Τράμπ ο Τουρκόφιλος

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
ΩRIΩNAS7

Τράμπ ο Τουρκόφιλος

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Δεκ 2019, 19:00

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αγνοεί την απόφαση της Γερουσίας των ΗΠΑ και δεν αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Η δήλωση του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.
Η κυβέρνηση Τραμπ δεν αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Αρμενίων, παρά το ψήφισμα της Γερουσίας των ΗΠΑ για τις δολοφονίες στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, δήλωσε το υπουργείο Εξωτερικών την Τρίτη.

Όπως μεταδίδει το RT, η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Μόργκαν Ορτέιγκους δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η θέση της διοίκησης δεν έχει αλλάξει. Οι απόψεις μας αντικατοπτρίζονται στην οριστική δήλωση του Προέδρου για το θέμα αυτό από τον περασμένο Απρίλιο".

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν αναφερόταν ρητά στα γεγονότα του 1915-1923 με τον όρο "γενοκτονία". Σε δήλωσή του στις 24 Απριλίου χρησιμοποίησε την αρμενική φράση "Meds Yeghem", που σημαίνει "μεγάλες σφαγές", και δημοσίως τίμησε τη μνήμη περίπου 1,5 εκατομμυρίων Αρμενίων, αναφερόμενος σε όσους "υπέφεραν σε μία από τις μεγαλύτερες θηριωδίες του 20ου αιώνα".

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, το αμερικανικό Κογκρέσο υιοθέτησε το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, με αποτέλεσμα η Τουρκία να δεχθεί ακόμη ένα χτύπημα από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Αρμενική Εθνική Επιτροπή της Αμερικής (ANCA) καταδίκασε τη δήλωση της αξιωματούχου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, θέτοντας μέσω Twitter το ερώτημα "έως πότε ο Τραμπ θα παραμένει αφοσιωμένος στον Ερντογάν;" και υπενθυμίζοντας την εξόντωση και εξορία εκατομμυρίων Χριστιανών μαρτύρων.

Η ενέργεια της Γερουσίας ακολουθεί την ψηφοφορία από επιτροπή της Γερουσίας για επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία μετά την επίθεση της στη Συρία και την αγορά ενός ρωσικού συστήματος πυραύλων S-400.

Οι ενέργειες αυτές ήταν οι τελευταίες κινήσεις του Κογκρέσου για να ωθήσει τον Πρόεδρο Τραμπ να ακολουθήσει μια πιο σκληρή γραμμή εναντίον του Ερντογάν. Ο Τραμπ δήλωσε τον προηγούμενο μήνα ότι ο Ερντογάν "κάνει φανταστική δουλειά για τον λαό της Τουρκίας".

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ερντογάν Φαχτρέτιν Αλτουν δήλωσε πως το ψήφισμα της Αρμενίας και το νομοσχέδιο κυρώσεων που ψήφισε η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας "θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον των διμερών μας σχέσεων".

https://www.news247.gr/kosmos/steit-ntipartment-i-kyvernisi-tramp-den-anagnorizei-ti-genoktonia-ton-armenion.7550829.html

Αυτά για όλους τους σανοφάγους που θεωρούσαν τον Τραμπ τουρκοφαγο, επειδή δεν έδωσε τα f35 (ακόμα) στους Τουρκους.
Την Τουρκία την θέλουν όλοι φίλη τους.
Είναι μια αγορά 80 εκατομμυρίων. Έχει φθηνά εργατικά χέρια. Αποτελεί έναν μπαμπούλα για την περιοχή, λύνοντας τα χέρια σε διεθνής μπαμπούλες.
Ακόμα και ο δήθεν σκληρός και δήθεν ελληνόφιλος Πουτιν γιουσουφάκι του Ερδογάνιου έγινε
2 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τράμπ ο Τουρκόφιλος

