Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιουν 2018, 21:21

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Μαλακα τι με λες τωρα, ετοιμαζω βαλιτσες

Ποιος την χεζει την οπερα για το ρεντ λαιτ ντιστρικτ και τα καμακια θα παω :oleole: :oleole:

Είπαμε: όχι γύφτος :s_mad

:ashamed: :ashamed:

Τοσο κουλτουρε ειναι οι ολλανδεζες ρε
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιουν 2018, 21:23

Διάδοχος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Πανω κατω αυτα βλεπω και εγω με τις εξης λεπτομερειες: Η διασκεδαση μου εδω στην ελλαδιτσα δεν ειναι αυτο που ηταν πριν 20 χρονια , οπως ειναι ευλογο, τοσο για λογους οικονομικους οσο και ηλικιακους. ΑΠο κει και περα εγω ρωτησα ζευγαρια κοντα στην ηλικια μου και βλεπω πως στη σουηδια με 3000 καθαρα ενα ζυγαρι με μεγαλο παιδι , βαζει στην ακρη μηνιαιως 1000 ευρω στο πολυ χαλαρο και με τις βολτιτσες και τα σινεμαδακια του. Αν κανω την υποθεση οτι σε 1-2 χρονια βρισκω και εγω και η συζυγος εργασια πανω στα πτυχια μας τοτε κατ ελαχιστο ειμαστε, με πολυ συντηρητικες προβλεψεις, στο 6χιλιαρο απο το οποιο το 3χιλιαρο μπαινει στη μπανκα με κλειστα τα ματια δλδ ενα 36αρι και πιο ρεαλιστικα ενα 40αρι χιλιαρικατο ετος. Ετσι, θα εχω μελλον ανετο για τα τεκνα μου, 40+ χιλιαρικα το χρονο στην ακρη, και καλη ποιοτητα ζωης, με τα καλα πισια μου, με τα γκατζετακια τις βολτιτσες τα ποδηλατακια τα σινεμαδακια και τα ταξιδακια μου.

Αποκλείεται. Οικογένεια δεν γίνεται να επιβιώσει αξιοπρεπώς σε σκανδιναβική χώρα με 2000 ευρώ.

3000 ευρω 2 μισθοι, 800 ευρω ενοικιο σε σπιτι με 2 υπνοδωματια και μεγαλο σαλονι , 1 παιδι που φοιτει στο πρωτο ετος πανεπιστημιο και παιρνει τα επιδοματακια του.
1500 το μηνα στην ακρη, με οχι κατι το τρομερο σε εξοδους και διασκεδαση αλλα 18χιλιαρικα το χρονο τραπεζα απο ζευγος ανειδικευτων δεν ειναι και λιγα.

Εξοδα; 800 ευρω νοικι και αλλα τοσα σε φαγητα , ε τσονταρει κατι και ο μικρος.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 07 Ιουν 2018, 21:26

Οργισμένος έγραψε:Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι ειδους νουμερα ολων των διαβαθμισεων ειναι τρυπωμενα μεσα στο δημοσιο, απο ψυχοπαθεις με πτυχια μεχρι κατι καγκουρες που δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους. ΕΙναι το βρωμερο ανδρο της φαυλοτητας και του κομματισμου, εχω βαρεθει πραγματικα.

Ρε παπάρα όργι (με την καλή έννοια) όλο αυτό το ντράμα γίνεται τόσες μέρες επειδή σε εκνεύρισαν στο γραφείο;! :s_rofl :s_rofl :s_rofl Και είσαι και καβατζωμένος στο δημόσιο κιόλας :s_mad Καλά κάνει η γυναίκα και σε υπονομεύει. Μην είσαι μάλαξ, γράψε τους στα παπάρια σου, και ψάξου για μικρό δικό σου μπίζνες και γενικά τρόπους για να αυξήσεις εισόδημα. Στείλε και τα παιδιά σε καλό ιδιωτικό, βάλε στην άκρη χρήματα να τα σπουδάσεις εξωτερικό, και είσαι κομπλέ. Σιγά μην τρέχεις τώρα στα γεράματα να μάθεις σουηδικά (ήμαρτον, πιο άχρηστη γλώσσα και από τα ολλανδικά είναι). Κάτσε εκεί που είσαι και φτιάξε τη φάση σου
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 07 Ιουν 2018, 21:27

Λαχουρένιος έγραψε:
Είπαμε: όχι γύφτος :s_mad

:ashamed: :ashamed:

Τοσο κουλτουρε ειναι οι ολλανδεζες ρε

Ε, μα ρε μλκ ρεντ λάιτ πάνε οι τσαβς που έρχονται για μπάτσελορ και οι άραβες
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιουν 2018, 21:31

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ε, μα ρε μλκ ρεντ λάιτ πάνε οι τσαβς που έρχονται για μπάτσελορ και οι άραβες

Φτου μου το χαλασες τωρα, το χα για πιο εστετ
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 07 Ιουν 2018, 21:35

Οργισμένος έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Αποκλείεται. Οικογένεια δεν γίνεται να επιβιώσει αξιοπρεπώς σε σκανδιναβική χώρα με 2000 ευρώ.

