34 ευρώ για ένα σταθερό τηλ και ιντερνετ 24άρι ,πιπες 8 το πολύ κατέβασμα πιάνει, δεν είναι πολλά;
όλο κάτι φόρους βλέπω και μπαίνουν στα μουλοχτά,
άσε που μου τη δίνει που γράφουν και αυτό...
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σε περίπτωση μη έγκαιρης εξόφλησης του παρόντος λογαριασμού, δύναται να διενεργηθεί φραγή παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό
πλαίσιο καθώς και διαβίβαση προσωπικών σας δεδομένων σε εταιρεία ενημέρωσης οφειλετών με σκοπό την ενημέρωση σας για την ληξιπρόθεσμη οφειλή,
κατ' εφαρμογή του άρ. 11 του v2472/1997. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μεταφοράς ανεξόφλητου υπολοίπου σε οποιαδήποτε ενεργή σύμβαση έχετε
συνάψει με την Εταιρεία. Ομάδα Εξυπηρέτησης Wind: 13800 (από σταθερό WIND 0,26€/κλήση με ΦΠΑ & τέλος σταθερής, από κινητό WIND 0,25€/κλήση με
ΦΠΑ & επιπλέον τέλος κινητής 12,15,18 ή 20% ανάλογα με τον, προ ΦΠΑ, μηνιαίο λογαριασμό,από άλλο δίκτυο βάσει τιμοκαταλόγου του παρόχου). Βλάβες
παράπονα:13700 δωρεάν.
λοιπόν ο λογαριασμός είναι αυτός:
ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ
ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΣ
Περίοδος Παροχής Υπηρεσιών Αρ.Τηλεφώνου / Υπηρεσία Αξία
από 28/02/2019 έως 27/03/2019 26,15 €
Τέλη συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 1,29 €
Σύνολο προ ΦΠΑ 27,44 €
ΦΠΑ 24% 6,59 €
Σύνολο Τρέχοντος Λογαριασμού 34,03 €
Παρακαλούμε να εξοφληθεί έως 26/04/2019
Για την WIND πληρώνετε 26,15 €
Για φόρους πληρώνετε 7,88 €
Συνολικό Ποσό Πληρωμής 34,03 €
Μήπως το έχει ξεφτιλίσει η wind ;
-
vallon
- Supreme poster

Μήπως το έχει ξεφτιλίσει η wind ;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Συριζαΐος
- Rookie poster

Re: Μήπως το έχει ξεφτιλίσει η wind ;
Wind εδώ κι ένα χρόνο με 18 ευρώ έχω 50αρι σύνδεση , απεριόριστα προς σταθερά και 5 ώρες πρός κινητά.
Ψάξου.
Ψάξου.
1 .
-
vallon
- Supreme poster

Συριζαΐος έγραψε:Wind εδώ κι ένα χρόνο με 18 ευρώ έχω 50αρι σύνδεση , απεριόριστα προς σταθερά και 5 ώρες πρός κινητά.
Ψάξου.
εντάξει , αυτό που γράφεις έχει μεγάλη διαφορά
για μηνιαίο πάγιο λέμε πάντα
μήπως ήταν κάποια προσφορά που έκανε για λίγο καιρό;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Συριζαΐος
- Rookie poster

vallon έγραψε:Συριζαΐος έγραψε:Wind εδώ κι ένα χρόνο με 18 ευρώ έχω 50αρι σύνδεση , απεριόριστα προς σταθερά και 5 ώρες πρός κινητά.
Ψάξου.
εντάξει , αυτό που γράφεις έχει μεγάλη διαφορά
για μηνιαίο πάγιο λέμε πάντα
μήπως ήταν κάποια προσφορά που έκανε για λίγο καιρό;
Mε πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν την προσφορά αλλαγή και για το 24αρι που είχα πρίν 22 ευρώ έδινα.
1 .
-
Αρχέλαος
- Basic poster

Με 50αρι πληρώνω 33-34 ευρώ αν θυμάμαι καλά, με την αναβάθμιση από 24αρι αυξήθηκε η τιμή 5 ευρώ.
Η ταχύτητα στο διαδίκτυο τετραπλασιάστηκε.
Στο κινητό το Unlimited της Wind είναι 39 ευρώ με δωρεάν δεδομένα το μήνα, απλώς από τα 15gb κατανάλωσης και πέρα μειώνεται η ταχύτητα, 3000 sms δωρεάν, αν θυμάμαι 3000 λεπτά ομιλίας προς όλους και άλλα 1500 προς Wind κλπ.
Φυσικά ξέρουμε ότι όλα αυτά ιδίως με παρουσία viber, skype κλπ δεν θα καταναλωθούν.
Ωστόσο χρειαζόμουν για επαγγελματικούς λόγους άφθονα sms, δεδομένα και συνολικά 800 λεπτά ομιλίας το μήνα οπότε με συνέφερε.
Δεν ξέρω το αντίστοιχο πρόγραμμα σε άλλες εταιρίες ή σε προηγμένα κράτη της ευρώπης πόσο κοστίζει.
Η ταχύτητα στο διαδίκτυο τετραπλασιάστηκε.
Στο κινητό το Unlimited της Wind είναι 39 ευρώ με δωρεάν δεδομένα το μήνα, απλώς από τα 15gb κατανάλωσης και πέρα μειώνεται η ταχύτητα, 3000 sms δωρεάν, αν θυμάμαι 3000 λεπτά ομιλίας προς όλους και άλλα 1500 προς Wind κλπ.
Φυσικά ξέρουμε ότι όλα αυτά ιδίως με παρουσία viber, skype κλπ δεν θα καταναλωθούν.
Ωστόσο χρειαζόμουν για επαγγελματικούς λόγους άφθονα sms, δεδομένα και συνολικά 800 λεπτά ομιλίας το μήνα οπότε με συνέφερε.
Δεν ξέρω το αντίστοιχο πρόγραμμα σε άλλες εταιρίες ή σε προηγμένα κράτη της ευρώπης πόσο κοστίζει.
1 .