Ερωτηση προς νεοδημοκρατες που γουσταρουν Τραμπ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Ερωτηση προς νεοδημοκρατες που γουσταρουν Τραμπ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Ιουν 2020, 12:18

Πως γινεται να κραζετε τους Democrats στις ΗΠΑ και να ψηφιζετε στην Ελλαδα ενα κομμα που ειναι πιο αριστερο απο τους Democrats? :hmmm

Οι θεσεις που εχει η ΝΔ για τα οπλα, τις εκτρωσεις, τους ΛΟΑΤΚΙ*, την οικονομια και αλλου ειναι σαφως αριστεροτερες του κομματος των Δημοκρατικων και σιγουρα απεχουν πολυ απο αυτες των Ρεπουμπλικανων.

*Το μήνυμα Μητσοτάκη: Έχω στο επιτελείο μου μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

https://www.star.gr/eidiseis/politiki/5 ... koinothtas
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Ερωτηση προς νεοδημοκρατες που γουσταρουν Τραμπ

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Ιουν 2020, 12:27

Λαχουρένιος έγραψε:Πως γινεται να κραζετε τους Democrats στις ΗΠΑ και να ψηφιζετε στην Ελλαδα ενα κομμα που ειναι πιο αριστερο απο τους Democrats? :hmmm

Οι θεσεις που εχει η ΝΔ για τα οπλα, τις εκτρωσεις, τους ΛΟΑΤΚΙ*, την οικονομια και αλλου ειναι σαφως αριστεροτερες του κομματος των Δημοκρατικων και σιγουρα απεχουν πολυ απο αυτες των Ρεπουμπλικανων.

Κανονικά ΧΑ ή Κασι θα ψήφιζαν. ΝΔ ψηφίζουν, με γάντια και αντισηπτικό και με βαριά καρδιγιά, διότι αυτή τους δίνει για να φάνε για να μην ξαναέρθουν τα κοθμόθνια του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία... :ligouri: :crying11:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Ιουν 2020, 12:36

αυτη η ερωτηση απευθυνεται σε νεοδημοκρατες και εγω προσωπικα δεν ειμαι
και με τον τραμπ δεν εχω καμια ιδιαιτερη καψουρα ισως και για τα συμφεροντα της ελ να μην ειναι ικανος να τα διαφυλάξει
οπως με τον ομπαπα που ισως και να εριχνε μερικες μπομπες στην τουρκια σε περιπτωση που θα επιτιθονταν

αλλα μας αρκει να βαλει φρενο στην μεταναστευση και τον κουλι του σταθηκε ο ερντο αλλιως σημερα που γραφουμε
ισως και να μην ηταν πρωθυπουργος ....λεω οτι η μεταναστευση θα φαει και τον κουλι οπως εφαγε και τον τσιπρα
τα λοατκι δεν θα τον σωσουν οσα και να μαζεψει //// εξαλλου υπαλληλος ειναι οπως ηρθε θα φυγει
και οσοι τον υποστηριζουν κακο στην χωρα κανουυν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Ιουν 2020, 12:42

θα πρεπει να καταλαβετε οτι το προβλημα δεν ειναι οι γκει αλλα αυτοι που ξεπουλανε
τους διαφορους γκει τους χρησιμοποιουν για αλλοθι για να σας φοβιζουν με τα εθνικιστικα
στην ουσια σας λενε κοιτατε τε μας δεν ειμαστε επικινδυνοι αφου αγαπαμε τους γκει
αγαπαμε τους μεταναστες και τις αρκουδες και τους λυκους και σας την φορανε με τα μνημονια
και την κλεψια να μην γραψω αλλα γιατι εχω και δουλεια φανταστειτε τα υπολοιπα με τα αγγουρια
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Ιουν 2020, 12:44

και εγω σου εκανα μια ερωτηση σε ενα αλλο νημα
να μας πεις με δικα σου λογια που εχουμε συμφερον απο την μεταναστευση
0 .

Άβαταρ μέλους
Abramo
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Abramo » 08 Ιούλ 2020, 15:32

Οι νεοδημοκράτες είναι πιο συντηρητικοί από την επίσημη θέση του κόμματός τους, αλλά ξέρουν πως αν τα πούνε ανοιχτά, η Ευρώπη θα τους κόψει την κάνουλα, και δεν θα πέφτει χαραμοφάγωμα, οπότε, εξωτερικά είναι Ευρωπαίοι, και εσωτερικά καράβλαχοι.
0 .
In hoc Signo vinces!

Άβαταρ μέλους
Abramo
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Abramo » 08 Ιούλ 2020, 15:34

Θέλω να πω, η Χριστιανοδημοκρατική Ευρώπη θεωρεί τους τραμπικούς ακραίους, αν ο Μπάμπης ο ξούρας πει, ουστ αδερφάρες, θα την πέσει ο Λουξεμβούργιος δεξιός και θα πει, να πας στο Ιράν να βρεις λεφτά, αύριο, οπότε, πάει χαράμι ο Αύγουστος με μπίρες και καλαμαράκια.
1 .
In hoc Signo vinces!

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 08 Ιούλ 2020, 15:43

Χμ, έτσι και έτσι. Τα ευρομονοπώλια μπορούν να χρησιμοποιούν και τους δικαιωματιστες και τους πολεμιους τους.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιούλ 2020, 21:51

Ο Τουσκ, προεδρος του Ευρωπαικου Λαικου Κομματος, εκανε δηλωση στηριξης του Μπαιντεν και καταδικασε τον Τραμπ

I’ve always believed in the Republican ideals and greatness of America:as an anti-Communist from “Solidarność”, Polish Prime Minister and as EU President. Reagan was my hero. And I got to know @realDonaldTrump really well. These are the reasons why I pray for @JoeBiden’s success.

— Donald Tusk (@donaldtuskEPP) July 2, 2020

https://www.liberal.gr/diplomacy/dialog ... gan/311735

Αλλη μια αποδειξη οτι η ευρωπαικη δεξια ειναι πιο κοντα στους Δημοκρατικους και οχι στους Ρεπουμπλικανους.
1 .

Αρχέλαος
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 10 Ιούλ 2020, 19:16

Ουσιαστικά οι Δημοκρατική με εξαίρεση και κυρίως τα τελευταία έτη μία...συνιστώσα τύπου Σάντερς για τα ευρωπαϊκά δεδομένα άνετα θεωρούνται κεντρο-δεξιοί.
Μη πως σε διάφορα ζητήματα οι χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ ίσως να είναι και πιο προοδευτικοί.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”