Θεσσαλονίκη: Χωρίς Χρυσή Αυγή οι δημοτικές εκλογές - Απόρριψη από το Πρωτοδικείο
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... -aporripsi
Χωρίς συνδυασμό υποστηριζόμενο από τη Χρυσή Αυγή οι δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη.
Η υποψηφιότητα του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή» που υποστηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή, κόπηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr αυτό ανακοινώθηκε το πρωί στους εκπροσώπους των συνδυασμών οι οποίοι κατέρχονται στο δήμο Θεσσαλονίκης. Το ακριβές σκεπτικό της απόφασης θα δημοσιοποιηθεί εντός της ημέρας.
Η Χ. Α. «κόπηκε» από τις εκλογές στην Θεσσαλονίκη
-
denplirono
- Extreme poster

Ζητω η δημοκρατία !!!
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
ΩRIΩNAS7
Η Χ. Α. «κόπηκε» από τις εκλογές στην Θεσσαλονίκη
Στα καλά νέα της ημέρας (ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ)

Η ελληνική δικαιοσύνη άναψε... κόκκινο για την συμμετοχή του ακροδεξιού κόμματος στις εκλογές στην Θεσσαλονίκη
Χωρίς την Χρυσή Αυγή, θα γίνουν οι εκλογές στην Θεσσαλονίκη σε δύο εβδομάδες.
Αυτό αποφάσισε η Ελληνική Δικαιοσύνη και ενημερώθηκε σχετικά ο επικεφαλής του συνδυασμού Ελληνική Αυγή, στην πόλη, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.
Ο λόγος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως ο Ματθαιόπουλος είναι κατηγορούμενος στην δίκη της Χρυσής Αυγής που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η σημερινή ημέρα είναι και η τελευταία για την οριστική γνωστοποίηση των συνδυασμών από το Πρωτοδικείο

1 .
-
'71
- Crazy poster

Re: Η Χ. Α. «κόπηκε» από τις εκλογές στην Θεσσαλονίκη
Κατά τ'άλλα όπως μας ενημερώνει ο κυανέρυθρος βόθρος ο συριζα στηρίζει τη χα.Μάλιστα...
0 .
-
ΩRIΩNAS7
'71 έγραψε:Κατά τ'άλλα όπως μας ενημερώνει ο κυανέρυθρος βόθρος ο συριζα στηρίζει τη χα.Μάλιστα...
Που κολλάει ο σύριζα και ποιός είναι ο κυανέρυθρος βόθρος;
0 .
-
'71
- Crazy poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:'71 έγραψε:Κατά τ'άλλα όπως μας ενημερώνει ο κυανέρυθρος βόθρος ο συριζα στηρίζει τη χα.Μάλιστα...
Που κολλάει ο σύριζα και ποιός είναι ο κυανέρυθρος βόθρος;
Τα ολιγαρχικά βοθροκάναλα και οι οπαδοί τους έχουν διαδώσει τη θεωρία ότι ο συριζα προστατεύει τη χα.Κυανέρυθρος βόθρος είναι ο προβατόμορφος λύκος που μιλάει για το λαό,ενώ είναι ο ίδιος ότι πιο αντιλαϊκό και μαύρο υπάρχει.Είναι μια γενική έννοια και στους κόλπους της συμπεριλαμβάνει τους κρυφούς υποστηρικτές της νδ είτε λόγω συμφερόντων και καταβολών προσωπικών(βλ. οικογένεια) είτε λόγω ανταλλαγμάτων στα νευρικά γάγγλια και τους μηχανισμούς αυτού που αποκαλούμε βαθύ κράτος.Για παράδειγμα ο γαμπρός του πατέρα μου είναι μανιάτης,γιος ταγματασφαλίτη,διορισμένος επί χούντας που όταν κάθεσαι μαζί του σου κάνει αναλύσεις για το ΚΚ Τσεχοσλοβακίας και το σοσιαλισμό γενικώς.Ενώ στην όψη δηλαδή παρουσιάζεται ως κομμάτι του λαού ή φίλος αυτού,στην ουσία είναι μαύρη αντίδραση και παλιανθρωπιά.
Επείγει προσοχή.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

'71 έγραψε:Κατά τ'άλλα όπως μας ενημερώνει ο κυανέρυθρος βόθρος ο συριζα στηρίζει τη χα.Μάλιστα...
Δηλαδή τώρα παραδέχεσαι ότι η κεντρική εξουσία καθοδηγεί την δικαιοσύνη να παίρνει αποφάσεις.... έτσι;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
'71
- Crazy poster

pluton έγραψε:'71 έγραψε:Κατά τ'άλλα όπως μας ενημερώνει ο κυανέρυθρος βόθρος ο συριζα στηρίζει τη χα.Μάλιστα...
Δηλαδή τώρα παραδέχεσαι ότι η κεντρική εξουσία καθοδηγεί την δικαιοσύνη να παίρνει αποφάσεις.... έτσι;
Η δικαιοσύνη υπηρετεί το μητσοτάκη,αυτό ξέρω εγώ.Οι δικαστικοί είναι δεξιά τομάρια που νομοθετούσαν να μην τους κόβονται τα φράγκα όταν η υπόλοιπη κοινωνία ψοφοκοπούσε.Τα άλλα εσύ τα βγάζεις από το βρωμόστομά σου.
0 .
-
ΩRIΩNAS7
pluton έγραψε:'71 έγραψε:Κατά τ'άλλα όπως μας ενημερώνει ο κυανέρυθρος βόθρος ο συριζα στηρίζει τη χα.Μάλιστα...
Αυτό έκανε. Για αυτό τον ρώτησα που κολλάει ο συριζα
0 .
-
pluton
- Supreme poster

'71 έγραψε:pluton έγραψε:
Η δικαιοσύνη υπηρετεί το μητσοτάκη,αυτό ξέρω εγώ.Οι δικαστικοί είναι δεξιά τομάρια που νομοθετούσαν να μην τους κόβονται τα φράγκα όταν η υπόλοιπη κοινωνία ψοφοκοπούσε.Τα άλλα εσύ τα βγάζεις από το βρωμόστομά σου.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ σαν αστός που είμαι, αυτό που με διακρίνει είναι η αστική ευγένεια.... βρες μου ένα ποστ που να βρίζω (δεν το αποκλείω δηλαδή να ρίξω κανένα μπινελίκι αλλά γενικά είμαι πολύ προσεκτικός). Εσείς τώρα σαν προλετάριοι μιλάτε όπως σας κατέβει και το θεωρείτε και εξυπνάδα αυτό.
Και ο Μητσοτάκης να καθοδηγεί τους δικαστικούς .... μας λες ότι οι δικαστικοί για να βγάλουν απόφαση καθοδηγούνται από κάπου από την πολιτική εξουσία .... σωστά;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
'71
- Crazy poster

pluton έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι εγώ σαν αστός που είμαι, αυτό που με διακρίνει είναι η αστική ευγένεια.... βρες μου ένα ποστ που να βρίζω (δεν το αποκλείω δηλαδή να ρίξω κανένα μπινελίκι αλλά γενικά είμαι πολύ προσεκτικός). Εσείς τώρα σαν προλετάριοι μιλάτε όπως σας κατέβει και το θεωρείτε και εξυπνάδα αυτό.
Και ο Μητσοτάκης να καθοδηγεί τους δικαστικούς .... μας λες ότι οι δικαστικοί για να βγάλουν απόφαση καθοδηγούνται από κάπου από την πολιτική εξουσία .... σωστά;
Από τη νδ.
0 .