94 νεκροι απο ανθρωποκτονιες το 2018 εναντι 690 απο τροχαια. Πλαι στους 700 νεκρους απο τα τροχαια εχουμε 750 βαρια τραυματιες και 12.200 ελαφρα τραυματιες. Με λιγα λογια οι πιθανοτητες να σε σκοτωσει ο καγκουρας φιλος, αδερφος, γειτονας κλπ επειδη οδηγει σαν μαλακας και ενιοτε μεθυσμενος, ειναι 7 φορες μεγαλυτερες απο το να σε σκοτωσει καποιος κακοποιος για τον χ,ψ λογο.
Οι πολιτικοι δεν λενε τιποτα γιατι δεν πουλαει. Βγαινουν οι ναζι ουρλιαζουν για τους λαθρο που μας εχουν δηθεν κατασφαξει. Βγαινει ο Μητσοτακης και λεει οτι θα αγορασει 3.000 αλεξισφαιρα στους μπατσους και θα ενισχυσει την ΔΙΑΣ.
Θελετε να μειωσετε τους θανατους? Βγαλτε τροχονομους με το μπλοκακι στο χερι να γραφουν ο,τι κινειται, ετσι θα σωθουν πολυ περισσοτερες ζωες. Ο μεγαλυτερος εγκληματιας ειναι ο ελληνας οδηγος. Πιο πολλους σκοτωνει αυτος παρα το καθε κλεφτρονι και μαφιοζος.
Οταν ασχολειστε με τους 100 και οχι με τους 700, δειχνει οτι δεν ενδιαφερεστε για την ανθρωπινη ζωη, αλλα στο να καλλιεργησετε το μισος και να τσιμπησετε ακροδεξιους ψηφους. Ζωα.
Πηγες: https://www.eea.gr/arthra-eea/trochea-a ... i-mastiga/
http://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/ar ... ayxithikan
Τροχαια vs ανθρωποκτονιες σημειωσατε 1 (2018)
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Τροχαια vs ανθρωποκτονιες σημειωσατε 1 (2018)
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Συμπεριφορά έλληνα οδηγού. Ακούστε.
Έχω βγει για περπάτημα. Περπατώ σε πεζοδρόμιο.
Στη μέση του δρόμου βλέπω να περπατάει αδέσποτος σκύλος.
Πιο κάτω ερχόταν αμάξι με μεγάλη ταχύτητα εντός κατοικημένης περιοχής με ανώτατο όριο 50.
Του κάνω σινιάλο με το χέρι μου να κατεβάσει ταχύτητα γιατί πιο κάτω ήταν αδέσποτος σκύλος που περπατούσε στη μέση του δρόμου.
Η αντίδραση του οδηγού;
Σταματάει το αμάξι του, βγαίνει οργισμένος από το αυτοκίνητό του έρχεται κατά πάνω μου με απειλητικές διαθέσεις και αρχίζει και με στολίζει με τα πιο χυδαία βρισίδια. Και τι δεν μου είπε. Στην κυριολεξία κόντεψα να φάω ξύλο. Χωρίς καμιά υπερβολή.
Να του εξηγώ ότι ο σκύλος δεν είναι δικός μου (δλδ άμα ήταν δικός μου θα τον άφηνα να περπατάει στη μέση του δρόμου
) αλλά δεν άκουγε τίποτα από τα νεύρα του.
Με σκυλοέβρισε μπήκε μέσα στο αμάξι του και έφυγε.
Ο κόσμος δεν πάει καλά.
Έτσι όπως έτρεχε δεν υπήρχε περίπτωση να αποφύγει τον σκύλο και το θέμα δεν είναι ο σκύλος αλλά ότι δεν θα είχε χρόνο να αντιδράσει αντανακλαστικά μπροστά στο εμπόδιο έτσι όπως έτρεχε και μπορεί να σκοτωνόταν και αυτός. Ευτυχώς του έκοψα τη φόρα παρά τα βρισίδια που άκουσα.
Αλλά ρε πστ μου είσαι εντός κατοικημένης περιοχής, τρέχεις σαν οδηγός της φόρμουλα 1, κάποιος σου λέει να κόψεις ταχύτητα για τον οποιονδήποτε λόγο και δείχνεις την πιο ελληναράδικη συμπεριφορά σου;
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βρισίδια άκουσα.
Παλιομαλακισμένη μάζεψε το κωλόσκυλό σου και τέτοια.
Δεν τα θυμάμαι και όλα. Τον είχε πιάσει υστερία.
Ούτε άκουγε τι του έλεγα. Ούρλιαζε.

