'71 έγραψε:Καλά ο πολάκης μπορεί να είναι χειρούργος
Να πας εκεί, όταν χρειαστείς.
'71 έγραψε:εσύ δε μας είπες τι είσαι
Είμαι κάποιος στον οποίο:
- Δεν στέλνουν προσκλήσεις για συνάξεις τύπου Παταριού
- Δεν στέλνουν ποστ για αεροψεκασμούς
- Δεν τόλμησαν να ρίξουν στην πόρτα μου φυλλάδια και προκηρύξεις ούτε των ΣΥΡΙΖΑίων ούτε των Ανεξάρτητων Ελλήνων
- Ένας γνωστός μου που δραπέτευσε από τη Σχολή Ευελπίδων και έγινε υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έστειλε πρόσκληση για τελετή εγκαινίων του εκλογικού του Κέντρου
- Κάποιος πρώην οπαδός των Ανεξάρτητων Ελλήνων που είχε παρατηρήσει εξωγήινο διαστημόπλοιο μπροστά στο Δία το οποίο αποσιωπούσε η ΝΑΣΑ αποχώρησε από το κόμμα των Αεροψεκασμένων όταν δεν συμμερίστηκαν τις ανησυχιες του για το μέλλον της ανθρωπότήτας και προσχώρησε στη Χρυσή αυγή την οποία υποστηρίζει ολόθερμα από την Κρήτη όπου ζει όταν τον πέταξε η γυναίκα του από το σπίτι και αρνείται να απαντήσει στα email του που τον πιέζω να μου συνεχίσει πως πάει η ιστορία με το διαστημόπλοιο...
'71 έγραψε:που φαίνεται να κρίνεις τους πάντες και τα πάντα.Από τις δημοσιεύσεις σου φαίνεται να είσαι η απόλυτη θλιβερή φιγούρα.
Μου φαίνεται πως την ίδια άποψη έχει και αυτός που έχει καταφύγει στην Κρήτη. Εσύ που τα καταλαβαίνεις αυτά, πως νομίζεις ότι θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να τον προσεγγίσω ώστε να μάθω για τη συνέχεια του διαστημόπλοιου;