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Δεκ 2019, 19:10

μη εισαι κουτος σταχτη στα ματια ριχνουν στην πραγματικοτητα αγαπανε ελ
λογω αριστεριστων και λογω που μαζευουν καθε λογης λαθρομεταστες

δεν ξερεις ποση μεγαλη εκτίμηση μας εχουν για αυτον ακριβως τον λογο
και μεις παλι νιωθουμε μεγαλη ευγνωμοσύνη που σας εχουμε ....
δεν ξερεις τι ειναι να ακουμε καθε μερα τις μπουρδες σας :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Δεκ 2019, 19:17

nemo έγραψε:μη εισαι κουτος σταχτη στα ματια ριχνουν στην πραγματικοτητα αγαπανε ελ

Πρώτον δεν είμαι αριστεριστης, αλλά αριστερός.
Δεύτερον, τον Τραμπ ως τουρκοφαγο τον παρουσίαζαν οι ακροδεξιοί. Πως λέγατε ότι ο Πουτιν θα εξαφανίσει την Τουρκία επειδή του έριξε το πολεμικό αεροσκάφος και μετά ο Ερντογαν τον έβριζε κιόλας; Ε έτσι.
Τριτον λάθος θέμα βρήκες για να εκφράσεις την σκατοψυχιά σου για συνανθρώπους μας, που τους ξεσπίτωσαν με τους ηλίθιους πολέμους τους οι ΗΠΑ.
Τέταρτον είναι αστείο το να είστε οι μάστερ της μπουρδολογιας και να μας κατηγορείτε ότι σας λέμε μπουρδες, επειδή σας αποκαλύπτουμε πόσο μυρωδιάδες είστε και πόσο έξω πέσατε άλλη μια φορά.

Να χαίρεστε τον τουρκοφαγο τον Τραμπ σας, λοιπόν.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Δεκ 2019, 19:23

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:μη εισαι κουτος σταχτη στα ματια ριχνουν στην πραγματικοτητα αγαπανε ελ

Δεύτερον, τον Τραμπ ως τουρκοφαγο τον παρουσίαζαν οι ακροδεξιοί. Πως λέγατε ότι ο Πουτιν θα εξαφανίσει την Τουρκία επειδή του έριξε το πολεμικό αεροσκάφος και μετά ο Ερντογαν τον έβριζε κιόλας; Ε έτσι.
Τριτον λάθος θέμα βρήκες για να εκφράσεις την σκατοψυχιά σου για συνανθρώπους μας, που τους ξεσπίτωσαν με τους ηλίθιους πολέμους τους οι ΗΠΑ.
Τέταρτον είναι αστείο το να είστε οι μάστερ της μπουρδολογιας και να μας κατηγορείτε ότι σας λέμε μπουρδες, επειδή σας αποκαλύπτουμε πόσο μυρωδιάδες είστε και πόσο έξω πέσατε άλλη μια φορά.

α!! πρωτη φορα ομολογεις οτι εισαι αριστερος ..για πε και αλλα
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Δεκ 2019, 19:30

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Κλαίω. Το ότι δήθεν και καλα "ομολογώ" πως είμαι αριστερός, θεωρείς ότι είναι καλό κόλπο ώστε να αλλάξει το κέντρο βάρους της συζήτησης και να φύγει το θέμα από την τουρκοφιλια του Τραμπ και από την δική σας ασχετοσύνη με τα όσα λέγατε για τον Τραμπ;
Εαν το νομίζεις αυτό, κάνεις λάθος. Πάλι.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Δεκ 2019, 19:37

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:

Κλαίω. Το ότι δήθεν και καλα "ομολογώ" πως είμαι αριστερός, θεωρείς ότι είναι καλό κόλπο ώστε να αλλάξει το κέντρο βάρους της συζήτησης και να φύγει το θέμα από την τουρκοφιλια του Τραμπ και από την δική σας ασχετοσύνη με τα όσα λέγατε για τον Τραμπ;
Ε αν το νομίζεις αυτό κάνεις λάθος. Πάλι.

