ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΟΦΙΣΙΑΛ ΤΟΠΙΚ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΟΦΙΣΙΑΛ ΤΟΠΙΚ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μάιος 2019, 09:39

Ανοιγω νημα συζητησης εκλογων. Λετ δε γκειμ μπειγκιν :Laie_28_z:

Ειμαι με 4 ωρες υπνο, σε καποια φαση ανοιξα τα ματια και λεω δε γαμιεται παω απο τωρα να ψηφισω να τελειωνω και να αποφυγω τον πολυ κοσμο. Θα κοιμηθω το μεσημερι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΟΦΙΣΙΑΛ ΤΟΠΙΚ

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Μάιος 2019, 10:45

Λοιπόν ρε πήγα και ψήφισα και διαπίστωσα ότι κάτι πρωτοφανές συμβαίνει σήμερα.
Επειδή έχω το χούι να ψάχνω τη σκουπιδοσακούλα με τα άχρηστα ψηφοδέλτια που υπάρχει μέσα στα παραβάν είδα ότι όλα ήταν κυρίως του σύριζα, της νδ, της χα και του κιναλ. Του ΚΚΕ δεν υπήρχε στα πεταμένα ούτε ένα για δείγμα.
Λέτε να ξύπνησαν τα γίδια;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

ttc
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ttc » 26 Μάιος 2019, 10:45

Στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ γιατί αλλιώς μας περιμένει 7ήμερη εργασία, 12ωρα, κατάργηση δώρων, μείωση επιδομάτων και πολλά άλλα καλουδια της νεοφιλελευθερης λογικής του μητσοτακουλα
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Μάιος 2019, 11:21

ttc έγραψε:Στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ γιατί αλλιώς μας περιμένει 7ήμερη εργασία, 12ωρα, κατάργηση δώρων, μείωση επιδομάτων και πολλά άλλα καλουδια της νεοφιλελευθερης λογικής του μητσοτακουλα

Αυτά δε σε περιμένουν, είναι ήδη εδώ και κανα δυο χιλιόμετρα πιο μπροστά μας. Βέβαια άλλο πράγμα να στα φέρνει ο εκφραστής των συμφερόντων των πολλών και άλλο ο εκφραστής των συμφερόντων των λίγων.
Έχει μια διαφορά στο τι ποιότητα λιπαντικού χρησιμοποιούν.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 26 Μάιος 2019, 11:43

Σημερα θα πεσει αγριο χχχ. Ο προδοτης θα παει αποψε σε εθνικες εκλογες γιατι θα του βαλουν οι ξενοι το κ@
@δαχτυλο , του στυλ ή πας μονος σου ή σε παμε αυριο το πρωι με το ζορι. 12 χρονια πρωθυπουργος θα ητανε, τουλαχιστον 12, αλλα αυτος νομισε οτι νικησαν οι εαμοβουλγαροι, καλα κρασια να του πεις. Ηδη απο το εξωτερικο το λεν το ποιημα....χεχεχε...(καλιο να κυβερνανε κλεφτες παρα προδοτες αυτο το λεω εγω)
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μάιος 2019, 11:53

Ραν ταν πλαν έγραψε:Λοιπόν ρε πήγα και ψήφισα και διαπίστωσα ότι κάτι πρωτοφανές συμβαίνει σήμερα.
Επειδή έχω το χούι να ψάχνω τη σκουπιδοσακούλα με τα άχρηστα ψηφοδέλτια που υπάρχει μέσα στα παραβάν είδα ότι όλα ήταν κυρίως του σύριζα, της νδ, της χα και του κιναλ. Του ΚΚΕ δεν υπήρχε στα πεταμένα ούτε ένα για δείγμα.

Το '14 πιασαμε 6%. Πιστευω το 7% ειναι ρεαλιστικος στοχος αν και μεταξυ μας δεδομενων των συνθηκων επρεπε να πιασουμε τουλαχιστον 10%.

Θα φυγει πολυς κοσμος απο τον ΣΥΡΙΖΑ που δυστυχως δεν παει σε μας.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 26 Μάιος 2019, 11:54

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Λοιπόν ρε πήγα και ψήφισα και διαπίστωσα ότι κάτι πρωτοφανές συμβαίνει σήμερα.

