On Saturday, Greece's energy ministry said Lafazanis will meet Russian Energy Minister Alexander Novak and Gazprom Chief Executive Alexei Miller on Monday in the capital, a week before Tsipras is due to arrive.
The previous center-right government had planned to accelerate the sale of a 65 percent stake in gas utility DEPA, after an initial attempt to sell to Gazprom in 2013 failed. Within days of Syriza taking power in January, Lafazanis said he would scrap the sale.
http://www.reuters.com/article/2015/03/ ... OC20150328
ΔΕΠΑ - στοιχήματα
-
Διάδοχος
- Danchō

ΔΕΠΑ - στοιχήματα
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Διάδοχος
- Danchō

Re: ΔΕΠΑ - στοιχήματα
Ψήφισα όχι.
Ειλικρινά θέλω να πιστεύω ότι έστω κάποια προσχήματα θα κρατηθούν.
Ειλικρινά θέλω να πιστεύω ότι έστω κάποια προσχήματα θα κρατηθούν.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Diego
- Crazy poster

Εγω εδω απλα να σημειωσω πως οι Ρωσοι ενδιαφερονται και για ΟΣΕ, ΟΛΘ και επικειται και επισκεψη του μικρου Λενιν στη Μεγαλη Μοσχα.Παντως εγω δεν ειμαι σιγουρος πως θα καταφερουν να την πουλησουν την ΔΕΠΑ (πως θα προσπαθησουν ειμαι σιγουρος).
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
Fidite Nemini
- Rookie poster

Προσχώρησα σε θέση ρόκο - 2 και τη ψήφισα γιατί μου αρέσει η διατύπωση και έχει ιστορικά και καλολογικά στοιχεία και δεν ειναι παλαιοκομματική όπως η 1 

0 .
Ως και parapxoroum slayer