Ελευθερη οπλοφορια
-
Deutsch Lover
- Basic poster

Ελευθερη οπλοφορια
Εισαστε υπερ της ελευθερης οπλοφοριας οπως ισχυει στις ΗΠΑ και νομιζω και στην Ελβετια; Γιατι;
0 .
-
Deutsch Lover
- Basic poster

Re: Ελευθερη οπλοφορια
Πιστευω οτι αν οι απλοι πολιτες ειχαν οπλο στο σπιτι τους θα μπορουσαν να προστατευτουν καλυτερα απο τους εγκληματιες μιας και η αστυνομια εχει αποδειχτει οτι δεν κανει σχεδον καθολου δουλεια (ξεχνιεται εκεινος ο συριζαιος που συμβουλευσε τον κοσμο να κανει πως κοιμαται εαν μπουν κλεφτες στα σπιτια τους;). Οι εγκληματιες θα βρισκουν παντα οπλα σε οποιαδηποτε κοινωνια. Και εαν η κοινωνια ειναι αοπλη τοτε αυτοι εχουν το πλεονεκτημα.
Συν το γεγονος οτι απαγορευση οπλοφοριας εχουν κατα κανονα τα αυταρχικα κρατη που θελουν να επιβαλονται στους πολιτες τους.
Συν το γεγονος οτι απαγορευση οπλοφοριας εχουν κατα κανονα τα αυταρχικα κρατη που θελουν να επιβαλονται στους πολιτες τους.
0 .
-
Spark
- Extreme poster

