Ayasofya
-
Εσθήρ
- Basic poster

Re: Ayasofya
ΟΧΙ. 

0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
-
mister spooky
- Basic poster

-
mister spooky
- Basic poster

-
Spark
- Extreme poster

στο πέος μου η Ayasofya... που δεν είμαι χριστιανός ούτε ισλαμιστής, που δεν γουστάρω την τουρκία και δεν θα πήγαινα εκεί ούτε δωρεάν, λέω θα γίνει μεγάλος σεισμός και θα τους πέσουν τα ντουβάρια στα κεφάλια, κακό ψόφο θα έχουν, θα το δείτε...
και η ρωσία στο πέος μου ούτε εκεί θα πήγαινα, ούτε δωρεάν, εκεί οι άνθρωποι έγιναν χειρότεροι καπιταλιστές απο τους αμερικάνους.
και η αμερική στο πέος μου εκεί δεν θα πήγαινα ούτε να με πλήρωναν.gif)
και η ρωσία στο πέος μου ούτε εκεί θα πήγαινα, ούτε δωρεάν, εκεί οι άνθρωποι έγιναν χειρότεροι καπιταλιστές απο τους αμερικάνους.
και η αμερική στο πέος μου εκεί δεν θα πήγαινα ούτε να με πλήρωναν
.gif)
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Spark έγραψε:στο πέος μου η Ayasofya... που δεν είμαι χριστιανός ούτε ισλαμιστής, που δεν γουστάρω την τουρκία και δεν θα πήγαινα εκεί ούτε δωρεάν, λέω θα γίνει μεγάλος σεισμός και θα τους πέσουν τα ντουβάρια στα κεφάλια, κακό ψόφο θα έχουν, θα το δείτε...
και η αμερική στο πέος μου εκεί δεν θα πήγαινα ούτε να με πλήρωναν
Η Αγια Σοφια ειναι πολιτισμικο μνημειο, μην το βλεπεις τοσο απολυτα. Δεν ειναι απλως μια εκκλησια. Θα ειναι εγκλημα η μετατροπη της σε τζαμι για μικροπολιτικους λογους.
1 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Τόσους αιώνες τζαμί ήταν. Σιγά τα ωα.
Η όποια καταστροφή στην πολιτιστική κληρονομιά έχει συντελεστεί αιώνες πριν.
Ας μην ήταν τόσο ζώα, διεφθαρμένοι και βρωμιάρηδες οι Ρωμιοί αυτοκράτορες, να κρατούσαν την Πόλη και την Αγιά Σοφιά. Που μου έχουν κάνει μωσαϊκά με τις μούρες τους και τα πόσα φράγκα δώρισε ο καθένας μέσα στο ναό.
Και συμφωνώ με Σπαρκ ότι Τουρκία δεν αξίζει να πας, εκτός ίσως από κάποιες λίγες περιοχές που είναι τουριστικές και είναι προσεγμένες.
Ας μην ήταν τόσο ζώα, διεφθαρμένοι και βρωμιάρηδες οι Ρωμιοί αυτοκράτορες, να κρατούσαν την Πόλη και την Αγιά Σοφιά. Που μου έχουν κάνει μωσαϊκά με τις μούρες τους και τα πόσα φράγκα δώρισε ο καθένας μέσα στο ναό.

Και συμφωνώ με Σπαρκ ότι Τουρκία δεν αξίζει να πας, εκτός ίσως από κάποιες λίγες περιοχές που είναι τουριστικές και είναι προσεγμένες.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Adminović έγραψε:Τόσους αιώνες τζαμί ήταν. Σιγά τα ωα.
Το ιδιο ισχυει και για τα αρχαιοελληνικα μνημεια που επι αιωνες ειχαν κακοποιηθει απο τους χριστιανους (και ο Παρθενωνας εκκλησια ειχε γινει) αλλα καποια στιγμη μπηκε φρενο σε αυτο. Το ιδιο πρεπει να γινει και με την Αγια Σοφια.
Ζντοινγκ
0 .