Σε δυο ταβερνες για να δω τους ιδιοκτητες που εκτος απο πελατες ειναι και καλοι φιλοι.
Μιλαμε για ιστορικες ταβερνες με πολυ κοσμο προ επιδημιας και βαρια ονοματα η καθε μια στην περιοχη τους.
Ο ιδιοκτητης της πρωτης ταβερνας μου ειπε οτι ψαχνει να πουλησει την επιχειρηση γιατι πλεον μπαινει μεσα χωρις ελπιδα ανακαμψης για τα επομενα δυο χρονια.
Και ο ιδιοκτητης της δευτερης μου εξομολογηθηκε οτι μετανοιωσε που την ανοιξε γιατι επισης μπαινει μεσα. Τωρα ομως μου λεει μιας και την ανοιξα θα το παλαιψω για δυο μηνες, αν δεν δω φως θα την κλεισω μεχρι να ξεχασουμε τι θα πει κορονοιος και θα παω στο χωριο μου.
.
Πήγα χθες σε δυο ταβέρνες
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Πήγα χθες σε δυο ταβέρνες
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
vallon
- Supreme poster

Re: Πήγα χθες σε δυο ταβέρνες
Να τα πούμε στον αδωνις που σήμερα το πρωί καγχαζε στα κανάλια ότι η ελληνική οικονομία πάει πολύ καλά και μας εμπιστεύονται οι έξω για να αγοράσουν ομόλογα..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
mister spooky
- Basic poster

vallon έγραψε:Να τα πούμε στον αδωνις που σήμερα το πρωί καγχαζε στα κανάλια ότι η ελληνική οικονομία πάει πολύ καλά και μας εμπιστεύονται οι έξω για να αγοράσουν ομόλογα..
δανεικά, πάλι, δηλαδή.
0 .
-
mister spooky
- Basic poster

Η καπιταλιστική οικονομική κρίση είναι εδώ από την αρχή του έτους, παιδιά. viewtopic.php?f=14&t=12035
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Μνημονια μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα.
Eurogroup: Ενισχυμένη εποπτεία στην Ελλάδα που θα είναι από τις πλέον πληγείσες οικονομίες το 2020
https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... -2020.html
.
Eurogroup: Ενισχυμένη εποπτεία στην Ελλάδα που θα είναι από τις πλέον πληγείσες οικονομίες το 2020
https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... -2020.html
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Ψεκας κερνάει Ψεκας πινει
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
denplirono
- Extreme poster

Αρίστος έγραψε:Σε δυο ταβερνες για να δω τους ιδιοκτητες που εκτος απο πελατες ειναι και καλοι φιλοι.
Μιλαμε για ιστορικες ταβερνες με πολυ κοσμο προ επιδημιας και βαρια ονοματα η καθε μια στην περιοχη τους.
Ο ιδιοκτητης της πρωτης ταβερνας μου ειπε οτι ψαχνει να πουλησει την επιχειρηση γιατι πλεον μπαινει μεσα χωρις ελπιδα ανακαμψης για τα επομενα δυο χρονια.
Και ο ιδιοκτητης της δευτερης μου εξομολογηθηκε οτι μετανοιωσε που την ανοιξε γιατι επισης μπαινει μεσα. Τωρα ομως μου λεει μιας και την ανοιξα θα το παλαιψω για δυο μηνες, αν δεν δω φως θα την κλεισω μεχρι να ξεχασουμε τι θα πει κορονοιος και θα παω στο χωριο μου.
.
τον ρωτησες αν ψηφιζει νδ και τι ψηφισε στις τελευταιες εκλογες; οχι γιατι το να κανουμε παραπονα αλλα μετα να παμε και να δινουμε....δεν ...λεει τιποτα....τα παραπονα στην καλπη
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Αρίστος
- Prediction Guru

ΝΔ ψηφισαν και οι δυο και τωρα ουτε που θελουν να την ακουσουν.
Πρωτα λεει μας την εκαναν με το αντικαπνιστικο, μετα με το lockdown, και τωρα με τα αυστηρα μετρα επαναλειτουργιας που πρακτικα και απο μονα τους μας μειωνουν τον τζιρο 50%.
Ενα αλλο 20%-30% μειωσης ερχεται απο τον ιδιο τον κοσμο που δεν εχει λεφτα (αλλα παλι εξαιτιας του lockdown δεν εχει).
Κι ετσι η συνολικη μειωση στο τζιρο τους ειναι 70%-80%, συνεπως απαγορευτικη για να συνεχισουν.
.
Πρωτα λεει μας την εκαναν με το αντικαπνιστικο, μετα με το lockdown, και τωρα με τα αυστηρα μετρα επαναλειτουργιας που πρακτικα και απο μονα τους μας μειωνουν τον τζιρο 50%.
Ενα αλλο 20%-30% μειωσης ερχεται απο τον ιδιο τον κοσμο που δεν εχει λεφτα (αλλα παλι εξαιτιας του lockdown δεν εχει).
Κι ετσι η συνολικη μειωση στο τζιρο τους ειναι 70%-80%, συνεπως απαγορευτικη για να συνεχισουν.
.
0 .
.
.
-
mister spooky
- Basic poster

-
NikosVy
- Extreme poster

Είσαστε όπως ακριβώς σας άφησα την τελευταία φορά που μπήκα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".