Έχω βγει για περπάτημα. Περπατώ σε πεζοδρόμιο.
Στη μέση του δρόμου βλέπω να περπατάει αδέσποτος σκύλος.
Πιο κάτω ερχόταν αμάξι με μεγάλη ταχύτητα εντός κατοικημένης περιοχής με ανώτατο όριο 50.
Του κάνω σινιάλο με το χέρι μου να κατεβάσει ταχύτητα γιατί πιο κάτω ήταν αδέσποτος σκύλος που περπατούσε στη μέση του δρόμου.
Η αντίδραση του οδηγού;
Σταματάει το αμάξι του, βγαίνει οργισμένος από το αυτοκίνητό του έρχεται κατά πάνω μου με απειλητικές διαθέσεις και αρχίζει και με στολίζει με τα πιο χυδαία βρισίδια. Και τι δεν μου είπε. Στην κυριολεξία κόντεψα να φάω ξύλο. Χωρίς καμιά υπερβολή.
Να του εξηγώ ότι ο σκύλος δεν είναι δικός μου (δλδ άμα ήταν δικός μου θα τον άφηνα να περπατάει στη μέση του δρόμου
) αλλά δεν άκουγε τίποτα από τα νεύρα του. Με σκυλοέβρισε μπήκε μέσα στο αμάξι του και έφυγε.
Ο κόσμος δεν πάει καλά.
Έτσι όπως έτρεχε δεν υπήρχε περίπτωση να αποφύγει τον σκύλο και το θέμα δεν είναι ο σκύλος αλλά ότι δεν θα είχε χρόνο να αντιδράσει αντανακλαστικά μπροστά στο εμπόδιο έτσι όπως έτρεχε και μπορεί να σκοτωνόταν και αυτός. Ευτυχώς του έκοψα τη φόρα παρά τα βρισίδια που άκουσα.
Αλλά ρε πστ μου είσαι εντός κατοικημένης περιοχής, τρέχεις σαν οδηγός της φόρμουλα 1, κάποιος σου λέει να κόψεις ταχύτητα για τον οποιονδήποτε λόγο και δείχνεις την πιο ελληναράδικη συμπεριφορά σου;
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βρισίδια άκουσα.
Παλιομαλακισμένη μάζεψε το κωλόσκυλό σου και τέτοια.
Δεν τα θυμάμαι και όλα. Τον είχε πιάσει υστερία.
Ούτε άκουγε τι του έλεγα. Ούρλιαζε.

0 .
-
bizeli
- Moderator

Εν τω μεταξύ για τον συγκεκριμένο επαρχιακό δρόμο όπου όλοι οι οδηγοί τρέχουν σαν τρελοί έχω πάρει τηλέφωνο την τροχαία να κάνει κάτι για το θέμα, γιατί πραγματικά είναι ένας πολύ επικίνδυνος δρόμος με απότομες κλειστές στροφές και έχουν συμβεί πάρα πολλά τροχαία. Λέω βάλτε σήματα, σαμαράκια κάτι, προειδοποιητικές πινακίδες, αυστηρότερη αστυνόμευση.
Μου είπαν ότι δεν είναι δική τους αρμοδιότητα και να απευθυνθώ στον δήμο.
Ε μετά δεν το συνέχισα το θέμα. Τι να πω;
Μια φορά πήγα να πετάξω τα σκουπίδια και ένας γκαζόβιος έτρεχε τόσο πολύ που για να φανταστείτε την ταχύτητά του καθώς περνούσε από δίπλα μου αισθάνθηκα το ρεύμα του αέρα που σε σπρώχνει όταν περνάει από δίπλα σου όχημα με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Ε μετά από αυτόν μου τη βάρεσε και απευθύνθηκα στην τροχαία.
Για να καταλάβετε πώς τρέχουν όλοι σε αυτόν τον δρόμο.
Εν τω μεταξύ τα πεζοδρόμια είναι πολύ στενά και σε αρκετά σημεία ανύπαρκτα και χρειάζεται να κατέβεις στο δρόμο για να περπατήσεις.
Μια στραβοτιμονιά ενός οδηγού σε πήρε και σένα παραμάζωμα.
Μου είπαν ότι δεν είναι δική τους αρμοδιότητα και να απευθυνθώ στον δήμο.
Ε μετά δεν το συνέχισα το θέμα. Τι να πω;
Μια φορά πήγα να πετάξω τα σκουπίδια και ένας γκαζόβιος έτρεχε τόσο πολύ που για να φανταστείτε την ταχύτητά του καθώς περνούσε από δίπλα μου αισθάνθηκα το ρεύμα του αέρα που σε σπρώχνει όταν περνάει από δίπλα σου όχημα με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Ε μετά από αυτόν μου τη βάρεσε και απευθύνθηκα στην τροχαία.
Για να καταλάβετε πώς τρέχουν όλοι σε αυτόν τον δρόμο.
Εν τω μεταξύ τα πεζοδρόμια είναι πολύ στενά και σε αρκετά σημεία ανύπαρκτα και χρειάζεται να κατέβεις στο δρόμο για να περπατήσεις.
Μια στραβοτιμονιά ενός οδηγού σε πήρε και σένα παραμάζωμα.
0 .
-
mixaliss
- Rookie poster

