Διαβάστε το πριν το αναρτήσει ο κράχτης:Παπάς: Με σεληνιακό όχημα θα πατήσει η Ελλάδα στη Σελήνη
-
NikosVy
- Extreme poster

Διαβάστε το πριν το αναρτήσει ο κράχτης:Παπάς: Με σεληνιακό όχημα θα πατήσει η Ελλάδα στη Σελήνη

0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Διαβάστε το πριν το αναρτήσει ο κράχτης:Παπάς: Με σεληνιακό όχημα θα πατήσει η Ελλάδα στη Σελήνη
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
'71
- Crazy poster

Re: Διαβάστε το πριν το αναρτήσει ο κράχτης:Παπάς: Με σεληνιακό όχημα θα πατήσει η Ελλάδα στη Σελήνη
Ωραίος ο τρολλο-προέλλην. .gif)
.gif)
0 .
-
Προέλλην

NASA Administrator Jim Bridenstine, right, holds up a joint statement with the Hellenic Space Agency (HSA) CEO, Dr. Georgios Mantzouris, after a signing ceremony at the Space Symposium, Monday, April 8, 2019 in Colorado Springs, Colorado. Dr. Mantzouris expressed a desire to remain open to opportunities for collaboration, both through Greece’s contributions to the European Space Agency, of which it has been a member since 2005, and bilaterally.
Image Credit: NASA/Aubrey Gemignani
https://www.nasa.gov/image-feature/spac ... t-with-hsa
In particular, ELDO's participation in the NASA program is the mission or the first Greek robotic vehicle on the Moon in 2022 to explore this area and obtain data belonging to the Greek State and to be used by Greece Universities and researchers
https://newsbeezer.com/greeceeng/signin ... with-nasa/
Aρίστο, δικό σου απο δω και πέρα.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην

Ελληνική τεχνολογία με ΣΥΡΙΖΑ:

Ελληνική τεχνολογία με ΝΔ:

Ελληνική τεχνολογία με ΝΔ:

1 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Απλα αναμενομενο. Οτι πιανει ο Συριζα στα χερια του γινεται χρυσαφι ενω οτι επιανε η ΝΔ κοπρια.
.
.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
denplirono
- Extreme poster

NikosVy έγραψε:
ρε νικολακι, κριμα τα λεφτα μας ρε....αλλη π@π@ρι@ δεν ειχες για να σπαταλησεις το δημοσιο χρημα? χαθηκε ο κοσμος να μοιραζεις φυκια για μεταξωτες κορδελες? θα επιαναν και τοπο...
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
NikosVy
- Extreme poster

Ενώ εσύ με το υποκοριστικό "....άκη" (που δε ενοχλεί τους συντονιστές όταν στρέφεται στο πρόσωπό μου) μόνο ανέβηκες σαν προσωπικότητα και κέρδισες πόντους σε ύψος και θαυμασμό ομοίων σου,αλλά σε έβαλα στην κατάλληλη λίστα. Μην ανησυχείς.
Εσύ θα έχεις φτιάξει μεγάλη λίστα εθνικών προδοτών, σύμφωνα με αυτά που διαβάζω.Θα την στερηθώ.
Με βοηθάτε όλοι να καταλάβω τι ατόπημα ήταν που προσπάθησα να δημιουργήσω "νήμα για θεωρητικές συζητήσεις μουσικής". Σαν να πήγα να κάνω διάλεξη σε κερκίδες ποδοσφαιρικού γηπέδου. Σκασίλα μου και αν κάνει στοιχήματα ο Ιτέιτε ως προς το αν θα κλειδωθεί το νήμα και τι θα γίνει με το τσούρμο που θα μαζευτεί να σε επευφημεί.
Δεν εξαντλείται η ζωή μου στο διαδικτυακό αυτό χώρο. Αλλά και εξάλλου φαίνεται αδύνατο να σας συναντήσω σε χώρους που συχνάζω (λ.χ. τουρνουά μπριτζ)
Εσύ θα έχεις φτιάξει μεγάλη λίστα εθνικών προδοτών, σύμφωνα με αυτά που διαβάζω.Θα την στερηθώ.
Με βοηθάτε όλοι να καταλάβω τι ατόπημα ήταν που προσπάθησα να δημιουργήσω "νήμα για θεωρητικές συζητήσεις μουσικής". Σαν να πήγα να κάνω διάλεξη σε κερκίδες ποδοσφαιρικού γηπέδου. Σκασίλα μου και αν κάνει στοιχήματα ο Ιτέιτε ως προς το αν θα κλειδωθεί το νήμα και τι θα γίνει με το τσούρμο που θα μαζευτεί να σε επευφημεί.
Ο Γιωργάκης...
ο Κωστάκης..
ο Κούλης...
Δεν εξαντλείται η ζωή μου στο διαδικτυακό αυτό χώρο. Αλλά και εξάλλου φαίνεται αδύνατο να σας συναντήσω σε χώρους που συχνάζω (λ.χ. τουρνουά μπριτζ)
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".