To κράτος έχει συνέχεια

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

To κράτος έχει συνέχεια

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 09 Ιούλ 2019, 21:02

«Το κράτος έχει συνέχεια… Δεν ερχόμαστε για να γκρεμίσουμε αλλά να χτίσουμε. Να εφαρμόσουμε την εντολή του ελληνικού λαού και να υλοποιήσουμε τη δέσμευση του πρωθυπουργού», είπε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια τελετής παραλαβής του υπουργείου από τον απερχόμενο Γιάννη Δραγασάκη. Όπως είπε ο νέος υπουργός στόχος είναι η γρήγορη αντιστροφή του οικονομικού κλίματος, και η διασφάλιση του περιβάλλοντος για αύξηση του ΑΕΠ, για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και για κοινωνική συνοχή.

Ο ίδιος σημείωσε «δεν απαξιώνω το έργο των προκατόχων μου, πολλές από τις νομοθετικές πρωτοβουλίες τους έτυχαν της δική μας συναίνεσης. Εύχομαι και εγώ να έχω την ίδια αντίστοιχη συναίνεση στο μέλλον από την αντιπολίτευση». Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποιες νομοθετικές πρωτοβουλίες του προκατόχου του που βρίσκονται λίγο πριν την κατάθεσή τους στη Βουλή να τις προωθήσει. «Όλες θα τις εξετάσουμε και σε αυτά που έχουμε συμφωνία δεν έχουμε λόγο για να τις σταματήσουμε», είπε και προσέθεσε: «Το κράτος έχει συνέχεια και δεν έχουμε σκοπό ο ένας να βγάλει τα μάτια του άλλου».

https://www.defence-point.gr/news/adoni ... alloy-quot

Εικόνα
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: To κράτος έχει συνέχεια

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Ιούλ 2019, 21:05

τα πρωτα δειγματα ειναι πολυ καλα
σε δυο εβδομαδες θα μπορουμε να κρινουμε το 40% της κυβερνησης
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 09 Ιούλ 2019, 21:07

Πιπες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 09 Ιούλ 2019, 21:18

Kάτι μου λέει ότι ετούτοι αντί να διώξουν τον Πολάκη, θα βγαίνουν σέλφι μαζί :nono:

Ας μην γενικεύουμε όμως, το ότι δύο οικονομικά φιλελεύθεροι άνθρωποι σαν τον Άδωνι και τον Δραγασάκη τα βρίσκουν, δεν σημαίνει ότι θα τα βρούν όλοι.
3 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Ιούλ 2019, 06:26

Κατσε καλα εδω υπαρχουν τιτανιες διαφορες. Οι μεν τα καταπινουν οι δε τα φτυνουν.
2 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 10 Ιούλ 2019, 10:53

Έχω μια μικρή ελπίδα οτι θα εκσυγχρονίσουν την δημόσια διοίκηση και πως θα βάλουν τέλος στον βραχνά της γραφειοκρατίας, μιας και τοποθετούν τεχνοκράτες στα αρμόδια υπουργεία, αλλά μάλλον πρόκειται για μια κίνηση που στοχεύει στο θεαθήναι. Μην τα κάνουν ακόμη χειρότερα φοβάμαι.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Ιούλ 2019, 12:03

Λαχουρένιος έγραψε:Κατσε καλα εδω υπαρχουν τιτανιες διαφορες. Οι μεν τα καταπινουν οι δε τα φτυνουν.

Με αυτό έστειλες στα σκουπίδια το σύνολο της βιβλιογραφίας της πολιτικής επιστήμης που αναλύει τις πολιτικές διαφορές μεταξύ αριστερού ριζοσπαστισμού και νεοφιλελευθερισμού. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Ιούλ 2019, 13:18

Ραν ταν πλαν έγραψε:Με αυτό έστειλες στα σκουπίδια το σύνολο της βιβλιογραφίας της πολιτικής επιστήμης που αναλύει τις πολιτικές διαφορές μεταξύ αριστερού ριζοσπαστισμού και νεοφιλελευθερισμού. :fico:

Ειμαι φρουδομαρξιστης, εξηγω την πολιτικη με ορους σεξ και λιμπιντο... :D

itteithe έγραψε:Έχω μια μικρή ελπίδα οτι θα εκσυγχρονίσουν την δημόσια διοίκηση και πως θα βάλουν τέλος στον βραχνά της γραφειοκρατίας, μιας και τοποθετούν τεχνοκράτες στα αρμόδια υπουργεία, αλλά μάλλον πρόκειται για μια κίνηση που στοχεύει στο θεαθήναι. Μην τα κάνουν ακόμη χειρότερα φοβάμαι.

Ελα ρε συ, εσενα σε περιμενα πιο ψυλλιασμενο. Στα υπουργεια παντα μπαινουν οι ημετεροι, ο Μητσοτακης γιατι να κανει κατι διαφορετικο? Αυτα κανει το κομμα του εδω και 50 χρονια.

Οσο για τους τεχνοκρατες και αυτοι 9 στις 10 φορες ειναι κολληταρια των πρωθυπουργων και των στελεχων, δεν μπαινουν τυχαια.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 10 Ιούλ 2019, 13:20

Ε ναι ρε, γι αυτό γράφω οτι μάλλον το κάνουν για το θεαθήναι. Θα ήθελα να κρατήσω μια μικρή ελπίδα πάντως, για να μην μας λένε και αρνητικούς*.

* βασικά ο εκσυγχρονισμός του δημοσίου είναι ο μεγάλος μου καημός, αλλά μάλλον μ' αυτόν τον καημό θα πεθάνω.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Ιούλ 2019, 21:11

itteithe έγραψε:Έχω μια μικρή ελπίδα οτι θα εκσυγχρονίσουν την δημόσια διοίκηση και πως θα βάλουν τέλος στον βραχνά της γραφειοκρατίας, μιας και τοποθετούν τεχνοκράτες στα αρμόδια υπουργεία, αλλά μάλλον πρόκειται για μια κίνηση που στοχεύει στο θεαθήναι. Μην τα κάνουν ακόμη χειρότερα φοβάμαι.

Oι ΕΛ κυβερνήσεις ξεκινούν πάντα έτσι. Με ντεμέκ "ντρήμ τημ", μέσα σε κλίμα εφορίας και αισιοδοξίας που καλλιεργείται τόσο απο τα ΜΜΕ, όσο και απο τις αυτιστικές προσδοκίες των απελπισμένων πολιτών.

Λίγο αργότερα, αρχίζουν να σκάνε τα σκάνδαλα, οι ανασχηματισμοί, τα ντάματζ κοντρόλ, τα προγράμματα προσαρμόζονται στην πραγματικότητα κλπ.

Έως τότε βέβαια, έχει ξεθωριάσει η μνήμη της διακυβέρνησης του έταιρου δικομματικού, ο οποίος έχει πλέον αναβαπτιστεί ως αντιπολίτευση, και ξανά όλα απο την αρχή.

Εικόνα
2 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”