αφου και εσυ υποστηριζεις οτι ειμαστε χωρα της καρπαζιας και της ροχαλας πως εχεις απαιτηση
απο τον πλανηταρχη να σε σεβαστει; παρτο χαμπαρι πως με την ιδεολογικη σας κυριαρχια
μα ς καταντησατε γιουσουφακια του πασα

αν δεν σας διωξουμε αν δεν σας μεταμορφωσουμε σε κατι χρησιμο
δεν βλεπω αλλαγη ως προς την αντιμετώπιση οποτε μην παραπονιεσαι
υσ..κανε στοκ απο εσώρουχα σε λιγα χρονια που οι λαθρο θα σταθεροποιηθουν σαν οντοτητα
θα σου χρειαστουν ....μονο μην τυχη και ζητησεις καμια βοηθεια απο πραγματικους ελ :laugh1:
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 17 Δεκ 2019, 22:48

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Ε αν το νομίζεις αυτό κάνεις λάθος. Πάλι.

αφου και εσυ υποστηριζεις οτι ειμαστε χωρα της καρπαζιας και της ροχαλας πως εχεις απαιτηση
απο τον πλανηταρχη να σε σεβαστει; παρτο χαμπαρι πως με την ιδεολογικη σας κυριαρχια
μα ς καταντησατε γιουσουφακια του πασα

αν δεν σας διωξουμε αν δεν σας μεταμορφωσουμε σε κατι χρησιμο
δεν βλεπω αλλαγη ως προς την αντιμετώπιση οποτε μην παραπονιεσαι
υσ..κανε στοκ απο εσώρουχα σε λιγα χρονια που οι λαθρο θα σταθεροποιηθουν σαν οντοτητα
θα σου χρειαστουν ....μονο μην τυχη και ζητησεις καμια βοηθεια απο πραγματικους ελ :laugh1:

Δεν έχω καμία απαίτηση εγώ. Εσείς τον παρουσιάζατε ως τουρκοφαγο και Greek friendly.
Δεν είμαι εγώ αυτός που θέλει για νταβα Αμερικανούς ή Ρώσους.
Εσείς οι ακροδεξιοί μέσα στον εθνικιστικό παροξυσμό σας, ψάχνετε νταβαδες.
Μην ρίχνεις στους αριστερούς την ευθύνη που οι ΗΠΑ κι οι άλλες χώρες δεν μας έχουν σε υπόληψη. Σε αυτήν την χώρα μονο η δεξιά έχει κυβερνήσει. Η δεξιά με την οσφυοκαμψία και τον χατζηαβατισμό της έκανε την χώρα να τρώει φάπες.
Σε μια χώρα όπου κυριαρχούσε και κυριαρχεί το πατρίς, θρησκεία, οικογένεια (που ειρήσθω εν παρόδω αμερικανιά είναι κι αυτό) είναι τουλάχιστον τραγικό να λες για ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς.

Είδες που οι αριστεροι είχαμε δίκιο όταν σας λέγαμε μην υπολογίζετε τον Τραμπ. Τον συμφέρει να είναι με την Τουρκια. Τίποτα εσείς οι ακροδεξιοί. Εκεί μετόστοκος το μυαλό σας. Τον θεωρούσατε εχθρό των μουσουλμάνων, γιατί έτσι έλεγε στην προεκλογική του εκστρατεία.
Ρε μην τον πιστεύετε σας λέγαμε. Σανό σας πουλάει. Τίποτα εσείς. Εκεί τα δικά σας.
Πάρτε τα τωρα.
Και για τον Τραμπ και για τον Πουτιν σας λέγαμε. Αλλά εσείς στην κοσμαρα σας. Καμία σημασία στην φωνή της λογικής.
Η λογική για εσάς εινα φωνή βοώντος εν τη ερήμω
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”