Το πως μας την φέρανε οι Συριζαίοι με τις υπόγειες διασυνδέσεις τους κ τις δόλιες αλλαγές τους στον Ποινικό Κώδικα έχουμε αρχίσει να το καταλαβαίνουμε όλοι, ετσι;
Ακόμα κ τα χάπατα, φαντάζομαι κάτι έχουν ακούσει για δωροδοκίες στην υπόθεση SIEMENS, κι έχουμε ακόμα δρόμο
Αποφυλακίζεται ο Αριστείδης Φλώρος
Και πριν λαλήσει ο πετεινός:
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Και πριν λαλήσει ο πετεινός:
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Re: Και πριν λαλήσει ο πετεινός:

ΣΥΡΙΖΑ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Και πριν λαλήσει ο πετεινός:
L'ami du peuple έγραψε:Το πως μας την φέρανε οι Συριζαίοι με τις υπόγειες διασυνδέσεις τους κ τις δόλιες αλλαγές τους στον Ποινικό Κώδικα έχουμε αρχίσει να το καταλαβαίνουμε όλοι, ετσι;
Ακόμα κ τα χάπατα, φαντάζομαι κάτι έχουν ακούσει για δωροδοκίες στην υπόθεση SIEMENS, κι έχουμε ακόμα δρόμο
Αποφυλακίζεται ο Αριστείδης Φλώρος
Να σου πω ένα ανέκδοτο ;
Ελληνικη δικαιοσυνη !!!!
.gif)
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη