Σκισμένα τζιν
-
blackpaint
- Basic poster

-
Ελληγεννής
- Rookie poster

-
bizeli
- Moderator

Re: Σκισμένα τζιν
Ελληγεννής έγραψε:Από το 1999 μάς γράφεις;
Εγώ δεν γύρισα από το 1999, το 1999 ήρθε και με βρήκε από μόνο του.
Σε λίγο θα αρχίσω να ακούω και 2 unlimited.
Δεν τα κάναμε αυτά όταν ήμασταν νέοι και ήρθε και με βρήκε το κακό τώρα στα γεράματα.
Γμτ όσο δεν τα μπορούσα αυτά τώρα είμαι άλλη μία με σκισμένο τζιν.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Πάντως δεν πάει καλά ο κόσμος.
Διάβασα σε ένα σάιτ πώς να σκίστε τα τζιν μόνοι σας.
Έλα χριστέ και παναγιά.
Σε λίγο θα βγάλουν πώς να ξεκολλήσετε τις σόλες των παπουτσιών σας, πώς να ξεχειλώνετε τις μπλούζες σας, πώς να κάνετε λαδιές στο πουκάμισό σας, πώς να φαίνεστε βρωμιάρηδες, πώς να φαίνεστε άστεγοι, πώς να κυκλοφορείτε ξυπόλυτοι κοκ
Άδικο έχω;
Έλα χριστέ και παναγιά.
Σε λίγο θα βγάλουν πώς να ξεκολλήσετε τις σόλες των παπουτσιών σας, πώς να ξεχειλώνετε τις μπλούζες σας, πώς να κάνετε λαδιές στο πουκάμισό σας, πώς να φαίνεστε βρωμιάρηδες, πώς να φαίνεστε άστεγοι, πώς να κυκλοφορείτε ξυπόλυτοι κοκ
Άδικο έχω;
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Όλες οι απαντήσεις εδώ:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Γύπας
- Extreme poster

bizeli έγραψε:Πάντως δεν πάει καλά ο κόσμος.
Έλα χριστέ και παναγιά.
Σε λίγο θα βγάλουν πώς να ξεκολλήσετε τις σόλες των παπουτσιών σας, πώς να ξεχειλώνετε τις μπλούζες σας, πώς να κάνετε λαδιές στο πουκάμισό σας, πώς να φαίνεστε βρωμιάρηδες, πώς να φαίνεστε άστεγοι, πώς να κυκλοφορείτε ξυπόλητοι κοκ
Άδικο έχω;
Το τελευταίο είναι γαμάτο!
Στο προτείνω.
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
bizeli
- Moderator

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Όλες οι απαντήσεις εδώ:
natural look - τσεκ
trailer trash - τσεκ
middle of nowhere - τσεκ
kinda of bored - τσεκ
dressing what you have around - τσεκ
Μάγκες είμαι fashion icon και δεν το ξέρω.

0 .
-
bizeli
- Moderator

Γύπας έγραψε:bizeli έγραψε:Πάντως δεν πάει καλά ο κόσμος.
Έλα χριστέ και παναγιά.
Σε λίγο θα βγάλουν πώς να ξεκολλήσετε τις σόλες των παπουτσιών σας, πώς να ξεχειλώνετε τις μπλούζες σας, πώς να κάνετε λαδιές στο πουκάμισό σας, πώς να φαίνεστε βρωμιάρηδες, πώς να φαίνεστε άστεγοι, πώς να κυκλοφορείτε ξυπόλητοι κοκ
Άδικο έχω;
Το τελευταίο είναι γαμάτο!Στο προτείνω.
Το κάνω ήδη.
Ρε μεγάλε έχω κάνει και ορθογραφικό λάθος. Μου αρέσει που το μεγέθυνες κιόλας.

0 .
-
Γύπας
- Extreme poster

Καλά έκανες. Γουστάρουμε και ορθογραφικά λάθη. 

0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Διάδοχος
- Danchō

bizeli έγραψε:Το κάνω ήδη.![]()
Πες ότι κάνεις πλάκα,
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»