Ο παλιος Καραμανικος και πιστος παντα Νεοδημοκρατης βουλευτης εφτασε στο σημειο να δηλωσει οτι.......<<Ο καθε Νεοδημοκρατης να ψηφισει κατα συνειδηση και καθολου εαν δεν θελει, αφου η σημερινη ηγεσια δεν δειχνει κανενα σεβασμο στην παλια.
http://left.gr/news/simadia-dialysis-st ... o-ypoloipo
Παιρνει λοιπον Οικονομου και Αντζελα και χανει ανθρωπους δικους της η ΝΔ με τον απατεωνα που της ελαχε.
Βομβα απο τον Αποστολο Σταυρου
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: Βομβα απο τον Αποστολο Σταυρου
Ήταν καιρός να πεί κάποιος το προφανές, οτι δηλαδή η ΝΔ υπό τον Σαμ, έχει μαζέψει όλα τα φασισταριά και τους πασοκατζήδες.
Η αμφισβήτησή του έχει αρχίσει, και επαναλαμβάνω οτι θα είναι εξαιρετικά τυχερός αν μπορέσει να μείνει εκτός φυλακής όταν θα φύγει.
Y.Γ. Προφανώς εκ παραδρομής είχες ανεβάσει 2 φορές το τόπικ, έσβησα το άλλο νήμα, αφού ήταν ακριβώς το ίδιο.
Η αμφισβήτησή του έχει αρχίσει, και επαναλαμβάνω οτι θα είναι εξαιρετικά τυχερός αν μπορέσει να μείνει εκτός φυλακής όταν θα φύγει.
Y.Γ. Προφανώς εκ παραδρομής είχες ανεβάσει 2 φορές το τόπικ, έσβησα το άλλο νήμα, αφού ήταν ακριβώς το ίδιο.

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Έρχεται πανωλεθρία για το μνημονιακό μπλοκ.
Η ΝΔ θα χάσει με μεγάλη διαφορά και ο συνταγματολόγος το παλεύει να μπει στη Βουλή.
Τα ελεγχόμενα μμε βέβαια θα λένε για "ντέρμπι" και για το πασοκ που "πάει για 3ο κόμμα" και μετά θα απορούν πώς (ξανα)έπεσαν τόσο έξω.

Η ΝΔ θα χάσει με μεγάλη διαφορά και ο συνταγματολόγος το παλεύει να μπει στη Βουλή.
Τα ελεγχόμενα μμε βέβαια θα λένε για "ντέρμπι" και για το πασοκ που "πάει για 3ο κόμμα" και μετά θα απορούν πώς (ξανα)έπεσαν τόσο έξω.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Kauldron
- Supreme poster

Εντοπίστε τις διαφορές.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Τους ξεσκίζουν από μέσα.
Εγώ θέλω σούπερ μεταγραφή Κορκίδη στο σύριζα για να χτυπιούνται στη νέα δεινοσαυρία σαν φραπέδες

Εγώ θέλω σούπερ μεταγραφή Κορκίδη στο σύριζα για να χτυπιούνται στη νέα δεινοσαυρία σαν φραπέδες

0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή