O Ευάγγελος Μυτιληναίος ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιά
Η τελετή της αναγόρευσης θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα σε χώρο, μέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν εγκαίρως από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Όποιος είναι λαμόγιο η ΠΑΣΟΚος, με ΣΥΡΙΖΑ γίνεται υπουργός, ευρωβουλευτής ή .....διδάκτορας.
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Όποιος είναι λαμόγιο η ΠΑΣΟΚος, με ΣΥΡΙΖΑ γίνεται υπουργός, ευρωβουλευτής ή .....διδάκτορας.
Χιλιοκαρατσεκαρισμένο!
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Re: Όποιος είναι λαμόγιο η ΠΑΣΟΚος, με ΣΥΡΙΖΑ γίνεται υπουργός, ευρωβουλευτής ή .....διδάκτορας.
Ο Μυτιληναίος χρωστά σε ΔΕΠΑ-ΔΕΗ εκατ. & το πανεπιστήμιό Πειραιώς τον ανακηρύσσει διδάκτορα
Tα λαμόγια βραβεύονται με ΣΥΡΙΖΑ
Tα λαμόγια βραβεύονται με ΣΥΡΙΖΑ
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Re: Όποιος είναι λαμόγιο η ΠΑΣΟΚος, με ΣΥΡΙΖΑ γίνεται υπουργός, ευρωβουλευτής ή .....διδάκτορας.
Αυτός πώς δεν αξιοποιήθηκε?
Μίχαλος:
*Στελεχος(πρωην;) της ΝΔ και προεδρος επιμηλητηριου ...ΕΒΕΑ νομιζω
Μίχαλος:
Πρώτη φορά απ’ όταν άρχισαν τα μνημόνια εξαγγέλλονται μέτρα που δίνουν ώθηση στην οικονομία
*Στελεχος(πρωην;) της ΝΔ και προεδρος επιμηλητηριου ...ΕΒΕΑ νομιζω
0 .