Ευχαριστω που επιβεβαιωνεις την σωστη επιλογη μου. Να σαι καλα 

Ευχαριστω που επιβεβαιωνεις την σωστη επιλογη μου. Να σαι καλα 

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Απάντησα με την μεγαλύτερη σαφήνεια και ειλικρίνεια που δεν σου έχει μιλήσει ποτέ κανένας.
![]()
![]()
![]()
Εισαι και ανθρωπος της εκκλησιας ρε, μαζεψου. Ο πνευματικος σου τι σου λεει? Οτι ειναι θεμιτο να λες ψεματα για τα πολιτικα?
Δεν ψηφίζω κόμματα εξουσίας (διότι δεν πιστεύω στον κοινοβουλευτισμό ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ εξ άλλου) και ρίχνω ψήφο διαμαρτυρίας σε μικρά κόμματα, έτσι για χαβαλέ, επειδή η αποχή λειτουργεί υπέρ του κοινοβουλευτισμού.
Δεν ειναι ειλικρινης απαντηση να μου λες οτι ησουν ψηφοφορος του ΚΚΕ επι πολλα χρονια οταν συνεχως γραφεις υπερ της χουντας. Δηλαδη ειλικρινα, θεωρεις οτι πιστευει εστω και ενα ατομο οτι ησουν ποτε αριστερος ή ησουν απο αριστερη οικογενεια?![]()
Στα ψεματα το λες.
Εκτος των αλλων εισαι και αφελης και για ενα αλλο λογο, γιατι στην προσπαθεια σου να κρυψεις την πραγματικη πολιτικη σου ταυτοτητα (που ολοι ξερουμε ουτως ή αλλως ποια ειναι) αποδυναμωνεις τα επιχειρηματα σου. Λες οτι στην χουντα ηταν τελεια, ομως αν και την εζησες για πολλα χρονια μετα ψηφιζες...ΚΚΕ εσυ και η οικογενεια σου που ειναι το εντελως αντιθετο απο την χουντα![]()
Τοσο καλα περναγες στην χουντα τελικα![]()
Σοφουλάκι μου,
Τώρα που σου γράφω είμαι πάρα πολύ καλά. Εβασανίσθηκα, εβασανίσθηκα πολύ, πάρα πολύ. Αγάπη μου, μην ανησυχείς είμαι εντελώς καλά. Να προσπαθήσεις να εξυπηρετήσεις τον φέροντα το σημείωμα, είναι πολύ καλό παιδί.
Με απέραντη αγάπη και αξιοπρέπεια, Τάσος”.

pluton έγραψε:Για τελευταία φορά θα στο πω, δεν μου αρέσουν τα ψέματα και η παραπληροφόρηση, έχω πολλές γνώσεις ιστορίας και αυτό με κάνει να κρίνω κόμματα και πράγματα.

pan έγραψε:Αθλητικές ειδήσεις
...Από τις πρώτες μέρες στελέχη του Εργοτέλη κλήθηκαν να απολογηθούν, ενώ άκουσαν απειλές για κατάσχεση του γηπέδου τους! Το σωματείο καταγγέλθηκε ως κομμουνιστικό από κάποιους...
...το αίτημα του Εργοτέλη για επιστροφή στη Β' εθνική απορρίφθηκε, δείχνοντας ότι το σωματείο βρισκόταν στο στόχαστρο. Μετά τον τελικό υποβιβασμό του στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα το καλοκαίρι του 1967, η ομάδα κλήθηκε να συμμετάσχει στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα....

Είμαι καλά, πολύ καλά, για σας το ίδιο επιθυμώ.
Σ’ όσους ρωτούν, δώστε φιλιά, δώστε θερμό χαιρετισμό.
Το δέμα το `λαβα προχτές, μα μην ξοδεύεστε πολυ.
Σαν πόρτες ήταν ανοιχτές κοντά σας όλη μου η ζωή.
Αύριο φεύγουν οι μισοί κι εμείς πηγαίνουμε γι’ αλλού
μπορεί στεριά, μπορεί νησί, ας γίνει θέλημα Θεού.
Στίχοι: Μάνος Ελευθερίου
Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης

pan έγραψε:
Από την χουντική προπαγάνδα, που και ο Γκαίμπελς θα ζήλευε δεν λείπουν φυσικά και οι μαρτυρίες των «ικανοποιημένων» ή και «ενθουσιασμένων» κρατουμένων.Είμαι καλά, πολύ καλά, για σας το ίδιο επιθυμώ.
Σ’ όσους ρωτούν, δώστε φιλιά, δώστε θερμό χαιρετισμό.
Το δέμα το `λαβα προχτές, μα μην ξοδεύεστε πολυ.
Σαν πόρτες ήταν ανοιχτές κοντά σας όλη μου η ζωή.
Αύριο φεύγουν οι μισοί κι εμείς πηγαίνουμε γι’ αλλού
μπορεί στεριά, μπορεί νησί, ας γίνει θέλημα Θεού.
Στίχοι: Μάνος Ελευθερίου
Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
Την 21η Απριλίου 1956 συνελήφθησαν 6.509 άτομα. Στην συνέχεια ο αριθμός των κρατούμενων έβαινε μειούμενος.
Την 1/1/1968 εκτοπισμένοι 2.625
Την 1/1/1969 εκτοπισμένοι 1.889
Την 20/8/1970 εκτοπισμένοι 649
Την 31/12/1970 εκτοπισμένοι 353
Την 20/12/1971 εκτοπισμένοι 7
Την 5/9/1973 εκτοπισμένοι 0
Παν ο Πλουτονας ειναι συντροφος, να τον παρεις με το μαλακο.
Απο αντικειμενικη σκοπια τα λεει οχι γιατι ειναι ακροδεξιος. ΚΚΕ ειναι ο ανθρωπος, μην τον φαμε.

pluton έγραψε:Αχ βρε Λαχουρένιε όλοι οι άνθρωποι δικαιούμαστε να κάνουμε λάθη, όπως είναι γνωστό οι μόνοι που δεν κάνουν λάθος είναι οι κομισάριοι των ΚΚ, αυτοί παραμένουν στην ίδια κατάσταση όπως τα όστρακα. Μη ανησυχείς για μένα έχω κάνει την αυτοκριτική μου "...και τα ανομήματά μου γιγνώσκω...".