Κομαντάντε Καμμένος: Μυστικά πρωτόκολλα & κοινά συμφέροντα.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Κομαντάντε Καμμένος: Μυστικά πρωτόκολλα & κοινά συμφέροντα.

Δημοσίευσηαπό Echelon » 09 Απρ 2019, 12:08

Μετά από εβδομάδες σιωπής ο πολυλατρεμένος Πάνος, ο καλύτερος ΥΠΕΘΑ που πέρασε ποτέ από νατοϊκή χώρα, θυμίζει, επιτέλους, τον παλιό καλό εαυτό του.Μυστικές συμφωνίες για να τσοντάρουμε χρήμα στα Σκόπια, κοινά συμφέροντα Τσίπρα-Μητσοτάκη και μερικά ακόμη. Ο Πάνος άρχισε να ζεσταίνει τις μηχανές.

http://www.kathimerini.gr/1018561/artic ... wn-prespwn
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Κομαντάντε Καμμένος: Μυστικά πρωτόκολλα & κοινά συμφέροντα.

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Απρ 2019, 13:14

Τι ειναι αυτα που λεει ο πρωην εταιρος σας ρε ζαιοι? :D

Ταυτοχρόνως άσκησε συνολική κριτική κατά της κυβέρνησης λέγοντας: «Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με εκείνον με τον οποίο κυβέρνησα μαζί» σημείωσε, για να προσθέσει: «Εγώ δεν πήγα στην πράσινη παραλλαγή μιας αριστεράς που οικειοποιήθηκε το ΠΑΣΟΚ, όσο δεν είναι στη φυλακή και όσο παραμένει απέξω, εγώ συνεργάστηκα με ένα νέο άνθρωπο, έβαλα τους δικούς μου όρους, τα κράτησα μέχρι τώρα, αλλά με το που έφυγαν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, γίνεται χαμός».

Στη συνέχεια δε, έστρεψε τα βέλη του ταυτοχρόνως προς τους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη: «Εγώ έκανα τον Τσίπρα πρωθυπουργό, εγώ θα τον ανατρέψω, ο κ. Μητσοτάκης έχει κοινά συμφέροντα με τον κ. Τσίπρα: το σύστημα της Intracom και όλης της διαπλοκής, το σύστημα Γιούνκερ, με τον κ. Μητσοτάκη να στηρίζει τον Βέμπερ τον εχθρό της Ελλάδας. Και από την άλλη ο κ. Τσίπρας αρχηγός των ευρωσοσιαλιστών στην Ελλάδα μαζί με τον Βέμπερ είναι αυτοί που έβαλαν την Ευρώπη να λειτουργεί ως πιστωτής και όχι ως σύμμαχος» ισχυρίστηκε ο Π. Καμμένος.

Αρίστος έγραψε:...

BaKXOS_Lysios έγραψε:...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Απρ 2019, 21:55

Τι εγινε ρε ζαιοι? Μουγκα?

Αριστοοοοοοο

Βακχουληηηηηη

Εικόνα

κοτ κοτ κοτ κοτ
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 09 Απρ 2019, 22:10

Λαχουρένιος έγραψε:: «Εγώ δεν πήγα στην πράσινη παραλλαγή μιας αριστεράς που οικειοποιήθηκε το ΠΑΣΟΚ, όσο δεν είναι στη φυλακή και όσο

Τώρα θες στα αλήθεια να αφιερώσει κάποιος έστω και 1'' για να σχολιάσει την παραπάνω παπαριά του μπουχεσα;... :bigsmile35:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Απρ 2019, 22:17

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:: «Εγώ δεν πήγα στην πράσινη παραλλαγή μιας αριστεράς που οικειοποιήθηκε το ΠΑΣΟΚ, όσο δεν είναι στη φυλακή και όσο

Τώρα θες στα αλήθεια να αφιερώσει κάποιος έστω και 1'' για να σχολιάσει την παραπάνω παπαριά του μπουχεσα;... :bigsmile35:

Α τωρα ο Πολεμαρχος του Θεου και κολληταρι του Ηγετη εγινε ''μπουχεσας'' που λεει ''παπαριες''

Τετοιοι ειστε
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Απρ 2019, 17:41

Που χαθηκαν οι ζαιοι ρε παιδια?

Εικόνα

Αριστοοοοο
Βακχεεεεεε
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”