Λ. Φουντούλης για Χρυσή Αυγή: «Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι, είναι ένα παρεάκι οικογενειοκρατίας που εκμεταλλεύτηκε τη δολοφονία του γιου μου»
«Φτιάχνουν τα ψηφοδέλτια για να βγουν οι δικοί τους. Ο κόσμος τούς πήρε χαμπάρι, ότι είναι ένα παρεάκι που βασίζεται στην οικογενειοκρατία και γι’ αυτό φεύγει από τη Χρυσή Αυγή». Μύδρους εναντίον της ηγετικής ομάδας της οργάνωσης εξαπολύει ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης
«Η πραγματική αιτία του αποκλεισμού μου από το ευρωψηφοδέλτιο πιστεύω πως έχει τις ρίζες του στον Μάρτιο του 2017. Μέχρι τότε, οι ευρωβουλευτές δίναμε το 50% και παραπάνω του μισθού μας στη Χρυσή Αυγή, για κοινωνικό έργο. Οταν τους ρωτήσαμε τι κοινωνικό έργο έχει γίνει με αυτά τα χρήματα, δεν απάντησαν, αλλά μας είπαν ότι αμφισβητούμε τον αρχηγό, Ν. Μιχαλολιάκο, την ηθική του και την τιμιότητά του. Αυτό όμως δεν με σταμάτησε από το να στέλνω χρήματα για τον σκοπό που είχα δεσμευτεί με τον λόγο μου έως πριν από τις ευρωεκλογές. Από τότε, στην πραγματικότητα δεν έχω καμία επαφή μαζί τους», λέει ο Λ. Φουντούλης
. «Οπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, από τη Χρυσή Αυγή θεωρώ πως εκμεταλλεύτηκαν πολιτικά το γεγονός της δολοφονίας του γιου μου την 1η Νοεμβρίου 2013», δηλώνει στην «R» o Λ. Φουντούλης.
Για εμένα προς το παρόν τέρμα η πολιτική, εκτός εάν υπάρξει κάποιο πατριωτικό κόμμα που δεν θα έχει σχέση με ναζισμό και φασισμό, αλλά θα έχει πρόγραμμα για τα καυτά ζητήματα της πατρίδας», καταλήγει.
Ολο το κειμενο εδω: https://jailgoldendawn.com/2019/07/01/% ... %bf%cf%82/
Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα

), παραδεχόταν ότι τους άνοιξε το σύστημα παράθυρο να μπούν. (Για την ιστορία και προς τιμή του, από τότε έλεγε ότι δεν συμφωνεί με τους συναγωνιστές του πεζοδρομίου)