ΩRIΩNAS7 έγραψε:Μύθηρα ότι και να γράψεις πλέον δεν το διαβάζω.
Γράψε ότι θες, όσα θες, αλλά μην νομίζεις πως θα ασχοληθώ με μια τρελεγκο σαν εσένα.
Στο μόνο θέμα που θα σε διαβάζω και θα σε ταπωνω είναι το θέμα τον εμβολίων.
Δεν θα σε αφησω να βγάζεις λεφτά από τα ομοιοπαθητικά σκουπίδια και δηλητήρια που πουλάς, την ίδια στιγμή που προτρέπει κόσμο να δολοφονήσει τα παιδιά του πάρα να τους κάνει εμβόλια.
Και να ξέρεις άμα ήμουν συντονιστής το επικίνδυνο και έτοιμο για τον Εισαγγελέα αντιεμβολιαστικό νήμα σου, θα είχε διαγραφεί.
Αυτοι δεν ξέρω γιατί μαλακιζονται και δεν τον διαγραφούν.
σχολιο 3....κακως που δεν με διαβαζεις .. ειδικα στο θεμα αυτο στο
σχολιο 1 και
σχολιο 2 εφαρμοζω ενα γνωστο νομο στους μαθηματικους του πολλαπλασιασμου των επιμερους πιθανοτητων ...εδω τα γεγονοτα τυχης τρια ... ειναι
η προσελευση για εξεταση τεστ κορωναιου ,
τα θετικα κρουσματα και οι
θανατοι..τα θεωρομε γεγονοτα τυχης ...και υπολογιζουμε τις επιμερους πιθανοτητες πολλαπλασιαζοντας τις μεταξυ τους για να βρουμε την πιθανοτητα να πεθανει καποιος απο κοροιδοιο στην Ελλαδα ,,επισης αυτη την πιθανοτητα την συγκρινω με αλλες πιθανοτητες θανατου πχ απο ιλαρα, απο τροχαιο, απο λοιμωξη νοσοκομειακη για να βγαλω κρισιμα συμπερασματα για την πολτικη εμβολιασμου που ειναι ετοιμη να ακολουθησει η χωρα απο το φθινοπωρο..
...υπολογιζω μια πιθανοτητα συνολικη με πολλαπλασιασμο και βρισκω την τελικη πιθανοτηα επι του πληθυσμου Ελλαδας να πεθανει καποιος απο κοροδοιο ...ειναι 0, 0025% εξαιρετικα μικρη για να στηριξει μια πολιτικη αποφαση γενικη αναγκαστικου εμβολιασμου του πληθυσμου μιας χωρας *...χμμμ..
... την μελετη αυτη θα την αναρτησω και στο θεμα με την ΚΡΙΤΙΚΗ ...
εκει σε αυτο το θεμα φταχνω το αλλοθι μου για την εποχη που πιθανον γινουν καταναγκαστικοι οι εμβολιασμοι και υπαρχουν ποινικες κυρωσεις και χαφιεδες σα εσενα να καταγγελουν ατομα που ασκουν κριτικη σε πολιτικες του παγκοσμιοποιημενου καπιταλισμου τρομαρα τους αν και αριστεροι δηλωμενοι ... ετσι επιτελους ξεμπροσταιζεται η αριστερα η κοινοβουλευτικη και γενικα η αριστερα της πολιτικης παρτιερας ..που σε σταση θρησκευτικης ευλαβιας προσκυνα τις πολτικες του συστηματος ,,,θρησκευτικης ευλαβιας που λεει και στο διαφημιστικο του οι καζοκεφαλος Σπυρος Παπαδοπουλος...
* δικη μου θεωρηση με τους υπολογισμους που εκανα