είναι πολλά τα περιστατικά που πολίτες χρησιμοποίησαν κυνηγετικό όπλο για να κάνουν έγκλημα, να σκοτώσουν άνθρωπο της οικογένειας ή άλλον που ήθελαν να σκοτώσουν.
τα κυνηγετικά όπλα όπως καραμπίνες συνηθίζουν να κλέβουν αυτοί που αργότερα τα χρησιμοποιούν για ληστείες.
παράδειγμα: σε εξοχικό σπίτι είχα στην ντουλάπα αεροβόλο όπλο για σκοποβολή. στο σπίτι αυτό πηγαίνω συνήθως τα καλοκαίρια, το διάστημα που δεν είμαι εκεί το σπίτι είναι αφύλακτο και δίχως συναγερμό αφού δεν έχει μέσα πολύτιμα αντικείμενα να κλέψουν.
μου διέρρηξαν το σπίτι, επόμενο ήταν, έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας μπήκαν και έψαξαν παντού, απογοητεύτηκαν, δεν έκλεψαν τίποτα, έφυγαν και άφησαν ζημιά στην πόρτα εισόδου.
το αεροβόλο όπλο δεν το πήραν, δεν τους άρεσε. εάν ήταν καραμπίνα θα την είχαν κλέψει και με αυτή θα έκαναν ληστείες και εγκλήματα.
άλλο παράδειγμα: πατέρας είχε στο σπίτι του κυνηγετική καραμπίνα, την πήραν τα παιδιά να παίξουν, το ένα παιδί πυροβόλησε τον αδερφό του..
άλλο παράδειγμα: Με κυνηγετική καραμπίνα πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκύλο ένας 67χρονος στη Νέα Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας πυροβόλησε το άτυχο ζώο κάτω υπό άγνωστες αιτίες νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 67χρονο ημεδαπό.
Πηγή: https://www.voria.gr/article/thessaloni ... poto-skilo
τα κυνηγετικά όπλα όπως καραμπίνες συνηθίζουν να κλέβουν αυτοί που αργότερα τα χρησιμοποιούν για ληστείες.
παράδειγμα: σε εξοχικό σπίτι είχα στην ντουλάπα αεροβόλο όπλο για σκοποβολή. στο σπίτι αυτό πηγαίνω συνήθως τα καλοκαίρια, το διάστημα που δεν είμαι εκεί το σπίτι είναι αφύλακτο και δίχως συναγερμό αφού δεν έχει μέσα πολύτιμα αντικείμενα να κλέψουν.
μου διέρρηξαν το σπίτι, επόμενο ήταν, έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας μπήκαν και έψαξαν παντού, απογοητεύτηκαν, δεν έκλεψαν τίποτα, έφυγαν και άφησαν ζημιά στην πόρτα εισόδου.
το αεροβόλο όπλο δεν το πήραν, δεν τους άρεσε. εάν ήταν καραμπίνα θα την είχαν κλέψει και με αυτή θα έκαναν ληστείες και εγκλήματα.
άλλο παράδειγμα: πατέρας είχε στο σπίτι του κυνηγετική καραμπίνα, την πήραν τα παιδιά να παίξουν, το ένα παιδί πυροβόλησε τον αδερφό του..
άλλο παράδειγμα: Με κυνηγετική καραμπίνα πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκύλο ένας 67χρονος στη Νέα Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας πυροβόλησε το άτυχο ζώο κάτω υπό άγνωστες αιτίες νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 67χρονο ημεδαπό.
Πηγή: https://www.voria.gr/article/thessaloni ... poto-skilo
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Με τοσους καθυστερημενους γυρω μας το τελευταιο που χρειαζεται ειναι να οπλοφορουν. Βλεπε ΗΠΑ οπου το καθε ουγκ μπορει ανα πασα στιγμη να αφαιρεσει ανθρωπινες ζωες.
1 .
-
Spark
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:...το καθε ουγκ μπορει ανα πασα στιγμη να αφαιρεσει ανθρωπινες ζωες.
πιστεύω πως τα πραγματικά όπλα είναι εργαλεία θανάτου, φτιάχτηκαν για να φέρνουν θάνατο.
όμως θάνατο φέρνουν πολλές άλλες αιτίες όπως εγκληματικές ενέργειες που γίνονται δίχως όπλα.
πολλά υλικά μπορούν να φέρουν θάνατο εάν χρησιμοποιηθούν με τρόπο. μερικά παραδείγματα:
οι μηχανές και τα αυτοκίνητα επιφέρουν τόσα δυστυχήματα και θανάτους παγκοσμίως.
η επεξεργασία ιων σε εργαστήρια που υπάρχουν σε πολλά μέρη του κόσμου επέφερε την πανδημία του κοροναϊου με αποτέλεσμα μέχρι τώρα 645.000 θανάτους παγκοσμίως.
τα τσιγάρα που φουμάρουν οι χαζοί είναι αιτία θανάτου απο καρκίνο.
το αλκοόλ που μπορείς να αγοράσεις παντού οδήγησε σε αρρώστια και θάνατο τόσους ανθρώπους.
ακόμα και τα απλά μαχαίρια κουζίνας γίνονται θανατηφόρα όταν τα κρατά άτομο με τρέλα και σκοπό την δολοφονία.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

εχει δικιο ο σπρακ αλλα αν ξαφνικα αποκτησουμε οπλα χωρις την κουλτουρα που εχουν οι αμερικανοι και οι αγγλοι
ή οι κρητικοί θα γινει χαμος εδω για την αρχη τουλαχιστον
υσ..βασικα εγω εχω αλλα θα ηθελα να το ειχα με ολους τους τυπους
ή οι κρητικοί θα γινει χαμος εδω για την αρχη τουλαχιστον
υσ..βασικα εγω εχω αλλα θα ηθελα να το ειχα με ολους τους τυπους

0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
mister spooky
- Basic poster

-
nemo
- Supreme poster

mister spooky έγραψε:Η μισή επαρχιακή Ελλάδα οπλοφορεί, γύρω στα 2εκ. Δηλαδή.
δεν εννοουμε με λειοκαννα ....αλλα με νομιμα περιστροφα -και φαντασου να τα εχουμε πανω μας
ενω οδηγουμε και γινεται μια στραβη στο δρομο !!! σε πρωτη φαση θα θρηνούμε δεκα θύματα την εβδομαδα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δεν ειναι μονο τα περιστροφα αλλα και τα αυτοματα, και σε πολλες πολιτειες μπορεις να κυκλοφορεις παρεα με ενα τουφεκι εφοδου οπως κουβαλας το κινητο σου.
0 .