Δεν ξέρω αν πρόκειται για οφθαλμαπάτη, αλλά παρατηρώ ότι το κόκκινο της σημαίας της Β. Μακεδονίας έγινε μπλέ.
Κι αν δεν έγινε, να γίνει.
Ήρθε η ώρα για την Μεγαλύτερη Ελλάδα;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen Ob es für Gott oder den Teufel is Ich bereue nichts
Καλα δεν σου καθησε καμια Ασιάτισα αποψε; και για το ερωτημα ποσώς μας νοιάζει θα το αφήσουμε εκει στην γωνιά που το έχουμε εύκαιρο και μολις πεινάσουμε θα το αρπαξουμε ...τωρα παμε για ενωση με την ιωνια αν αρχισει η επανασταση εκει και αμα μας κατσει μια λεπτομερεια που σκοπιμως δεν την αναφερω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
Κάποτε το πλάνο ήταν να πείσουμε τους Σλάβους της Μακεδονίας ότι είναι απόγονοι του Μεγαλέκου, ώστε να τους εντάξουμε σταδιακά στον ελληνικό κόσμο.
Μετά 100 χρόνια, βασικό μέλημα των Αρναουτόβλαχων είναι να τους πείσουν ότι είναι Βούλγαροι (που οι ίδιοι δεν συμπαθούν και ιδιαίτερα τους Βούλγαρους λόγω κομιτατζήδων).
2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
οχι ομοσπονδια, κατευθειαν στο ψαχνο. διαλεχτε. ή με τους αλβανους ή γινεστε ελληνες. τριτος δρομος δεν υπαρχει. ε καλα οποιος θελει παει και με τους βουλγαρους ή τους σερβους.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί" Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Ομοσπονδια Βόρεια Μακεδονια-Ελλαδα-Ελευθερη Κυπρος.
Απο το Δουναβη μεχρι το Λιβανο.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".