Η ΧΑ ψηφιζεται λογω ιδεολογιας και οχι λογω μεταναστευτικου

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Η ΧΑ ψηφιζεται λογω ιδεολογιας και οχι λογω μεταναστευτικου

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Απρ 2019, 15:58

Μια απλη ματια στα εκλογικα αποτελεσματα του 2015 πειθουν τον καθενα. Ιδου οι περιφερειες της Ελλαδας με βαση το ποσοστο που πηρε σε αυτες η ναζιστικη συμμορια
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Η ΧΑ εχει το καλυτερο ποσοστο της *surprise surprise* στην Λακωνια, που ουτε πολλους λαθρο εχει, ουτε χοτσποτ, ουτε παραχαρασσουν την ιστορια της :D

Ακολουθουν διαφορες αλλες παραδοσιακα δεξιες και ακροδεξιες περιοχες της Πελ/νησου και της Μακεδονιας.

edit: Στο αρχικο ποστ εκανα λαθος και μπερδεψα την Α με την Β Αθηνων. Η Β Αθηνων ειναι που εχει την ΧΑ στο 5,8%. Η Α' Αθηνων εχει την ΧΑ στον εθνικο μεσο ορο (6,9%) αλλα παντως κατω απο την μεση της λιστας. Το συμπερασμα δεν αλλαζει ιδιαιτερα, η Α' Αθηνων ειναι λιγοτερο φιλικη προς την ΧΑ εναντι της επαρχιας.

Ακομα και η Λεσβος με την Σαμο που εχουν χοτ σποτ ειναι σχετικα χαμηλα στην λιστα, καπου στην θεση 18 και 20 αντιστοιχα. Σε παραδοσιακα αντιδεξιες περιοχες οπως την Κρητη και την Ηπειρο η συμμορια πατωνει.

Δεν τους φταιει κανενα μεταναστευτικο και προσφυγικο. Απογοητευμενοι ΝΔκρατες ειναι κατα κυριο λογο, που ειτε περασαν στους ναζι μεσω του Καρατζαφερη απο την περασμενη δεκαετια, ειτε αμεσα μετα το 2012.

Περισσοτερο ταξικα χαρακτηριστικα εχει η ψηφος σε Αθηνα και Πειραια οπου εκει εκτος απο ΝΔκρατες τους στηριζουν και φτωχοποιημενοι πασοκοι.
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Η ΧΑ ψηφιζεται λογω ιδεολογιας και οχι λογω μεταναστευτικου

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Απρ 2019, 16:44

Η χ.α. ψηφίζεται λόγω αλητείας. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 14 Απρ 2019, 18:59

Πολυ καλο αναλυση/επιχειρημα/σκεπτικο που δεν ειχε αναφερθει καπου !
Ουτε νομιζω και απο τους σ/φους σου στις δημοσιες συζητησεις . :okkey:
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 15 Απρ 2019, 01:16

ειναι φασισμος να λες οτι οποιος ψηφιζει το ταδε κομμα ειναι φασιστας. και εγω λεω οποιος ψηφιζει πχ κκε ή νδ ειναι φασιστας.
φυσικα εννοειται πως οποιος ψηφιζει φασιστερα ειναι φασιστας, για αυτο δημοκρατικα δημοκρατικα δε σηκωνω κουβεντα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2019, 07:15

denplirono έγραψε:ειναι φασισμος να λες οτι οποιος ψηφιζει το ταδε κομμα ειναι φασιστας. και εγω λεω οποιος ψηφιζει πχ κκε ή νδ ειναι φασιστας.
φυσικα εννοειται πως οποιος ψηφιζει φασιστερα ειναι φασιστας, για αυτο δημοκρατικα δημοκρατικα δε σηκωνω κουβεντα

Δεν ειναι φασισμος να λες οτι οποιος ψηφιζει ναζιστες/φασιστες ειναι φασιστας/ναζι, ειναι γεγονος

Εικόνα

Η ΝΔ, το ΚΚΕ και τα αλλα κομματα δεν ειναι ναζιστικα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Απρ 2019, 10:03

χεστηκε ο κοσμος ολος αν μια μικρη μεριδα αλλοπροσαλλων τους πει φασιστες
φαινεται οτι δεν γνωριζετε που πανε τα τεσσερα σημερα
αλλο να αγαπατε ενα κομμα και αλλο με την συνεργασια σας με αυτο
να καταστρεφετε την ελλαδα
σημερα η αριστερα δεν ειναι αυτο οπου ξεκινησε
δεν εχει καμια σχεση με την παλια αριστερα
δεν ειναι πατριωτικη δεν δειχνει και δεν νοιαζεται για την χωρα που ζει
και εργαζεται Πλεον εργαζεστε πληρωνεστε για την καταστροφη της ελλαδος
και ο κοσμος η κοινωνια αρχισε σιγα σιγα και το συνειδητοποιει
και θα σας κανει περα ..ηδη σας εχει βαλει στην ακρη
Αρεσκεστε σε μια ιδεολογια που δεν μπορει να εφαρμοστει και επειδη δεν μπορει να εφαρμοστει φταινε οι κακοι φασιστες οι ναζι και το πορτοκαλι χρωμα μαζι με τις μελισσες
μεσα στην τρελη φαντασια σας νομιζετε οτι εχετε μαζι σας την "καλη" ιδεολογια
και αποφασισατε συνειδητα να καταστρεφετε την χωρα
Το αν ειναι καλη η ιδεολογια και εχετε τον κοσμο μαζι σας θα το δουμε στις εκλογες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Απρ 2019, 10:10

Να πω κατι και για το θεμα του νηματος τα αποτελεσματα που εβαλες λαχουρ
ειναι απο το 15; αν ειναι δεν εχουν σχεση με το σημερα
Τοτε ακομη και εγω αμφιταλαντευομουν μεταξυ χα και συριζα

σημερα οι ψηφοφοροι της χα ειναι πληρως συνειδητοποιημενοι
δεν θα ειναι ουτε ψηφος αντιδρασης αλλα σκετα χα

οχι οτι θα ειναι και ευχαριστημενοι ή δικαιωμενοι αλλα θα εχουν μια αποψη
και οχι δικαιολογια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2019, 13:02

Νεμο, αυτα αφορουν τις τελευταιες εκλογες, του Σεπτ. του 2015.

Ας ριξουμε μια ματια τι επαιζε στις προηγουμενες:

Μαιος 2012 : Στην πρωτη τριαδα παιζουν Κορινθια, Λακωνια και Αργολιδα με ποσοστα 10-11%. Εκει η Α' Αθηνων ειναι στην 7η θεση, με ποσοστο σαφως ανω του ΜΟ, 8,8% εναντι 7%. Στην 4η θεση ειναι η Αττικη και στην 5η και 6η οι δυο περιφερειες του Πειραια.

Ειναι οι μονες εκλογες που επιβεβαιωνεται το αφηγημα της αντιμεταναστευτικης ψηφου. Και εκει ομως οι πρωτιες ηταν στις κλασικες δεξιες χαμουτζοπεριοχες και οχι στην πρωτευουσα.

Ιουνιος 2012 : Παρομοια εικονα μονο που η Α' Αθηνων διολισθαινει στην 10η θεση χανοντας μια μοναδα σε σχεση με τον Μαιο (7,8 εναντι 8,8), παραμενει ομως 0,8% πανω απο τον ΜΟ.

Ιανουαριος 2015 : Παλι χτυπαει πρωτια η Λακωνια με 10,5% και ακολουθουν διαφορες δεξιες περιοχες της Β. Ελλαδας και της Πελ/νησου. Η Α' Αθηνων πεφτει στην 17η θεση και η ΧΑ χανει αλλες 0,7 μοναδες σε σχεση με το '12. Η ΧΑ πλεον εχει μεγαλυτερη επιτυχια στην επαρχια παρα στην πρωτευουσα, ενω τα παει καλυτερα σε Πειραια και Θεσ/νικη παρα στην Αθηνα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2019, 13:05

Κατα την γνωμη μου αλλαξε ελαφρως το εκλογικο κοινο απο το '12 στο '15. Το '12 πραγματι το μεταναστευτικο ειχε μεγαλυτερη βαρυτητα και επισης ηταν και μια απολιτικ μεχρι ενος σημειου ψηφος διαμαρτυριας.

Μεσολαβησε ομως η δολοφονια Φυσσα και οι δικαστικες διωξεις που ξενερωσαν τους λιγοτερο λουμπεν ενω καποιοι πιθανον ενισχυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι το '15 βλεπουμε οτι η ΧΑ ψηφιζεται περισσοτερο απο παραδοσιακες δεξιες περιοχες παρα απο περιοχες που οντως υπαρχει μεταναστευτικο προβλημα.

Κατα την γνωμη μου στην περιπτωση της ΧΑ παιζουν κατα σειρα 1) ο αντικομμουνισμος 2) το μακεδονικο 3) η κριση και η ψηφος διαμαρτυριας και 4) το μεταναστευτικο.

Μονο ετσι μπορει να εξηγηθει η επιδοση της ΧΑ σε περιοχες οπως η Λακωνια, το Κιλκις και τον Πειραια εναντι του κεντρου της Αθηνας.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 16 Απρ 2019, 01:45

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:ειναι φασισμος να λες οτι οποιος ψηφιζει το ταδε κομμα ειναι φασιστας. και εγω λεω οποιος ψηφιζει πχ κκε ή νδ ειναι φασιστας.

Δεν ειναι φασισμος να λες οτι οποιος ψηφιζει ναζιστες/φασιστες ειναι φασιστας/ναζι, ειναι γεγονος

Εικόνα

Η ΝΔ, το ΚΚΕ και τα αλλα κομματα δεν ειναι ναζιστικα.

εσυ μπορεις να θεωρεις φασιστα τον ψηφοφορο της ΧΑ και εγω να θεωρω φασιστα τον ψηφοφορο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Τον συριζαιο τον θεωρω προδοτη, ειναι τιτλος τιμης για τους εαμιτες αυτος
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”