Ειμαι με 4 ωρες υπνο, σε καποια φαση ανοιξα τα ματια και λεω δε γαμιεται παω απο τωρα να ψηφισω να τελειωνω και να αποφυγω τον πολυ κοσμο. Θα κοιμηθω το μεσημερι.

ttc έγραψε:Στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ γιατί αλλιώς μας περιμένει 7ήμερη εργασία, 12ωρα, κατάργηση δώρων, μείωση επιδομάτων και πολλά άλλα καλουδια της νεοφιλελευθερης λογικής του μητσοτακουλα

Ραν ταν πλαν έγραψε:Λοιπόν ρε πήγα και ψήφισα και διαπίστωσα ότι κάτι πρωτοφανές συμβαίνει σήμερα.
Επειδή έχω το χούι να ψάχνω τη σκουπιδοσακούλα με τα άχρηστα ψηφοδέλτια που υπάρχει μέσα στα παραβάν είδα ότι όλα ήταν κυρίως του σύριζα, της νδ, της χα και του κιναλ. Του ΚΚΕ δεν υπήρχε στα πεταμένα ούτε ένα για δείγμα.
Λέτε να ξύπνησαν τα γίδια;

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Λοιπόν ρε πήγα και ψήφισα και διαπίστωσα ότι κάτι πρωτοφανές συμβαίνει σήμερα.
Επειδή έχω το χούι να ψάχνω τη σκουπιδοσακούλα με τα άχρηστα ψηφοδέλτια που υπάρχει μέσα στα παραβάν είδα ότι όλα ήταν κυρίως του σύριζα, της νδ, της χα και του κιναλ. Του ΚΚΕ δεν υπήρχε στα πεταμένα ούτε ένα για δείγμα.
Λέτε να ξύπνησαν τα γίδια;
Το '14 πιασαμε 6%. Πιστευω το 7% ειναι ρεαλιστικος στοχος αν και μεταξυ μας δεδομενων των συνθηκων επρεπε να πιασουμε τουλαχιστον 10%.
Θα φυγει πολυς κοσμος απο τον ΣΥΡΙΖΑ που δυστυχως δεν παει σε μας.

denplirono έγραψε:ο κοσμος που φευγει απο τον συριζα δεν θα παει στο κκε επειδη κανενας του κκε δεν ψηφισε ποτε συριζα για να γυρισει πισω. ετσι εγω νομιζω, οτι το κκε εχει παντα και διαχρονικα το πιο μεγαλο ποσοστο συσπειρωσης

Λαχουρένιος έγραψε:denplirono έγραψε:ο κοσμος που φευγει απο τον συριζα δεν θα παει στο κκε επειδη κανενας του κκε δεν ψηφισε ποτε συριζα για να γυρισει πισω. ετσι εγω νομιζω, οτι το κκε εχει παντα και διαχρονικα το πιο μεγαλο ποσοστο συσπειρωσης
Το ΚΚΕ εχασε ενα 4% (τις μισες του ψηφους) το '12 εναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Απο αυτο το 4% πηρε ενα 1% πισω στις τελευταιες εκλογες.
Μακαρι να παρει εστω και το αλλο 3% αλλα δεν το βλεπω.
σοβαρα τωρα μια φορα ψηφισα κκε στη ζηω μου, νομιζω ητανε τοτε. παντως δεν βλεπω να παρει το κκε....σιγουρα καποιους θα τους παρει,αλλα λιγα πραγματα νομιζω. δηλωνω αντικομμουνιστης αλλα μου αρεσει που οι κομμουνιστες δεν ειναι πουκαμισκηδες, καθε βδομαδα να λενε αλλα πραγματα, σε αυτο τουλαχιστον ειναι ορθοι να μην τους αδικω. και επισης, και στις επιτροπες οι πιο τιμιοι στο να μην κλεβουν ή αλλαζουν ψηφους ειναι οι κκεδες και αυτο το ομολογω
denplirono έγραψε:νομιζω οτι εκεινη τη χρονια και εγω ψηφισα το κκεσοβαρα τωρα μια φορα ψηφισα κκε στη ζηω μου, νομιζω ητανε τοτε. παντως δεν βλεπω να παρει το κκε....σιγουρα καποιους θα τους παρει,αλλα λιγα πραγματα νομιζω.
δηλωνω αντικομμουνιστης αλλα μου αρεσει που οι κομμουνιστες δεν ειναι πουκαμισκηδες, καθε βδομαδα να λενε αλλα πραγματα, σε αυτο τουλαχιστον ειναι ορθοι να μην τους αδικω. και επισης, και στις επιτροπες οι πιο τιμιοι στο να μην κλεβουν ή αλλαζουν ψηφους ειναι οι κκεδες και αυτο το ομολογω