Οι λύσεις είναι απλές. Κάμερες για όριο ταχύτητας παντού, αφαίρεση διπλωμάτων και φυλακή χωρίς αναστολή αν σε πιάσουν να οδηγείς πιωμένος. Δεν υπάρχει πολιτική βούληση να γίνουν αυτά.
1 .
-
Προέλλην

mixaliss έγραψε:Οι λύσεις είναι απλές. Κάμερες για όριο ταχύτητας παντού, αφαίρεση διπλωμάτων και φυλακή χωρίς αναστολή αν σε πιάσουν να οδηγείς πιωμένος. Δεν υπάρχει πολιτική βούληση να γίνουν αυτά.
Ρε συ, δεν πιάνουν αυτά. Συνήθως, όπου έχουν υπάρξει διοικητές τροχαίας που ήταν αυστηροί, πήραν τον πούλο γιατί στράβωσαν οι τοπικές κοινωνίες των κατά τόπους ιθαγενών και έφαγαν πρόγκηγμα απο πολιτικούς κλπ τοπικούς παράγοντες.
Αναλογίσου, η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που η απαγόρευση του καπνίσματος είναι αποτελεί ανέκδοτο, ο κάθε ποινικός δεν κόβει απόδειξη, οι εργοδότες έχουν εργαζόμενους να δουλεύουν τζάμπα σαν σκλάβους, κλπ.
Δεν είναι μία ή δύο περιπτώσεις, πρόκειται για φαινόμενα-εκφάνσεις μιας γενικότερης κατάστασης ασυδοσίας, αλητείας, υπανάπτυξης και αγριότητας. Καταφανώς έχουμε να κάνουμε με failed state και bandit land, ανάλογο μόνο της Σομαλίας.
1 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
itteithe
- Extreme poster

Και το κερασάκι στην τούρτα σ' αυτά που γράφει ο Προέλλην, είναι πως όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται για την ελαστικότητα και την ανοχή των ανώτατων αρχών (πολλοί από αυτούς μάλιστα είναι νοσταλγοί των τανκ και των πολιτικών αρχηγών με γρέζι στη φωνή), αν τους πεις να πληρώνουν φόρους, να κόβουν αποδείξεις, να μην πετούν σκουπίδια όπου να 'ναι, να μην καπνίζουν όπου τους καυλώνει, να φορούν ζώνη ασφαλείας και να ακολουθούν τον κ.ο.κ, θα σου πουλήσουν τρέλα για το ελεύθερο και ατίθασο πνεύμα των Ελλήνων, οι οποίοι είναι πιο έξυπνοι από τους κουτόφταγκους που τα θέλουν όλα οργανωμένα και στην εντέλεια.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Προέλλην

Γενικά, απ ότι έχω καταλάβει, όλα αυτά που στην Ελλάδα θεωρούνται μοναδικότητα/ταυτότητα/μαγκιά/κλπ των ντόπιων, είναι απλά χαρακτηριστικά κάθε τριτοκοσμικής χώρας.
1 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Η Ελλαδα στα περισσοτερα κοινωνικα ζητηματα ειναι πιο κοντα σε αν. Ευρωπη και Μ. Ανατολη παρα Δ. Ευρωπη.
0 .
-
Προέλλην

Λαχουρένιος έγραψε:Η Ελλαδα στα περισσοτερα κοινωνικα ζητηματα ειναι πιο κοντα σε αν. Ευρωπη και Μ. Ανατολη παρα Δ. Ευρωπη.
Σε Βουλγαρία, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, μόνο. Όλοι οι υπόλοιποι Α. Ευρωπαίοι είναι πιο μπροστά πολιτισμικά.
Η Ελλάδα είναι χώρα ξεκάθαρα μεσανατολική-αφρικανική.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts