Μούγκα εδώ για τον Πολλάκη;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Μούγκα εδώ για τον Πολλάκη;

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 20 Φεβ 2019, 17:05

Παρόλο που επικρατεί εδώ γαλήνη σαν σε μια ήσυχη ακρογιαλιά, το ηλιοβασίλεμα, σε παραδεισένιο νησί του Ειρηνικού...

... έμαθα από την τελευταία υπόθεση Πολλάκη πως να ηχογραφώ από το smartphone μου.

Σε γράφω
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Μούγκα εδώ για τον Πολλάκη;

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 20 Φεβ 2019, 22:49

Δεν ηχογράφησε τίποτα, το είπε και live και κάλεσε δημόσια τους εισαγγελείς να του κάνουν ότι ελέγχους θέλουν.
Είναι νευρικός και μερικές φορές μπορεί να ξεφεύγει μπροστά στις κάμερες (σε ανεκτά όρια). ΟΚ δεν είναι ο γαλαζοαιματος λόρδος και διδάκτωρ της Οξφόρδης (όπως αυτούς που μας έχει συνηθίσει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια....) είναι ένας λαϊκός άνθρωπος που εκφράζεται αυθόρμητα αλλά είναι καθαρός και έντιμος. Αυτά.
2 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Φεβ 2019, 00:59

O Πολλάκης μπορεί να συμπεριφέρεται σαν αψίκορος γιδοβοσκός της Μεσσαράς και να τα κάνει πτάνα όλα, αλλά "τον πάω" γιατί είναι αυθεντικός, αποπνέει αρκετή βαρβατίλα και χειρουργεί άνευ αναισθητικού τα ευαίσθητα κωλαράκια των κομφορμιστών γραβατωμένων δεξιούληδων.
1 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Φεβ 2019, 01:02

Ο Τσίπρας ξέρει να μαζεύει οπαδούς τώρα που ξέρει ότι θα βρίσκεται σίγουρα στην Αντιπολίτευση ο ίδιος και γενικά οποιοδήποτε κόμμα που θα φέρει την ονομασία Αριστερά ή παράγωγό της για τα υπόλοιπα 99 χρόνια τουλάχιστον, γι' αυτό ψάχνει να συνασπίσει στο κόμμα του:
- Αιώνιους φοιτητές, κατά προτίμηση γενειοφόρους ή κοπέλες με χιλιάδες λεπτά κοτσιδάκια στο κεφάλι τους (που πιστοποιούν ότι έχουν να το πλύνουν τουλάχιστον για ένα χρόνο).

- Πρεζάκηδες.

- Ελληνοποιημένους Πακιστανούς και Αφγανούς που πωλούν τα εμπορεύματά τους έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην Πατησίων και που μπαίνουν μέσα από την πόρτα, προστατευόμενοι από το φοιτητικό άσυλο όταν προσπαθεί να τους πιάσει η αστυνομία.

- Ρουβίκωνες

- ΄Ατομα μειωμένου νοητικού εκφραζόμενα σαν τον Πολλάκη, φωτογραφίες του οποίου έχουν αναρτημένες στα υπνοδωμάτιά τους. και τα οποία γράφουν με το ίδιο λεκτικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

- Φοβούμενοι τους αεροψεκασμούς

Όσοι επλώνουν τα υπνοδωμάτιά του και επειδή κάνει μπαμ ότι στη βιβλιοθήκη τους δεν υπάρχει κανένα βιβλίο βάζον τον Αλχημιστή.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 21 Φεβ 2019, 07:47

NikosVy έγραψε:Παρόλο που επικρατεί εδώ γαλήνη σαν σε μια ήσυχη ακρογιαλιά, το ηλιοβασίλεμα, σε παραδεισένιο νησί του Ειρηνικού...

... έμαθα από την τελευταία υπόθεση Πολλάκη πως να ηχογραφώ από το smartphone μου.

Σε γράφω

Εικόνα
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό μίστερ μαξ » 21 Φεβ 2019, 07:50

Υπόθεση με μηδενικό πολιτικό ενδιαφέρον.
0 .
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Φεβ 2019, 07:55

H μεγαλυτερη τιμωρια για τον Ψωλακη θα ειναι που θα χασει την καρεκλα σε λιγους μηνες. Αφηστε τους ''νεκρους'' να προχωρανε.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Φεβ 2019, 09:58

Μετά θα αναλαμβάνει εγχειρίσεις ασθενών.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 21 Φεβ 2019, 11:47

NikosVy έγραψε:Μετά θα αναλαμβάνει εγχειρίσεις ασθενών.

Καλά ο πολάκης μπορεί να είναι χειρούργος,εσύ δε μας είπες τι είσαι που φαίνεται να κρίνεις τους πάντες και τα πάντα.Από τις δημοσιεύσεις σου φαίνεται να είσαι η απόλυτη θλιβερή φιγούρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Φεβ 2019, 12:27

'71 έγραψε:Καλά ο πολάκης μπορεί να είναι χειρούργος

Να πας εκεί, όταν χρειαστείς.
'71 έγραψε:εσύ δε μας είπες τι είσαι

Είμαι κάποιος στον οποίο:

- Δεν στέλνουν προσκλήσεις για συνάξεις τύπου Παταριού

- Δεν στέλνουν ποστ για αεροψεκασμούς

- Δεν τόλμησαν να ρίξουν στην πόρτα μου φυλλάδια και προκηρύξεις ούτε των ΣΥΡΙΖΑίων ούτε των Ανεξάρτητων Ελλήνων

- Ένας γνωστός μου που δραπέτευσε από τη Σχολή Ευελπίδων και έγινε υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έστειλε πρόσκληση για τελετή εγκαινίων του εκλογικού του Κέντρου

- Κάποιος πρώην οπαδός των Ανεξάρτητων Ελλήνων που είχε παρατηρήσει εξωγήινο διαστημόπλοιο μπροστά στο Δία το οποίο αποσιωπούσε η ΝΑΣΑ αποχώρησε από το κόμμα των Αεροψεκασμένων όταν δεν συμμερίστηκαν τις ανησυχιες του για το μέλλον της ανθρωπότήτας και προσχώρησε στη Χρυσή αυγή την οποία υποστηρίζει ολόθερμα από την Κρήτη όπου ζει όταν τον πέταξε η γυναίκα του από το σπίτι και αρνείται να απαντήσει στα email του που τον πιέζω να μου συνεχίσει πως πάει η ιστορία με το διαστημόπλοιο...
'71 έγραψε:που φαίνεται να κρίνεις τους πάντες και τα πάντα.Από τις δημοσιεύσεις σου φαίνεται να είσαι η απόλυτη θλιβερή φιγούρα.

Μου φαίνεται πως την ίδια άποψη έχει και αυτός που έχει καταφύγει στην Κρήτη. Εσύ που τα καταλαβαίνεις αυτά, πως νομίζεις ότι θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να τον προσεγγίσω ώστε να μάθω για τη συνέχεια του διαστημόπλοιου;
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”