ομορφα.
Δεν σεβεσε την κοινωνια και τους νομους της , ΟΥΣΤ.
Ψεκαστε,σκουπιστε.τελειωσατε.

1 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
-
nemo
- Supreme poster

Spark έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:-Εμβολιο
Να κάνετε ότι εμβόλιο σας ρίξουν, και ποντικοφάρμακο να σας ρίξουν, σας αξίζει.
-Καραντινα
Καρα-Γκιλοτίνα!
με κάθετη πτώση 78% της κίνησης επιβατών στα αεροδρόμια, σε απόλυτα νούμερα, οι απώλειες των επιβατών που ήρθαν στην Ελλάδα τον προηγούμενο μήνα, από 4,498 εκατ. πέρσι, σε μόλις 969 χιλιάδες φέτος.
-Μασκα
κάθε μέρα απόκριες καταντήσαμε
... γελοιες προφασεις για να δικαιολογηθει. Πολλοι απο αυτους ομως τα πιστευουν οντως και ειναι φυσικα για δεσιμο.
ας πεθάνουν όσοι θέλουν να ρισκάρουν, ρίσκα πολλά έχει η ζωή,
ας δουλέψουν τα γραφεία τελετών αφού η δουλειά μας τελείωσε,
δηλαδή τι κακό έχουν οι πεθαμένοι; είναι οι πιο ήσυχοι, ούτε μιλάνε, ούτε προσβάλλουν, ούτε ενοχλούν, δεν έχουν ανάγκες, dead is cool..
βρε συ τωρα που ανεφερες τους νεκροθαφτες εχω γειτονα και φιλο χρυσες δουλειές εκανε φετος
εβγαλε τουτου με 45 000 χιλ το ειδα και επαθα - πεθαίνουν παρα πολυ ανθρωποι εκτος ιου γιατι τα νοσοκομεια
δεν τους δεχονται για εξετασεις και εγχειρησεις -εχω γνωστους με καρκινο που περιμενουν να εγχειριστουν
εδω και καιρο .....και τους λενε περιμενετε και περιμενετε ....στο τελος θα τους βγει η ψυχη και αυτους
και θα τους αναλαβει ο φιλος - κατα τα αλλα οπως μας λεει και ο λαχου η εσθηρ κλπ ο ιος θεριζει
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Μεγάλη "ανακάλυψη"! Σύψας: "Οι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από τον ιό γιατί είναι νέοι και παιδιά"
ΝΕΜΟ....παιξτε το κρυφτουλι εσεις με τον ιο και θα φτασει η στιγμη που δεν θα προλαβαινετε τις μεθ
ΝΕΜΟ....παιξτε το κρυφτουλι εσεις με τον ιο και θα φτασει η στιγμη που δεν θα προλαβαινετε τις μεθ
0 .