είναι και μια ευκαιρία να μου αποδείξετε οτι ο ρατσισμός είναι κάτι κακό όπως λένε πολλοί
αλλά να παρακαλέσω τα όποια επιχειρήματα σας τα θέλω να βογκάνε από λογική

Λαχουρένιος έγραψε:Γινεται ρατσιστης διαβαζοντας βοθρομπλογκ και κανοντας παρεα με χρυσαυγιτες.

nemo έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Γινεται ρατσιστης διαβαζοντας βοθρομπλογκ και κανοντας παρεα με χρυσαυγιτες.
ωραία έχουμε την πρώτη απάντηση αν και μου θυμίζει τα αθηναίικα αυτοκίνητα θα την δεχτώ αν μου πεις τα αίτια
που την γεννά που οπωσδήποτε δεν ειναι αυτά που περιγράφεις γιατί αυτα περισσότερο για βλάκες μου κάνουν
εκτός αν υπονοείς οτι ρατσισμός ισον βλακεία αλλά και πάλι θα πρέπει να μου το αιτιολογήσεις

nemo έγραψε:Για να ακούσω απόψεις γιατί πολυς ντόρος γίνεται αυτές τις ημέρες με τον ρατσισμό γενικώς
είναι και μια ευκαιρία να μου αποδείξετε οτι ο ρατσισμός είναι κάτι κακό όπως λένε πολλοί
αλλά να παρακαλέσω τα όποια επιχειρήματα σας τα θέλω να βογκάνε από λογική
.gif)

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:
ωραία έχουμε την πρώτη απάντηση αν και μου θυμίζει τα αθηναίικα αυτοκίνητα θα την δεχτώ αν μου πεις τα αίτια
που την γεννά που οπωσδήποτε δεν ειναι αυτά που περιγράφεις γιατί αυτα περισσότερο για βλάκες μου κάνουν
εκτός αν υπονοείς οτι ρατσισμός ισον βλακεία αλλά και πάλι θα πρέπει να μου το αιτιολογήσεις
Τα αιτια που γεννα τι?

Adminović έγραψε:Στην Ελλάδα βέβαια διαπιστώνουμε το εξής παράδοξο: άνθρωποι που φυλετικά ανήκουν στην ανατολίτικη - αραβική φυλή, μάχονται με πάθος και λύσσα για να αποδείξουν την ανωτερότητα της λευκής (ινδοευρωπαϊκής) φυλής.![]()
![]()
Οι ναζι ως ''λευκους'' εννοουσαν τους γερμανους, τους αγγλους και τους βορειοευρωπαιους (σουηδους, δανους κλπ) με εξαιρεση τους φινλανδους.
Adminović έγραψε:
Αν με τον όρο «ρατσιστής» εννοούμε αυτόν που αποδέχεται ότι υπάρχουν διαφορετικές φυλές, με διαφορετικά χαρακτηριστικά η κάθε μία κλπ, τότε η φύση τον κάνει.

Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:Στην Ελλάδα βέβαια διαπιστώνουμε το εξής παράδοξο: άνθρωποι που φυλετικά ανήκουν στην ανατολίτικη - αραβική φυλή, μάχονται με πάθος και λύσσα για να αποδείξουν την ανωτερότητα της λευκής (ινδοευρωπαϊκής) φυλής.![]()
![]()
Τα ιδια τα ινδαλματα τους θεωρουσαν τους ελληνες και τους υπολοιπους μεσογειακους ευρωπαιους τριτοκλασατους λευκουςΟι ναζι ως ''λευκους'' εννοουσαν τους γερμανους, τους αγγλους και τους βορειοευρωπαιους (σουηδους, δανους κλπ) με εξαιρεση τους φινλανδους.
Επισης και οι αμερικανοι alt right οταν λενε λευκος εννοουν τον κλασικο προτεσταντη αγγλοσαξωνικης ή γερμανικης καταγωγης οχι τον χριστιανορθοδοξο Γκας απο την Ελλαδα.