Η ΝΔ απαγορευει το ''Μακεδονια Ξακουστη''

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Η ΝΔ απαγορευει το ''Μακεδονια Ξακουστη''

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Νοέμ 2019, 14:14

Σήμερα 28η Οκτωβρίου 2019, εγώ ο Δεκανέας Νικόλαος Γεωργαντάς, που υπηρετώ στις Ειδικές Δυνάμεις στην Δ Μοίρα Καταδρομών στην παρέλαση που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη, αναφώνησα δυνατά το Μακεδονία Ξακουστή, υπακούοντας στην ελληνική μου συνείδηση που δεν ανέχτηκε όχι μόνον την παράδοση του ονόματος Μακεδονία αλλά και τον εξαναγκασμό μου ως στρατιώτη να υπογράψω οτι δεν θα φωνάξω ούτε εγω ούτε και οι υπόλοιποι στρατιώτες κάποιο σύνθημα στην διάρκεια της παρελάσεως

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβλήθηκε από τον Διοικητή της Δ Μοίρας Καταδρομών ποινή 20ημερης Φυλάκισης στους στρατιώτες καταδρομείς που αναφώνησαν το Μακεδονία Ξακουστή στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Ολο το αρθρο εδω https://www.paraskhnio.gr/%CF%83%CE%AC% ... %B7%CE%BD/

Δεν σας χαλασε νδουλικα :D
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Re: Η ΝΔ απαγορευει το ''Μακεδονια Ξακουστη''

Δημοσίευσηαπό itteithe » 04 Νοέμ 2019, 14:32

...αλλά και τον εξαναγκασμό μου ως στρατιώτη...

Isn't this the entire fucking point of the army? Το να κάνεις πράγματα χωρίς τη θέλησή σου, απλά και μόνο επειδή διατάχθηκες να τα κάνεις; :D

Κατά τ' άλλα τους βλέπεις να σου λένε για πειθαρχίες και παπαριές. Σε λίγο θα γραφτούν και στον Σπάρτακο...

0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Basic poster
Basic poster

Re: Ἡ ΝΔ ἀπαγορεύει τὸ ''Μακεδονία Ξακουστή''.

Δημοσίευσηαπό ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 04 Νοέμ 2019, 15:20

Ὅπου νἆναι θὰ ἀπαγορεύσει καὶ τὸν Ἐθνικὸν Ὕμνο
καὶ τὴν ἑλληνικὴ σημαία,
ὅπου δὲν εἶναι ποδοσφαιρικὸ μὰτς μὲ ξένες ὁμάδες.
0 .
https://www......com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
* Ἠθοποιοί εἴμαστε, ὅ,τι πιό ἀέρινο, φίλε!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Νοέμ 2019, 17:01

Καιρο ειχατε να γραψετε εδω μεσα οτι "ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε προεκλογικά ότι θα ακύρωνε τη Συμφωνία των Πρεσπών"
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 04 Νοέμ 2019, 18:15

Λαχουρένιος έγραψε:Καιρο ειχατε να γραψετε εδω μεσα οτι "ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε προεκλογικά ότι θα ακύρωνε τη Συμφωνία των Πρεσπών"

Συκοφάντη! Μήπως είχε υποσχεθεί ότι θα επαναφέρει και το " Μακεδονία ξακουστή"? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Νοέμ 2019, 21:45

Παιδιά δεν είναι πράγματα αυτά, αίσχος, θα μας κάνουν να ψηφίσουμε ΝΔ στις επόμενες εκλογές :nono:

Τώρα καταλαβαίνω την γαλάζια στροφή ΣΕ, ο άνθρωπος βλέπει πριν απο εμάς πράγματα που δεν μπορούμε να δούμε σε πραγματικό χρόνο.

Η εκ των πραγμάτων πολιτιστικά μαρξιστική ΝΔ κάνει τον Σύριζα να μοιάζει με μεσοπολεμική φασιστική συμμορία :-/
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Νοέμ 2019, 21:53

itteithe έγραψε:

Για τις εντυπώσεις και μόνο. Κάθεται και καλά χαλαρός στο Εθνικό Ύμνο, αλλά παράλληλα ούτε έναν παναθηναϊκάκια δεν πήρε τηλέφωνο να τους γαμήσει, και επί των ημερών του στρατόκαυλοι τραγουδούσαν για Μακεδονίες. Πέραν τούτου, στοίβαζε για παραδειγματισμό ψυχές στα νησιά και τους κρατούσε ομήρους με διαδικασίες που διαρκούσαν 10ετία.
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Νοέμ 2019, 22:07

Συν τοις αλλοις ο ΣΥΡΙΖΑ οχι απλα συνεργαστηκε με την ακροδεξια μουργα αλλα πηρε πολλους βουλευτες των σκατοΑΝΕΛ στις ταξεις του.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Νοέμ 2019, 22:17

Με μπροστάρηδες Άδωνι, Μαυρουδή και Μπόγδανο να ενσωματώνουν δημιουργικά τις αντιδράσεις, εμπρός για τον πολιτιστικά μαρξιστικό εκπολιτισμού του τόπου!
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Νοέμ 2019, 11:29

Λαχουρένιος έγραψε:
Σήμερα 28η Οκτωβρίου 2019, εγώ ο Δεκανέας Νικόλαος Γεωργαντάς, που υπηρετώ στις Ειδικές Δυνάμεις στην Δ Μοίρα Καταδρομών στην παρέλαση που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη, αναφώνησα δυνατά το Μακεδονία Ξακουστή, υπακούοντας στην ελληνική μου συνείδηση που δεν ανέχτηκε όχι μόνον την παράδοση του ονόματος Μακεδονία αλλά και τον εξαναγκασμό μου ως στρατιώτη να υπογράψω οτι δεν θα φωνάξω ούτε εγω ούτε και οι υπόλοιποι στρατιώτες κάποιο σύνθημα στην διάρκεια της παρελάσεως

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβλήθηκε από τον Διοικητή της Δ Μοίρας Καταδρομών ποινή 20ημερης Φυλάκισης στους στρατιώτες καταδρομείς που αναφώνησαν το Μακεδονία Ξακουστή στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Ολο το αρθρο εδω https://www.paraskhnio.gr/%CF%83%CE%AC% ... %B7%CE%BD/

Δεν σας χαλασε νδουλικα :D

αν ειναι οντως αληθεια αυτο τοτε σημαινει οτι ο ελληνικος στρατος ειναι μονο κατ'ονομα ελληνικο. Στρατος ειναι αλλα οχι ελληνικος ειναι κατι αλλο, νατοικος? βαλκανικος? ισπανικος? γερμανικος? αμερικανικος? δεν ξερω, παντως ξερω οτι δεν ειναι ελληνικος, απλα φερει τον τιτλο. Ισως να ειναι ελληνοφωνος στρατος, δηλαδη στρατος που μιλαει την ελληνικη γλωσσα ????
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”