3000 ευρω 2 μισθοι, 800 ευρω ενοικιο σε σπιτι με 2 υπνοδωματια και μεγαλο σαλονι , 1 παιδι που φοιτει στο πρωτο ετος πανεπιστημιο και παιρνει τα επιδοματακια του.
1500 το μηνα στην ακρη, με οχι κατι το τρομερο σε εξοδους και διασκεδαση αλλα 18χιλιαρικα το χρονο τραπεζα απο ζευγος ανειδικευτων δεν ειναι και λιγα.

Ομολογώ ότι δεν ξέρω τι παίζει στο Μάλμο, πάντως 800 ευρώ για σπίτι οικογένειας στην Β.Ευρώπη, το φαντάζομαι σε τεράστια πολυκατοικία κάπου σε πρότζεκτ για μετανάστες απο την Αφρική και την Μ. Ανατολή.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 07 Ιουν 2018, 21:35

Λαχουρένιος έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ε, μα ρε μλκ ρεντ λάιτ πάνε οι τσαβς που έρχονται για μπάτσελορ και οι άραβες

Φτου μου το χαλασες τωρα, το χα για πιο εστετ

Όχι είναι εντελώς παρακμή. Μόνο λετσοτουρίστες πάνε εκεί πλέον. Αλλά υπάρχουν καταπληκτικές περιοχές στο κέντρο με τρομερή ατμόσφαιρα
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιουν 2018, 21:50

Διάδοχος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:3000 ευρω 2 μισθοι, 800 ευρω ενοικιο σε σπιτι με 2 υπνοδωματια και μεγαλο σαλονι , 1 παιδι που φοιτει στο πρωτο ετος πανεπιστημιο και παιρνει τα επιδοματακια του.

Ομολογώ ότι δεν ξέρω τι παίζει στο Μάλμο, πάντως 800 ευρώ για σπίτι οικογένειας στην Β.Ευρώπη, το φαντάζομαι σε τεράστια πολυκατοικία κάπου σε πρότζεκτ για μετανάστες απο την Αφρική και την Μ. Ανατολή.

γμ τα διαμερισματα ειναι σε 3-4 οροφους πολυκατοικια στην πολυ καλη περιοχη του Λινχαμ (η καπως ετσι)
Διορθωση 840€ το νοικι με θερμανση-ιντερνετ-νερο μεσα και 30 ευρω το μηνα (η το διμηνο δεν θυμαμαι) ρευμα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιουν 2018, 21:54

Οργισμένος έγραψε:Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι ειδους νουμερα ολων των διαβαθμισεων ειναι τρυπωμενα μεσα στο δημοσιο, απο ψυχοπαθεις με πτυχια μεχρι κατι καγκουρες που δεν ξερουν να γραφουν το ονομα τους. ΕΙναι το βρωμερο ανδρο της φαυλοτητας και του κομματισμου, εχω βαρεθει πραγματικα.

Ρε παπάρα όργι (με την καλή έννοια) όλο αυτό το ντράμα γίνεται τόσες μέρες επειδή σε εκνεύρισαν στο γραφείο;! :s_rofl :s_rofl :s_rofl Και είσαι και καβατζωμένος στο δημόσιο κιόλας :s_mad Καλά κάνει η γυναίκα και σε υπονομεύει. Μην είσαι μάλαξ, γράψε τους στα παπάρια σου, και ψάξου για μικρό δικό σου μπίζνες και γενικά τρόπους για να αυξήσεις εισόδημα. Στείλε και τα παιδιά σε καλό ιδιωτικό, βάλε στην άκρη χρήματα να τα σπουδάσεις εξωτερικό, και είσαι κομπλέ. Σιγά μην τρέχεις τώρα στα γεράματα να μάθεις σουηδικά (ήμαρτον, πιο άχρηστη γλώσσα και από τα ολλανδικά είναι). Κάτσε εκεί που είσαι και φτιάξε τη φάση σου

Ωραιος.
Κι επειδη ειμαστε δω μεσα οικογενειακα θα παραθεσω στοιχεια:
μισθοι: 2100 το μηνα
παγια εξοδα βενζινες 450 ευρω
δοσεις δανειου 400€
3 παιδια το μεγαλο στα 16
βαλε φαγητα, φροντιστηρια, σουπαμουπες.
Και ακομα γελω με αυτο που ειπες περι ιδιωτικου σχολειου...

Οπως και να το δεις πρεπει να φυγω τρεχοντας αλλα δεν ειναι μονο στο δικο μου χερι...
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιουν 2018, 21:56

οσο για την εργασια μου στο δημοσιο, τραγικη κατασταση , ενα απεραντο μπουρδελο.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”