Εχει δει κανεις την ταινια; Για πειτε γνωμες. Με το ντορο που ειχε δημιουργηθει απο την Ομαδα Αληθειας στο Imdb θα μπορουσε να γινει το cult hit της χρονιας, ομως ατυχησε γιατι κυκλοφορησε μαζι με τον οδοστρωτηρα Joker.
Υ.Γ: παντως οι επιδοσεις στα κινηματογραφικα ταμεια δεν ειναι κακες, εχει κοψει πανω απο 70Κ μεχρι στιγμης και φυσικα θα κανει επιτυχια δε Netflix, Amazon κλπ.
Adults in the Room
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Adults in the Room
Καλή ταινία, ιδίως αν κάποιος παρακολουθούσε τις πολιτικές εξελίξεις του 2015 ή τον ενδιαφέρουν τα πολιτικά.
Κάτι σαν τα βιβλία που γράφει ο Όργι ένα πράγμα, αλλά με καλό σενάριο και σκηνοθεσία.
Κάτι σαν τα βιβλία που γράφει ο Όργι ένα πράγμα, αλλά με καλό σενάριο και σκηνοθεσία.

1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Η πλακα ειναι οτι την πολεμησαν και οι συριζαιοι γιατι απεικονιζε με διολου κολακευτικο τροπο τον ποκο. Δε θα πληρωνα να την δω, αλλα οταν σκασει μυτη σε δωρεαν στριμινγκ ισως την δω. Επισης προτεινω ανεπιφυλακτα το βιβλιο στο οποιο βασιζεται η ταινια γιατι μεταφερει πολλα αγνωστα στο ευρυ κοινο παρασκηνια.
1 .
-
Alien_ex_forums
- Basic poster

Θα το δω και με ενδιαφέρει, παρά το γεγονός ότι ήμουν με το "ναι".
Αυτό που γενικά λέγεται είναι ότι για κάποιον που δεν είχε άμεση επαφή με τα γεγονότα, είναι κάπως βαρετή ταινία.
Δεν επιχείρησε δηλαδή ο Γαβράς -λένε- να κερδίσει το κοινό που δεν έχει ζήσει τα γεγονότα που αφηγείται.
Αλλά αυτό θα το κρίνω μόνος μου. Αλλωστε εγώ τα έζησα και μπορώ να τα εκτιμήσω καλύτερα.
Αυτό που γενικά λέγεται είναι ότι για κάποιον που δεν είχε άμεση επαφή με τα γεγονότα, είναι κάπως βαρετή ταινία.
Δεν επιχείρησε δηλαδή ο Γαβράς -λένε- να κερδίσει το κοινό που δεν έχει ζήσει τα γεγονότα που αφηγείται.
Αλλά αυτό θα το κρίνω μόνος μου. Αλλωστε εγώ τα έζησα και μπορώ να τα εκτιμήσω καλύτερα.
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Λαχουρένιος έγραψε:Η πλακα ειναι οτι την πολεμησαν και οι συριζαιοι γιατι απεικονιζε με διολου κολακευτικο τροπο τον ποκο. Δε θα πληρωνα να την δω, αλλα οταν σκασει μυτη σε δωρεαν στριμινγκ ισως την δω. Επισης προτεινω ανεπιφυλακτα το βιβλιο στο οποιο βασιζεται η ταινια γιατι μεταφερει πολλα αγνωστα στο ευρυ κοινο παρασκηνια.
Δεν νομίζω, πλυντήριο τον περνάει, και καλά παρασύρθηκε απο τον φόβο του χάους, μη ισχυρή προσωπικότητα, κλπ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προέλλην έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Η πλακα ειναι οτι την πολεμησαν και οι συριζαιοι γιατι απεικονιζε με διολου κολακευτικο τροπο τον ποκο. Δε θα πληρωνα να την δω, αλλα οταν σκασει μυτη σε δωρεαν στριμινγκ ισως την δω. Επισης προτεινω ανεπιφυλακτα το βιβλιο στο οποιο βασιζεται η ταινια γιατι μεταφερει πολλα αγνωστα στο ευρυ κοινο παρασκηνια.
Δεν νομίζω, πλυντήριο τον περνάει, και καλά παρασύρθηκε απο τον φόβο του χάους, μη ισχυρή προσωπικότητα, κλπ.
Τον παρουσιαζε χαζουλη και οχι λαμογιο, αλλα και παλι ουτε αυτο το λες κολακευτικο γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ στηριζεται πολυ πανω του και θελει να περναει την εικονα του λαοφιλους και ισχυρου ηγετη.
0 .
-
Diogos
- Rookie poster

-
Portia
- Rookie poster

Λαχουρένιος έγραψε:Η πλακα ειναι οτι την πολεμησαν και οι συριζαιοι γιατι απεικονιζε με διολου κολακευτικο τροπο τον ποκο.
..
Επισης προτεινω ανεπιφυλακτα το βιβλιο στο οποιο βασιζεται η ταινια γιατι μεταφερει πολλα αγνωστα στο ευρυ κοινο παρασκηνια.
Και στις ηχογραφημενες συνομιλιες του Eurogroup στις οποιες απεκτησε ο σκηνοθετης.
Ο Κ.Γ. ειναι μετρ στο πολιτικο θριλερ κι εκανε μια ταινια απο τη σκοπια του Ελληνα-Ευρωπαιου και πως οι παρασκηνιακες εξελιξεις στην ηγεσια της ΕΕ εκεινη την εποχη επηρεαζαν οχι μονο μια χωρα στο εσωτερικο της, αλλα ολοκληρη την Ευρωπη. Να θυμισουμε πως ενα χρονο μετα το δικο μας δημοψηφισμα ακολουθησε η ψηφος στο Brexit (btw εδω στο νησι το ομωνυμο βιβλιο του Γιανη ειχε μεγαλη επιτυχια). Γιατι πολυ απλα τα γεγονοτα του 2015 δεν ξεγυμνωσαν μονο την αγνοια του Συριζα και του Τσιπρα προσωπικα (κατι που μαλλον απεικονιζεται στην ταινια και γι'αυτο τσινισαν πολλοι Συριζαιοι) αλλα και τους αδιστακτους γραφειοκρατες που ειχαν στα χερια τους τις τυχες της ΕΕ εκεινο τον καιρο.
0 .