Η Ουρανία έπιασε δουλειά

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Η Ουρανία έπιασε δουλειά

Δημοσίευσηαπό Adminović » 22 Οκτ 2019, 09:04

Αν χρειαστείτε ποτέ έναν καλό ψυχολόγο, τώρα ξέρετε πού θα τον βρείτε.. :D

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου εργάζεται ως ψυχολόγος στην κλινική Σινούρη

Ένας άνθρωπος που νοσηλεύτηκε στην «Κλινική Ψυχικής Υγείας Σινούρη» επικοινώνησε με το omniatv και κατήγγειλε ότι κατά την διάρκεια της νοσηλείας του διαπίστωσε ότι η Ουρανία Μιχαλολιάκου εργάζεται στην κλινική ως ψυχολόγος. Επίσης στη διάθεσή μας τέθηκε φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει το γεγονός.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε πρόβλημα στη νοσηλεία του καταγγέλλοντος αφού, όπως είναι φυσικό, ένας άνθρωπος που γνωρίζει τη δράση και τις ιδέες της, δε θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μαζί της μια συνεδρία, μιλώντας για ζητήματα που αποτελούν κόκκινο πανί για τους ναζί.

Όπως πληροφορηθήκαμε, η Ουρανία Μιχαλολιάκου, στέλεχος της ναζιστικής οργάνωσης, δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα με την «Ελληνική Αυγή» (τη δημοτική παράταξη της Χρυσής Αυγής) και, μέχρι πρόσφατα επικεφαλής του «Μετώπου Νεολαίας» της Χ.Α., εργάζεται στην κλινική Σινούρη εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα που τεχνηέντως αποκρύπτεται, αφού η ίδια ουδέποτε αποκάλυψε ότι εργάζεται εκεί, ενώ συστήνεται αποκλειστικά με το μικρό της όνομα αποφεύγοντας να δημιουργήσει συνειρμούς με το επώνυμό της.

Θα μπορούσε άραγε κάποιος νοσηλευόμενος να αντιδράσει αντί να καταγγείλει κάτι ανώνυμα; Η απάντηση είναι πως μάλλον όχι. Ένας άνθρωπος καταλήγει σε νοσηλεία συνήθως όταν βρίσκεται σε κίνδυνο ή σε έξαρση της συμπτωματολογίας του. Η σκέψη «μην πω κάτι λάθος και με φορτώσουν με φάρμακα» ή «μη με αντιπαθήσουν και δεν ενδιαφερθούν για εμένα», είναι πάντοτε εκεί και προκαλεί ανοχή απέναντι στην κάθε συμπεριφορά των επαγγελματιών ψυχικής υγείας.

Εικόνα

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η Ουρανία έπιασε δουλειά

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Οκτ 2019, 10:59

οι ναζι παντα ηταν καλο γιατροι ..περα απο την πλακα του ερωτηματος

αμα συνεχισετε με τετοιου ειδους ερωτηματα ... με βλεπω σαν ασθενη της ουρανιας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 22 Οκτ 2019, 11:20

Η αλήθεια είναι οτι δεν γνωρίζουμε αν και κατά πόσο καλή είναι στη δουλεία της. Θα ήταν άδικο να βγάζαμε αυθόρμητα συμπεράσματα. Θα μπορούσε να είναι εξαιρετική στη δουλειά της.

Αυτό που αναφέρεται όμως στο τέλος του κειμένου, είναι πολύ σημαντικό.

Η σκέψη «μην πω κάτι λάθος και με φορτώσουν με φάρμακα» ή «μη με αντιπαθήσουν και δεν ενδιαφερθούν για εμένα», είναι πάντοτε εκεί και προκαλεί ανοχή απέναντι στην κάθε συμπεριφορά των επαγγελματιών ψυχικής υγείας.

Οι νοσηλευόμενοι σε ψυχιατρικά ιδρύματα δεν έχουν καμία προστασία από οποιαδήποτε κακή συμπεριφορά από ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό (και αυτό δεν το γράφω για την Ουρανία). Σκέψου να νοσηλεύεσαι για σχιζοφρένεια και να σε κακοποιεί κάποιος νοσηλευτής. Που μπορείς να το καταγγείλεις και ποιος θα σε πιστέψει; Γνωρίζω κοπέλα που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από ψυχίατρο σε ίδρυμα που πήγε για εξέταση λόγω νευρικής ανορεξίας και δεν το κατήγγειλε γιατί φοβήθηκε οτι θα την βγάλει τρελή.
2 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 22 Οκτ 2019, 11:44

nemo έγραψε:οι ναζι παντα ηταν καλο γιατροι ..περα απο την πλακα του ερωτηματος

Δεν αναφέρθηκε κάνεις στο αν είναι καλή ή κακή.
Αμεσως εσύ να υπερασπιστείς τους ναζί.
Και όσον αφορά τους ναζί γνωρίζουμε πολύ καλά τι έκαναν σε ανθρώπους σαν αυτούς που βρίσκονται στην κλινική Σινούρη. Και αυτό δεν τους κάνει και τόσο καλους. Το ακριβώς αντίθετο τους κάνει.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Οκτ 2019, 11:45

επειδη εχω ασχοληθεί λιγο .. ειναι χειροτερα απο οτι τα λες
ημουν σε μια σκηνή αυτόπτης μάρτυρας και μου σηκώθηκαν οι τρίχες

ειναι το τελειο οπλο για να σου κλεψουν οτιδηποτε εχεις σαν ατομο
και δεν υπαρχει καμια αμυνα αν δεν εχεις εξωτερικη βοηθεια
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Οκτ 2019, 11:47

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:οι ναζι παντα ηταν καλο γιατροι ..περα απο την πλακα του ερωτηματος

Και όσον αφορά τους ναζί γνωρίζουμε πολύ καλά τι έκαναν σε ανθρώπους σαν αυτούς που βρίσκονται στην κλινική Σινούρη. Και αυτό δεν τους κάνει και τόσο καλους. Το ακριβώς αντίθετο τους κάνει.

για την ηλιθιοτητα ειπα....για μενα δεν με νοιαζει και αν ειναι ο χειροτερος κεκες
ή ο χειροτερος ανθρωπος ..αρκει να ειναι καλος στην δουλεια του και να με κανει καλα
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 22 Οκτ 2019, 11:50

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

για την ηλιθιοτητα ειπα....για μενα δεν με νοιαζει και αν ειναι ο χειροτερος κεκες
ή ο χειροτερος ανθρωπος ..αρκει να ειναι καλος στην δουλεια του και να με κανει καλα

Κι εγώ είπα για τους ναζί γιατρούς και τι έκαναν σε ασθενείς σαν αυτούς της κλινικής Σινούρη. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Εγώ ας πούμε, αν ήμουν στην θέση του διευθυντή δεν θα την προσλάμβανα ποτέ ακριβώς επειδή είναι αφερέγφυα. Δεν θα επεπρνα το ρίσκο να δω έναν νέο Μενγκελε στην κλινική.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Οκτ 2019, 12:00

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:για την ηλιθιοτητα ειπα....για μενα δεν με νοιαζει και αν ειναι ο χειροτερος κεκες

Κι εγώ είπα για τους ναζί γιατρούς και τι έκαναν σε ασθενείς σαν αυτούς της κλινικής Σινούρη. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Εγώ ας πούμε, αν ήμουν στην θέση του διευθυντή δεν θα την προσλάμβανα ποτέ ακριβώς επειδή είναι αφερέγφυα. Δεν θα επεπρνα το ρίσκο να δω έναν νέο Μενγκελε στην κλινική.

εσυ δεν τιμολογεισαι πουθενα γιατι πιστευεις οτι οτι αριστερο ισον καλο και δεξιο ισον κακο :laugh1:
ασε μας βρε οριωνα και δεν ειμαι καλα σημερα :D
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 22 Οκτ 2019, 12:41

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

εσυ δεν τιμολογεισαι πουθενα γιατι πιστευεις οτι οτι αριστερο ισον καλο και δεξιο ισον κακο :laugh1:
ασε μας βρε οριωνα και δεν ειμαι καλα σημερα :D

Καταρχάς το ακροδεξιό είναι το κακό. Αποδεδειγμένα πράγματα. Και δνε υπάρχει και κάνεις να πει το αντίθετο. Εκτος κι αν έχεις την διαστροφή να θεωρείς τον ρατσισμό, τον μισανθρωπισμό, την κακία, την έχθρα τον πόλεμο, τις διακρίσεις, τα βασανιστήρια, την απολυταρχια, την δουλειά κλπ κάτι καλό. Όπως η Ουρανία για παράδειγμα. Οπότε κι εσύ μπαίνεις στην ίδια κατηγορία με αυτήν την σαύρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Οκτ 2019, 12:50

Οι δουλειες που εχουν να κανουν με την ανθρωπινη υγεια απαιτουν ενα μινιμουμ ανθρωπιας. Οι ναζι ειναι εξ ορισμοι μισανθρωποι. Ξερω ανθρωπους που ειναι ρατσιστες και φασιστες αλλα δεν αφηνουν να επηρεασει αυτο την δουλεια τους και διατηρουν μια ευπρεπεια και ειναι καλοι στη δουλεια τους, αλλα η Ουρανια με το γνωστο background που εχει σιγουρα δεν ειναι τετοια περιπτωση.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”