Εγκλημα και τιμωρία

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster
Δημοσιεύσεις: 1721
Τοποθεσία: Through the Looking-Glass

Εγκλημα και τιμωρία

Δημοσίευσηαπό Diego » 29 Μαρ 2015, 16:37


Άφωνοι έμειναν ακόμα και οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής από το μέγεθος της φρίκης που έκρυβε η υπόθεση δολοφονίας ενός 33χρονου από την Αμαλιάδα, στις 4 Φεβρουαρίου έξω από το Νεκροταφείο Αχαρνών.

Την ανθρωποκτονία, όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, διέπραξε η 24χρονη κοπέλα του θύματος, κατά τη διάρκεια έντονης λογομαχίας που είχαν έξω από την περίφραξη του Νεκροταφείου. Η κοπέλα που έκανε χρήση ναρκωτικών όπως και ο 33χρονος, είχε πέσει θύμα βιασμού από εκείνον, ενώ είχε βιάσει και τις δύο αδερφές της. Η σαδιστική συμπεριφορά του 33χρονου σε βάρος αυτής της κοπέλας δεν σταμάτησε ούτε καν εκεί, αφού την ανάγκασε να εκδίδεται για να εξασφαλίζει τη δόση της.

Εκείνο το βράδυ, τσακώθηκαν άγρια έξω από την περίφραξη του νεκροταφείου, καθώς ο 33χρονος της είχε κλείσει ραντεβού για να έρθει σε ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής με έναν άλλον άντρα… Η κοπέλα δεν άντεξε άλλο, αρνήθηκε και ξέσπασε, όμως εκείνος, όπως υποστήριξε η 24χρονη στους αστυνομικούς που την εξέτασαν, την πίεσε έντονα, με αποτέλεσμα η κοπέλα να αντιδράσει, να αρπάξει ένα μαχαίρι και να τον τραυματίσει θανάσιμα. Σε βάρος της 24χρονης, η οποία ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, σχηματίσθηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες το βράδυ. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Αθωώστε την.Και αφήστε άταφο τον βρωμιάρη.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/egl ... 84185.html
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster
Δημοσιεύσεις: 271
Τοποθεσία: Καταυλισμός

Re: Εγκλημα και τιμωρία

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 29 Μαρ 2015, 16:40

πστη Κοκκινοπουλε σου εφεξε πάλι, νέο σενάριο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Fidite Nemini
Rookie poster
Rookie poster
Δημοσιεύσεις: 285

Re: Εγκλημα και τιμωρία

Δημοσίευσηαπό Fidite Nemini » 29 Μαρ 2015, 16:54

Σωστός , θα φάει μια τυπική ελαφρά ποινή με σοβαρά ελαφρυντικά η κοπέλα από οποιοδήποτε δικαστήριο
0 .
Ως και parapxoroum slayer

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster
Δημοσιεύσεις: 782

Re: Εγκλημα και τιμωρία

Δημοσίευσηαπό Perseus » 29 Μαρ 2015, 18:38

μα πως ανεχονται να τους συμπεριφερονται ετσι?
0 .


Επιστροφή σε “Κοινωνία”