Το '14 πιασαμε 6%. Πιστευω το 7% ειναι ρεαλιστικος στοχος αν και μεταξυ μας δεδομενων των συνθηκων επρεπε να πιασουμε τουλαχιστον 10%.

Θα φυγει πολυς κοσμος απο τον ΣΥΡΙΖΑ που δυστυχως δεν παει σε μας.

ο κοσμος που φευγει απο τον συριζα δεν θα παει στο κκε επειδη κανενας του κκε δεν ψηφισε ποτε συριζα για να γυρισει πισω. ετσι εγω νομιζω, οτι το κκε εχει παντα και διαχρονικα το πιο μεγαλο ποσοστο συσπειρωσης
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μάιος 2019, 11:57

denplirono έγραψε:ο κοσμος που φευγει απο τον συριζα δεν θα παει στο κκε επειδη κανενας του κκε δεν ψηφισε ποτε συριζα για να γυρισει πισω. ετσι εγω νομιζω, οτι το κκε εχει παντα και διαχρονικα το πιο μεγαλο ποσοστο συσπειρωσης

Το ΚΚΕ εχασε ενα 4% (τις μισες του ψηφους) το '12 εναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Απο αυτο το 4% πηρε ενα 1% πισω στις τελευταιες εκλογες.

Μακαρι να παρει εστω και το αλλο 3% αλλα δεν το βλεπω.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 26 Μάιος 2019, 12:01

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:ο κοσμος που φευγει απο τον συριζα δεν θα παει στο κκε επειδη κανενας του κκε δεν ψηφισε ποτε συριζα για να γυρισει πισω. ετσι εγω νομιζω, οτι το κκε εχει παντα και διαχρονικα το πιο μεγαλο ποσοστο συσπειρωσης

Το ΚΚΕ εχασε ενα 4% (τις μισες του ψηφους) το '12 εναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Απο αυτο το 4% πηρε ενα 1% πισω στις τελευταιες εκλογες.

Μακαρι να παρει εστω και το αλλο 3% αλλα δεν το βλεπω.

νομιζω οτι εκεινη τη χρονια και εγω ψηφισα το κκε :laugh1: σοβαρα τωρα μια φορα ψηφισα κκε στη ζηω μου, νομιζω ητανε τοτε. παντως δεν βλεπω να παρει το κκε....σιγουρα καποιους θα τους παρει,αλλα λιγα πραγματα νομιζω. δηλωνω αντικομμουνιστης αλλα μου αρεσει που οι κομμουνιστες δεν ειναι πουκαμισκηδες, καθε βδομαδα να λενε αλλα πραγματα, σε αυτο τουλαχιστον ειναι ορθοι να μην τους αδικω. και επισης, και στις επιτροπες οι πιο τιμιοι στο να μην κλεβουν ή αλλαζουν ψηφους ειναι οι κκεδες και αυτο το ομολογω
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μάιος 2019, 12:07

denplirono έγραψε:νομιζω οτι εκεινη τη χρονια και εγω ψηφισα το κκε :laugh1: σοβαρα τωρα μια φορα ψηφισα κκε στη ζηω μου, νομιζω ητανε τοτε. παντως δεν βλεπω να παρει το κκε....σιγουρα καποιους θα τους παρει,αλλα λιγα πραγματα νομιζω.

Το ΚΚΕ ανεβαινε συνεχεια την δεκαετια του 2000. Ξεκινησε απο 5,5% και εφτασε 8,2% το 2007 και 7,5% το 2009. Δεν ηταν μονο τον Μαιο του '12 δηλαδη, ειχε σταθερη παρουσια στο 7-8%. Μετα ηρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και μας σαρωσε.

δηλωνω αντικομμουνιστης αλλα μου αρεσει που οι κομμουνιστες δεν ειναι πουκαμισκηδες, καθε βδομαδα να λενε αλλα πραγματα, σε αυτο τουλαχιστον ειναι ορθοι να μην τους αδικω. και επισης, και στις επιτροπες οι πιο τιμιοι στο να μην κλεβουν ή αλλαζουν ψηφους ειναι οι κκεδες και αυτο το ομολογω

Σεβαστη αποψη και προτιμω ατομα σαν εσενα που μας κραζουν ανοιχτα απο τυπους σαν τους συριζαιους που μας γλειφουν και το παιζουν φιλοΚΚΕ μπας και τους ψηφισουμε.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”